Snelle reactie en alles hartstikke goed geregeld. Binnen no-time werd de telefoon gevonden. Hele aardige mensen die de tijd namen alles uit te leggen. Mooie verhalen die ze ze vertelden over hun werk.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nog 1 laatste borrel op de boot… heerlijk, tot we plons horen en onze dochter van 9 maanden zien lachen tussen ons in.. 😱 weg telefoon! Ik zag nog een paar bubbels en dacht; #%*!?#* Al mijn f... Ver mais
Tijdens het sterren kijken viel mijn telefoon in het water, onder de steiger. Dit was rond 23.30 uur gebeurd, wij belde de heren en een half uur later stonden ze al voor de deur! Super professioneel... Ver mais
16 augustus kwamen wij begin van de avond aan met ons zeiljacht in onze thuishaven , bij het achteruit slaan ging de schroef er af en gleden wij stuurloos de box in ...maar de vakantie was met een... Ver mais
Detalhes da empresa
Recovery Divers duikt naar verloren objecten, doet inspecties, controleert je boot en doet andere duikwerkzaamheden in binnen en buitenland. Onze beroepsduikers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen. Touw in je schroef of ben je hem verloren? Wij helpen je!
Informações de contato
Fredweide 25, 2727 HG, Zoetermeer, Holanda
- 06-81545930
- info@recoverydivers.nl
- recoverydivers.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede hulp gekregen
Goede hulp gekregen
Ik vaar met een boot de ijsvogel in Gouda ik kreeg iets in me schoef ik wist niet wat het was ik ging toen kijken op internet of ik wat kon vinden en ja toen kwam ik recoverydivers tegen er stond een Tefoon nummer bij ik bel ik werd gelijk geholpen binnen 1.5 uur was er een duiker bij me heen aarding was die man en hij ging snel aan de gang hij ging het water in en kijken wat er loos was toe zij die dat er een vloerkleed in me schoef zat hij was een tijdje bezig maar kreeg het er uit erg mooi dat dit bestaat ik was erg geholpen hier mee nogmaals bedankt hier voor
Mvg Rogier boot ijsvogel

Resposta da Recoverydivers
Mijn portemonnee verloren in de Utrechtse grachten
Mijn portemonnee verloren in de Utrechtse grachten en dacht echt dat ik hem nooit meer terug zou zien. Word ik gewoon gebeld dat hij gevonden is, echt top! Super snel geregeld en hele aardige gasten. Ben er echt mega blij mee, bedankt 🙌

Resposta da Recoverydivers
Telefoon in het water bleef doorzoeken…
Telefoon in het water bleef doorzoeken tot ze hem gevonden had. Snel aanwezig en leuke gesprekken gehad. Zeker een aanrader mocht je iets laten op duiken.

Snel ter plaatse
Snel ter plaatse, doelgericht en binnen 2 minuten mijn telefoon uit het water gehaald. Goede naservice met met advies en materiaal om de telefoon weer te herstellen. Top gedaan mannen!

Resposta da Recoverydivers
Snel, vriendelijk, professioneel en kundig!
Geweldige ervaring met Recovery Divers. Na een rondje varen in Amsterdam is mijn horloge in het water gevallen naast de boot. Een horloge met voor mij een speciale betekenis. Via de website kon ik gelijk een appje sturen en mijn situatie uitleggen, Jochem en Nick konden al binnen 25 minuten ter plaatse zijn en dat al laat op de avond! Niks dan lof voor de professionele en vriendelijke houding van Jochem en Nick en ik ben ontzettend blij dat ik m'n horloge weer terug heb! Hopelijk heb ik jullie niet snel weer nodig, maar zo ja, dan weet ik wie te bellen!

Snel en vriendelijk
Ze hadden het super snel gedaan en ze waren heel aardig

Lost my boat key and house
Lost my boat key and house
Key.
They were on time, fast and helpful.
This is the real deal!

Resposta da Recoverydivers
Waar ik eerst dacht alles kwijt te…
Waar ik eerst dacht alles kwijt te zijn, heb ik dankzij recovery divers alles weer terug! Telefoon in het water gevallen. Zo fijn hoe snel bereikbaar ze zijn, klaar staan en binnen een half uur had ik mijn telefoon weer in mijn handen. In één woord, geweldig!! Dank jullie wel, en in het bijzonder aan Marja!!
Quentin

De mannen van Recovery Divers zijn helden
De mannen van Recovery Divers zijn echte helden! Het contact verliep snel, duidelijk en professioneel, maar tegelijk ook erg gezellig. Ondanks de uitdagende omstandigheden wisten zij mijn iPhone uit het water te vissen, iets wat ik zelf al had opgegeven. Ongelooflijk knap werk! Mega bedankt voor de geweldige service en inzet. Absoluut een aanrader!

