Banner for ReFerm

ReFerm Avaliações 269

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. J... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow, efter många år av uppblåsthet,fruktansvärt illaluktande gaser, nr 2 ibland flera ggr om dagen, ofta lösare avföring, så har jag nu funnit Referm. Redan efter första kapseln så var min mage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Saudáveis
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de produtos de nutrição esportiva
  4. Loja de vitaminas e suplementos

Sobre ReFerm

Välkommen till ReFerm® by Nordic Rebalance

Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.

ReFerm kapslar

Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.

ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.

ReFerm pulver och kapslar

ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.

Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.

Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.

Beställ ReFerm idag

269 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stora problem med magont förra och…

Stora problem med magont förra och denna sommar.Efter att ha använt referm ett par veckor blev jag mycket bättre och mina besvär försvann med ca 90 procent.Utgår att detta berodde på referm.

16 de agosto de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Rita, stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Fantastiskt att höra att du upplevde skillnad med ReFerm redan efter så kort tid. Det glädjer oss! Välkommen att höra av dig och frågor dyker upp längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har använt produktern en månad är väldigt nöjd hittills:)

Har använt produktern en månad, jag känner att min mage mår mycket bättre! Blir ingen gasbildning efter måltid längre:) ibland så brukar jag ta tre tabletter oftast två. Har testat massa olika produkter innan, men ert produkt har visat resultat! Snyggt jobbat! Väldigt nöjd än så länge:)

3 de julho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej! Och wow, tusen tack för din fina återkoppling! Underbart att höra att du upplever sån positiv skillnad med ReFerm. Vi hör ofta just det, att man provat mycket fram till man hittade ReFerm som inte fungerat.
Det kan gå upp och ner så om du blir osäker eller får funderingar längst med vägen så är du varmt välkommen att maila oss för rådgivning. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Snabba leveranser och bra information

Snabba leveranser och bra information, men jag har inte märkt någon större förbättring i magen.

2 de julho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej, tack för din kommentar. Glada att höra att du är nöjd med våra leveranser och service.

Vi rekommenderar att man börjar med kapslarna för att vänja tarmen vid de nya näringsämnena. Men ofta behövs en större mängd för att märka av en lindring av symtom. Så om du inte upplever att du får den effekt du önskar med kapslarna så är det inget konstigt i sig utan då är nästa rekommenderade steg att gå över på vårt pulver och försöka komma upp i en dagsdog på 35g per dag. Hur länge det tar innan du märker skillnad är svårt att säga men de allra flesta brukar känna av en positiv förbättring inom 30 dagar efter man börjat med pulver.

Vi ger dig gärna mer individuell rådgivning om du önskar det. Maila oss då gärna på info@nordicrebalance.com

Resposta da ReFerm

Tack Jenny för att du tagit dig tid och lämna ett omdöme om ReFerm. Fint att höra att du märker positiv skillnad. Många behöver öka mängden ReFerm för att uppnå det resultat man önskar, så om du inte känner den effekt allt eftersom som du söker så öka gärna dosen. Då finns även våra påsar med pulver.
Det kan ibland vara svårt att förstå vad man behöver så vi ger gärna råd längst vägen. Maila oss gärna för individuell rådgivning. Allt gott, Emma på ReFerm

Jättenöjd

Jättenöjd. Min mage fungerar nu även vid intag av sådant jag tidigare inte mått bra av. Jag har fått mycket information och stöd via ReFerm.

5 de julho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Tina, stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden. Det glädjer oss att höra att även du blivit hjälpt. Vi vill verkligen hjälpa våra kunder till ett bättre mående där magen inte längre styr och då är information, rådgivning och stöd en viktig del. Tack för att du uppskattade det. Allt gott, Emma på ReFerm

Bra i magen

Jag har delat med mig av mina tabletter från er i sommar.. så vi mår alla lite bättre 🥳🥳

28 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Åsa, så fantastiskt att höra! Och så genröst av dig! <3 Tack för att du är med och sprider ordet om ReFerm! Varma hälsningar, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Testade tablettform istället.

Testade tablettform istället.
Totalt verkningslöst. Blev mer uppblåst än jag någonsin varit.

2 de julho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Cecilia, tråkigt att höra att du ännu inte känner någon skillnad med ReFerm. Hör gärna av dig till oss på mail så ska vi försöka hjälpa dig.

Det tar längre tid för vissa. Kapslarna är i främsta hand framtagna för att vänja tarmen vid ReFerm inför en kostbehandling med med pulver, för den som har besvär. Eller som en underhållsdos när man har balans igen. Totalt verkningslöst vet vi att det inte är. Du är välkommen att scrolla bland våra andra recensioner här för att ta del av historier från kunder som blivit hjälpta.

Det tar tid för vissa. Magbesvär och obalanser har oftast byggts upp under många år. Det finns tyvärr inga mirakelmediciner som tar bort besvären över natten. Vi vet att ReFerm fungerar kliniskt även om det tar tid innan du märker det på dina symtom. Så rekommendationen är att fortsätta med full dos pulver tills dess att det lugnat ner sig. Även andra faktorier så som stress och oro har en enorm påverkar på vår mage. Vi har även verktyg för att hjälpa med detta.

