Ik bestelde een foto op golfkarton met contour. Hiervoor moesten bepaalde lijnen op de foto staan. Nog altijd geen idee welke lijnen. Dus dat lukte niet. Ik nam telefonisch contact op met Reclameland... Ver mais
Wij bestellen vrij vaak bij Reclameland. De klantenservice is zeer goed, ze denken mee en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Prijzen zijn correct en leveringen betrouwbaar. Enkel de expres... Ver mais
Tien boeken besteld met harde cover. Deze waren van perfecte kwaliteit, zowel de druk als de afwerking van de cover. Nieuwe bestelling gedaan voor 10 andere boeken met softcover. Werd vakkundige bijge... Ver mais
Een echte aanrader! Het fotopapier is van uitstekende kwaliteit en de kleuren zijn prachtig. De prijzen vallen goed mee en de poster is snel en goed verpakt aangekomen. Ik had een grote poster bestel... Ver mais
Reclameland B.V. is een online drukkerij. Vanaf één locatie produceren wij, in tegenstelling tot andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf. We werken met de beste offset en digitale drukpersen en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Over Reclameland Bij de online drukkerij is automatisering het sleutelwoord. De opties en mogelijkheden in het gebruiksvriendelijke bestelproces zijn eindeloos en omdat het productieproces zo efficiënt mogelijk is ingericht, kan het drukwerk snel gedrukt en geleverd worden. Dankzij het continu meegaan in de laatste innovaties mag Reclameland zich de snelste en meest innovatieve drukkerij van België en Nederland noemen. In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Als onze dtp'ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers. Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid. Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.
boechoutlaan 55, 1853, Strombeek-Bever, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Altijd te laat! Reageren niet op mails of klachten via het account! Hier reageren ze met meld het via her account! Maar ze reageren gewoon NIET!! Service na verkoop is zelf geen 1 waard!

Resposta da Reclameland.be
Al meer dan 3 jaar dat de levertijden onbetrouwbaar zijn, telkens wanneer ik een spoedbestelling doe krijg je een mailtje 'het spijt ons maar het drukwerk heeft vertraging opgelopen'... al meer dan 3 jaar... daarvoor liep alles vlot. Schandalig is dit! In plaats van de levertijden dan aan te passen of sneller werken : nee, ze houden al 3 jaar de klanten aan het lijntje... ook deze keer eis ik mijn extra betaalde centen terug! Ik was al meer en meer aan het bestellen op printdeal.be en ga vanaf nu ALLES daar laten drukken, die komen tenminsten hun afgesproken datum na !

Resposta da Reclameland.be
Goed werk afgeleverd, stipt op tijd zoals aangekondigd.

Resposta da Reclameland.be
Ik heb al vele malen besteld bij Reclameland en de meeste artikelen hebben een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Maar de beachvlaggen scheuren al op een paar dagen tot een paar weken waar de stok in de flexibele stof bovenaan duwt. Ze willen hun kwaliteitsprobleem niet inzien..

Resposta da Reclameland.be
Heel mooi gedrukt en zeer goed ingepakt

Resposta da Reclameland.be
We hebben de firma proberen te bereiken via mail omdat ons spandoek erg pixelig was. Helaas hadden we extra betaald om dit na te zien. Geen feedback, geen oplossing geen reclame voor ons bedrijf en zeker geen reclame voor jullie bedrijf op deze manier!

Resposta da Reclameland.be
Wegblijven bij Simian group: Reclameland, Drukland, Flyerzone.
Een pot nat, ze richten expres verschillende benamingen zodat mensen het niet snel doorhebben. Als je problemen hebt met Reclameland en dan op Drukland beland dan kom je terug bij zelfde bedrijf en behandelen ze je nog slechter.

Resposta da Reclameland.be
Ik ben zeer tevreden over de producten, de levering, de opvolging, de keuzemogelijkheden en de beschikbaarheid voor vragen.

Resposta da Reclameland.be
Hulp bij de juiste afwerking, snelle reactie op mails en vragen, correcte levering en prijs.
niets dan goed te vertellen over Reclameland

Resposta da Reclameland.be
We bestelden printwerk voor een event per spoedbestelling. Voor die spoed hebben we maar liefst 50% bijbetaald. Pas om middernacht wordt gemeld dat ze de leverdatum niet zullen halen omdat ze het printwerk nog niet hebben kunnen produceren. Door die late kennisgeving waren we ook zelf niet langer in de mogelijkheid om nog naar een alternatieve oplossing te zoeken. Het printwerk is uiteindelijk nà ons event geleverd, waaraan we dus helemaal niets meer hebben. Wanneer dit wordt aangekaart, bestaat hun oplossing erin om de helft van de extra spoedkosten terug te betalen omdat de levering 'maar' 1 dag te laat was. Dus deze onderneming slaagt er niet in om de beloofde spoedleverdatum te halen en alsnog moeten wij spoedkosten betalen (!). Spoedkosten moeten betalen voor spoed die niet is gerealiseerd, is werkelijk schrijnend. Aangezien ook de kwaliteit van het thans nutteloze printwerk ondermaats was, kan er helemaal niets positief worden opgeworpen (bleke kleuren, slechte snijafwerking). Zowel de service als de kwaliteit zijn bij andere printleveranciers toch wel beduidend beter.

