Een heel klantvriendelijke user interface om zaken te bestellen, en de levering was sneller dan verwacht. Een aan te raden webwinkel !
Veja o que dizem as avaliações
Ik bestelde een foto op golfkarton met contour. Hiervoor moesten bepaalde lijnen op de foto staan. Nog altijd geen idee welke lijnen. Dus dat lukte niet. Ik nam telefonisch contact op met Reclameland... Ver mais
Really bad experience: we ordered a set of banners for our event which was on a Saturday and they were supposed to arrive on Friday. We made maybe 10+ calls to their call center, emailed them, filled... Ver mais
Tien boeken besteld met harde cover. Deze waren van perfecte kwaliteit, zowel de druk als de afwerking van de cover. Nieuwe bestelling gedaan voor 10 andere boeken met softcover. Werd vakkundige bijge... Ver mais
Detalhes da empresa
Reclameland B.V. is een online drukkerij. Vanaf één locatie produceren wij, in tegenstelling tot andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf. We werken met de beste offset en digitale drukpersen en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Over Reclameland Bij de online drukkerij is automatisering het sleutelwoord. De opties en mogelijkheden in het gebruiksvriendelijke bestelproces zijn eindeloos en omdat het productieproces zo efficiënt mogelijk is ingericht, kan het drukwerk snel gedrukt en geleverd worden. Dankzij het continu meegaan in de laatste innovaties mag Reclameland zich de snelste en meest innovatieve drukkerij van België en Nederland noemen. In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Als onze dtp'ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers. Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid. Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.
Informações de contato
boechoutlaan 55, 1853, Strombeek-Bever, Bélgica
- +323 747 9001
- info@reclameland.be
- reclameland.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfect professioneel goedkoop snel

Tevreden klant!
Ik heb mijn bestelling vlot via de website kunnen plaatsen en meteen ook betalen. De termijn van levering werd correct ingeschat. Het drukwerk is prima in orde. Bedankt!

Super tevreden hier!
Ik ben super tevreden! Spandoeken afgedrukt bij Reclameland! Zeer mooi kwaliteit en kleuren, juist maat! En super rap thuis gekregen! Voor minder dan 3 dagen!
Bedankt voor de perfecte job, Gorilla Projects gaat zeker verder met jullie werken! 🍾🦍

Resposta da Reclameland.be
Drukwerk ziet er altijd goed uit
Drukwerk ziet er altijd goed uit, is op tijd geleverd en goede communicatie als je een mail of bericht stuurt. Daarnaast is de website heel gebruiksvriendelijk!

SCHANDALIG
SCHANDALIG. Op 14/10 posters besteld, in november plots 2x de melding gekregen dat de bestelling is geannuleerd. Daarna toch nog een mail krijgen dat de bestelling goed verzonden werd. Veel te laat voor de doeleinden die wij gebruiken. Absoluut zijn geld niet waard.

Slechte klantendienst
Drukwerk was ok. Maar de levering door DHL verliep heel slecht, waardoor ik deadlines miste voor het drukwerk. Ik probeerde verschillende keren de klantendienst van Reclameland telefonisch bereiken, maar niemand nam de telefoon op. Ik schreef verschillende mails voor meer uitleg, maar ik kreeg pas dagen nadien reactie, toen alles na veel frustratie was afgehandeld. Een klantendienst die niet reageert en niet je helpt wanneer je die nodig hebt, is zeer frustrerend!

Resposta da Reclameland.be
Ik bestel wel vaker bij Reclameland
Ik bestel wel vaker bij Reclameland. Gemakkelijk platform om te bestellen en te uploaden. Prijs/kwaliteit is uitstekend!

SUPER
Altijd super snelle levering en goede hulp als nodig!

Resposta da Reclameland.be
Reclameland is een fijne en betrouwbare…
Reclameland is een fijne en betrouwbare partner.
Scherpe prijzen, een zeer goede en behulpzame klantenservice, steeds op tijd. Een aanrader voor je online drukwerken!

Resposta da Reclameland.be
Ik bestel al enkele jaren mijn…
Ik bestel al enkele jaren mijn printmateriaal bij reclameland en altijd zeer tevreden geweest. Deze mensen leveren mooi werk, en snel geleverd!

Top!
Zo vriendelijk! Voorafgaand en tijdens de bestelling heb ik de hulp ingeroepen van de 'helpdesk' en die hebben mij echt fantastisch geholpen en zijn heel eerlijk geweest. Zo zouden de kleuren door mijn manier van aanleveren waarschijnlijk wat fletser worden.
De bezorging was echt heel wat sneller dan ik had verwacht en ook dan werd aangegeven. Top!
Tenslotte: de banner is echt geweldig! Indrukwekkend om te zien en eenvoudig in gebruik. De visitekaartjes waren inderdaad fletser dus die zal ik een andere keer nog eens moeten bestellen helaas.
Merci allemaal!

Steeds erg tevreden
Dit is al de derde keer dat ik zelf ontworpen geboortestickers laat drukken bij Reclameland. Hier kan je makkelijk je eigen afmetingen kiezen, snel geleverd en goede kwaliteit.

Resposta da Reclameland.be
kwaliteit ok - levertermijn niet ok
We zijn tevreden van de kwaliteit maar niet van de levertijd. Er is de laatste tijd veel vertraging bij het drukken van de bestanden. Ik gaf reeds eerder aan de verwachtingen hierrond op jullie website beter in te stellen.
Mvg,
Ine

Slecht spandoek geleverd
Slecht spandoek geleverd.
10.- euro extra betaald voor controle. Daar wordt niks mee gedaan. Schrijf hier u tekst is afgedrukt tussen onze aangeleverde tekst. Geen oplossing mogelijk.