Resposta da Recoverydivers
Erg goede en snelle service
Erg goede en snelle service! Mijn telefoon is weer in mijn handen!

Top service!
Heel fijn en snel geholpen! Aardige mensen, en fijne tips gekregen over wat ik het beste met mijn telefoon kon doen. Hoewel het geen leuk voorval was, kijk ik wel positief terug op de hulp!

Super geholpen
Super geholpen. Duidelijke afspraken en geheel volgens verwachting. Super snelle service en vriendelijke en professionele afhandeling. Een aanrader als het er echt om gaat

Resposta da Recoverydivers
Snel en vakkundig geholpen.
We appten rond 17.00 uur en 19.00 was het probleem al verholpen.
Touw in de schroefas. Gelukkig in de haven.
Snel, vakkundig en foto' s onder water om te laten zien dat alles schoon was.
Super blij, morgenochtend kunnen we snel weer verder varen.

Resposta da Recoverydivers
Snel, accuraat en super vriendelijk
Handtasje viel 's avonds tussen schip en schip in Wergea (Friesland). Erin: creditkaart en andere bankkaarten, rij- en kentekenbewijs, ID-kaart en iPhone, kortom het hele leven. De volgende ochtend Recovery Divers gebeld, we hadden net over ze gelezen in de Harlinger Courant. Binnen twee uur stond Marja op de wal. Ze kwam uit Zoetermeer gereden!! Een kwartier later hield ze mijn verloren schat boven water! Het was niet zo diep maar wel ijskoud en ze kon onder water geen hand voor ogen zien, alles op de tast. Ze stelde mij gerust, 'die telefoon gaat het wel weer doen. Volgens instructie laten bijkomen'. Ik kreeg een keurig foldertje met heldere uitleg. Mijn mobiel ging in een afsluitbaar zakje met een zakje droogkorrels erbij. Ik had voor niets een nacht liggen tobben hoe we dit varkentje gingen wassen want zonder ID, mobiel en bankpas zijn we nergens meer in deze tijd. Enkele dagen later stond ook een weekendje Londen met zus gepland. Recovery Divers heeft niet alleen mijn tas met inhoud gered maar ook mijn reisje met zus. Een absolute aanrader zijn deze professionele redders onder water. En de kosten? Die zijn het dubbel en dwars waard! Charlotte de Vries

Resposta da Recoverydivers
Ze waren snel op locatie en had me…
Ze waren snel op locatie en had me telefoon gevonden binnen 10 minuten. Ze hebben mijn dag weer helemaal goed gemaakt en stres van me schouders afgehaald. Ik hoop dat het nooit meer gebeurd maar als het gebeurd weet ik mijn redders te vinden.

Resposta da Recoverydivers
Top contact via de telefoon en hele…
Top contact via de telefoon en hele snelle service

Iphone rescue
They saved my life! No words to describe how helpful they were in helping me recover my cell phone. It was in the water for more than 24 hours and still worked.

Resposta da Recoverydivers
Onwijs leuke mensen en een top prestatie!
Zondag avond mijn telefoon van onze boot laten vallen 😞 gelukkig kwamen wij bij dit bedrijf via hun website. Binnen een half uur stonden mevrouw en haar kleinzoon al langs de kant en halen binnen 2 minuten mijn telefoon van de bodem. los van hoe snel ze er waren en natuurlijk de best mogelijke uitkomst waren het ook nog eens onwijs aardige mensen. Na het uit het water halen gaf ze mij duidelijke instructies hoe ik de aankomende 24 uur moest handelen met mijn telefoon en gaf mij zelfs een zakje waar die sowieso de aankomende nacht in moest. Na afloop zijn we nog even met deze toppers op de foto geweest 😁 ik raad dit bedrijf zeeeeker aan!!

Resposta da Recoverydivers
Geweldig mensen snel werk helemaal top

Resposta da Recoverydivers
We waren met een groep vrienden aan het…
We waren met een groep vrienden aan het varen viel een telefoon in het water. We hebben Mirjam om 21:00 op zondag gebeld en stond er met 30 minuten. Ze had hem met 2 minuten in het water duiken gevonden. Was ernaast ook een hele aardige vrouw en kleinzoon