Resposta da Reclameland.be
Allereerst een bericht dat door omstandigheden de levering was vertraagd, ok jammer maar kan gebeuren.
Komt de levering met een veel te groot blind ophangsysteem, bellen...medewerker vraagt een foto als bewijs...en deze per mail te sturen....en dan blijft het stil.
Ik heb de zaag er maar ingezet en de boel maar pas gemaakt.....
Erg jammer...ik was zo tevreden over dit bedrijf...

Resposta da Reclameland.be
Drukwerk ruimschoots besteld voor eetdag, maar helaas te laat geleverd. Ondanks 3 dagen van tevoren klaar kon er met de verzending niets geregeld worden. Klantendienst schermt met Algemene Voorwaarden. Ikzelf en vele sponsors erg teleurgesteld na vele bestellingen.

Resposta da Reclameland.be
Goede individuele begeleiding gedurende de plaatsing en opvolging van ons order.

Resposta da Reclameland.be
Erg vriendelijk personeel. Ze antwoorden graag op vragen en de service om te bestellen is super eenvoudig. Zeker een aanrader om uw bestelling bij te plaatsen.

Resposta da Reclameland.be
Ik heb al vaak besteld bij Reclameland omwille van de zeer sterke concurrentiële prijzen en de vele mogelijkheden. Ze zijn ook snel en de levering gebeurt vlot. Maar helaas zijn de resultaten niet altijd even goed. Bij m'n laatste bestelling zijn de kaartjes slecht gesneden. Scheef, waardoor een zwarte lijn (die niet op m'n ontwerp stond) aan de zijkant meegedrukt werd. Vermoedelijk van andere ontwerpen die op dezelfde plaat gelegd geweest zijn. Het is geen ramp, ik kan de kaartjes gebruiken, maar 't is wel heel jammer dat het niet gewoon direct recht kon gesneden worden. Dat heeft op zich niks met de kostprijs te maken...

Resposta da Reclameland.be
De bestelprocedure verliep vlot en duidelijk. De communicatie vanuit Reclameland over de status van de bestelling is erg goed en correct .
Eigenlijk is het enige minpuntje er geen van Reclameland, maar meer richting bezorging door DHL. Daar zit wat onduidelijkheid, maar dit werd snel en goed opgevolgd door Reclameland.

Resposta da Reclameland.be
Heel tevreden met de samenwerking, doet op heel regelmatige basis grote beslissingen. Met een top samenwerking komt alles altijd mooi aan. Zelfs nu met een extreem grote bestelling waar ze zelf vreesden dat het niet klaar ging zijn stond de track en trace code er op tijd en is de levering voor vandaag voorzien 💪🏼
Top werk!!!!!

Resposta da Reclameland.be
Wij betalen extra voor een spoedlevering. Is er niet bij de afgesproken datum. Zal de volgende werkdag geleverd worden (= te laat, wij hadden een event). Werd uiteindelijk niet de volgende werkdag geleverd. Er werd voor geen oplossing gekeken om bv een andere drukker in de buurt etc te voorzien. Wij hadden onze documenten dus te laat en uiteindelijk niet meer nodig. Kortom, weggesmeten geld. Personen aan de telefoon absoluut niet redelijk. Drukzo is een veel betere partij. Wij bestellen hier niet meer bij, na jaren klant geweest te zijn

Resposta da Reclameland.be
Wij bestelden nieuwe doeken voor een beurswand 4 x 3 meter maar nu bleek dat het systeem van onze huidige beurswand verouderd is. We bellen en chatten vandaag met de firma en zij willen ons geen systeem achterna sturen. Dit systeem moet samen met met de doeken besteld worden. De doeken werden gisteren pas geleverd dus zij kunnen perfect nog schakelen als ze dat zouden willen. Ook het geleverde doek voor de bijhorende balie is geleverd zonder het bestelde logo terwijl we wel goedkeuring gaven voor het voorontwerp. Geen aanrader toe naar klantvriendelijkheid!

Resposta da Reclameland.be
Goede communicatie tussen de klanten en de medewerkers. En mooie print kwaliteit voor posters en flyers.