Resposta da Reclameland.be
Goede producten, verschrikkelijke levering.
Producten zijn meestal goed en wanneer deze niet goed zijn, worden ze opnieuw gemaakt.
Jammer van de levering. Ik denk dat nog maar 1 van de 10 bestellingen op tijd zijn geleverd. Zelfs als je express betaalt. Dit zou zeker niet mogen, maar is dus 90% van de tijd het geval.

1 maand wachten op visitekaartjes
In de 3 laatste bestellingen is er overal wat misgelopen: van eenvoudige visitekaartjes, tot hekwerk banners.
Visitekaartjes werden omgekeerd afgedrukt en waren niet in Pantone. Hoe dit door quality control raakt is mij een raadsel. De beloofde herdruk laat intussen al meer dan een maand op zich wachten. Men zegt nu al 3 weken dat deze "eind deze week op de post gaan". Wekelijks bel ik terug, wekelijks een nieuwe belofte en na 3 weken nog steeds geen kaartjes toegekomen.
Hoe moeilijk kan het zijn om als drukkerij visitekaartjes te drukken? "Druk met drukwerk", dat zal wel, maar alleszins niet met mijn drukwerk.

Resposta da Reclameland.be
Slechte levering, slechte service. Spendeer je geld hier niet als student
Als het kon gaf ik 0 sterren. Bestelling met spoedlevering besteld, ging na 2 werkdagen toekomen. Kreeg een mail met vertraging, ok kan gebeuren, dan maar een dagje later. Uiteraard niet gebeurd want op 5 mei is het een feestdag in Nederland en wordt er niet gewerkt, terwijl het wel degelijk reclameland.BE noemt. 2 dagen na verwachte leverdatum maar eens gebeld naar de klantenservice, boekje werd blijkbaar nog niet eens afgewerkt. Er werd gezegd dat het geen verrassing mag zijn omdat er op de site een banner staat met vertraging. Bied je klanten dan ook geen spoedlevering aan als dit toch niet lukt. Compensatie die wordt aangeboden is 50% van de spoedlevering, waar ik dus niets mee ben want mijn bestelling is sowieso te laat, en het ging even snel zijn met gewone levering. Vandaag, 6 dagen later en boekje staat terug op 'in druk' ipv afwerking, dus ten vroegste is de levering op woensdag, een volledige week later dan beloofd. Krijg ook geen antwoord op mijn mails of whatsapp dus is weggesmeten geld. Ongelofelijk dit.
UPDATE: nog steeds geen verzending gebeurd, ondertussen ook 2 keer dezelfde mail ontvangen met uitleg van vertraging, een echt antwoord kan echter niet zelf getypt worden. Al 8 dagen na verwachte leverdatum.

Resposta da Reclameland.be
Hier bestel ik niet meer.
Alweer een bestelling waar iets verkeerd loopt. Ik was vroeger zeer tevreden over reclameland, maar dit was mijn laatste bestelling. Er is de laatste tijd altijd wel iets, gaande van zeer slecht verpakte leveringen die op straat belanden, tot brochures van 24 pagina's waar er maar 12 pagina's worden gedrukt. En nu simpele visitekaartjes die niet correct gedrukt zijn, met witte rand ipv aflopend zoals in het ontwerp, ze slagen er zelfs in om elementen toe te voegen in het ontwerp die totaal niet in het aangeleverde bestand staan. En wanneer ik deze wil laten herdrukken, komt er botweg totaal geen respons. Er kan al eens iets verkeerd lopen, alle respect voor, maar keer op keer dan is er ergens een structureel probleem in het bedrijf. En ik verlies er teveel tijd door, dus helaas is dit een afscheid.

Resposta da Reclameland.be
Bestelling veel te laat geleverd en uitblijven van reactie op onze 'klacht'
Hoewel extra betaald voor spoedlevering wordt de beloofde levertijd niet gehaald. Ook de standaard levertijd wordt niet gehaald. Een deel van de bestelling ontbreekt en de doorgestuurde klacht is op dit moment nog niet beantwoord. Het event is ondertussen achter de rug en een deel van de bestelling dus niet meer te gebruiken. Benieuwd of de klantenservice wel het niveau van soortgelijke bedrijven haalt.
Update 3/05 22u51: ondanks belofte hier op trust pilot hebben we 14 u later nog niemand gehoord; erger nog het deel van de bestelling dat nog steeds niet geleverd is staat nu plots op geleverd op de dag dat reclameland vorige week zei dat de levering niet meer voor het weekend zou gebeuren. Klantendienst en WhatsApp onbereikbaar.

Resposta da Reclameland.be
Opletten met de leveringsdata bij grote bestellingen
De bestelling liep vlot en de kwaliteit van de geleverde shirts was goed. De geadverteerde levertijden werden niet gehaald en dat was voor mijn evenement net de reden waarom ik voor Reclameland gekozen had.
Een totale bestelling van in totaal 415 T-shirts (de standaard-shirts die aangeboden worden) bleek bij de online bestelling al niet "binnen de 2 werkdagen" te kunnen geleverd worden, zoals op de site vermeld stond. De standaard, 4 werkdagen, was ook nog goed. Ik betaalde extra om alles 's morgens geleverd te krijgen. Tijdens de week kreeg ik telefoontjes: "is het erg als het een dag later is?", "onze voorraad is op". Uiteindelijk werd het grootste deel een dag later geleverd en een resterend stuk pas na het week-end (na mijn evenement, waardoor ik er niets meer mee ben). Dit geeft toch de indruk dat er meer beloofd wordt dan er waargemaakt kan worden.
Een kleinere bestelling van polo's voor onze medewerkers kwam wel netjes 2 werkdagen na bestelling binnen.