VI hjälper dig som sagt gärna vidare utifrån dina förutsättningar. Ta gärna kontakt på mail om du önskar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Positiv

Har märkt positiv resultat

24 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Tack snälla för att du tog dig tid och lämna ett omdöme. Och otroligt glädjande att höra att även du märker skillnad. Välkommen att ta kontakt om du behöver rådgivning längst vägen.

Allt gott, Emma och teamet på ReFerm

Jag är mycket nöjd

Jag har haft IBS-liknande problem från och till i 25 år. Senaste månaderna har det varit värre, ofta ont och oroligt i magen. Jag såg en annons för Referm och beslöt mig för att testa. Nu har jag tagit full dos i 3 veckor och tarmarna har blivit så mycket lugnare och stabilare. Smärtan är borta och magen lugn. Jag är fantastiskt nöjd! :)

18 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Daniel, tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Och så glädjande att höra att även du blivit hjälpt av ReFerm och redan efter så kort tid. Att få hjälpa människor till ett liv utan magbesvär är det vi drivs av. Så tack igen för att du valde att dela med dig!

Hjälpte efter tre dagar

Hjälpte efter tre dagar! Ta bort sojalecitinet så allergiker kan använda det!

17 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Ulla, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om ReFerm. Fantastiskt att höra att du märkte skillnad efter så kort tid :)

Sojalecitinet kommer vi nog att välja ha kvar dessvärre. Studier har visat att lecitin kan ha en positiv effekt på tarmhälsan genom att stödja cellmembranens struktur och funktion i tarmen. Det kan också bidra till att förbättra absorptionen av fettlösliga vitaminer och andra näringsämnen. Tack för förståelse!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Funkar ej

Hade höga förväntningar på att detta skulle funka för mig. Väldigt dyrt… Skrev och frågade när man kunde vänta sig resultat eftersom jag använt produkten i 2 månader ungefär. Fick svar att anledningen till att jag inte ser några resultat kan vara stress och oro. Känns ganska oseriöst och hade förväntat mig ett annat bemötande/kompensation…

19 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da ReFerm

Hej Ida, Full förståelse för att du hade höga förväntningar. För de flesta av våra kunder blir hjälpa efter år av magbesvär. MEN för vissa tar det tid. Men de som orkar och har möjlighet att fortsätta och hålla ut trots att man inte märker skillnad inom de första månaderna brukar faktiskt bli bättre till slut.

Vi har alla helt unika tarmfloror och därför också olika förutsättningar. När man går över på vårt pulver så märker de allra flesta en positiv skillnad inom den första månaden, men inte alla.

Vi vet att ReFerm fungerar klinisk men det kan dröja längre tid än två månader som i ditt fall innan man märker skillnad på symtomen. Det kan delvis bero på att hjärnan är direkt sammankopplad med tarmen och därför spelar vår livsstil en stor roll. Men kan också beror på en kraftig obalans eller inflammation som behöver er längre tid på sig. Därför finns det tyvärr inte ett enkelt svar på varför just du inte märker skillnad direkt eller hur lång tid det kommer att ta.

Vi kan bara beklaga att du inte upplevde att du fick det bemötande du önskade. Det är sällan vi får den typen av feedback. Ta gärna kontakt med oss igen om du vill så ska vi försöka guida och hjälpa dig vidare.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har inte känt någon speciell förändring…

Har inte känt någon speciell förändring i min mage men har heller inte haft någon i inflammation senaste månaden

14 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Helen, tack för att du har tagit dig tid att utvärdera ReFerm. Det låter om som om du är i början av din resa. För att utvärdera ReFerm och dess fulla effekt så bör man gå över på ReFerm i pulverform med en dos på 35g per dag. Denna större dos är forskat på och i kliniska svider visat mycket goda resultat vid långrandig inflammation. Kapslarna innehåller en liten mängd som i första hand ska ses som ett sätt att komma igång och vänja tarmen innan man går över på pulver. Välkommen att höra av dig på mail om du önskar rådgivning. Allt gott, Emma på ReFerm

Är väldigt nöjd

Är väldigt nöjd. Har tagit referm i ca 1,5 månad nu, och ser stor effekt.

13 de junho de 2024

Hej Liselott,

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med ReFerm och att du redan har sett stor effekt.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver vidare stöd på din resa med ReFerm. Mvh, Emma på ReFerm

TACK!!

De har verkligen förstått det här med personligt bemötande. Får ett superfint stöd i min kamp med magproblemet.
Stort TACK!!

19 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Ulrika, Stort tack för dina vänliga ord och för att du delar din upplevelse!

Det betyder mycket för oss att höra att du känner att du fått stöd, det är det vi alltid eftersträvar! Vi är glada att kunna vara en del av din resa mot bättre hälsa.

Tveka inte att höra av dig om du behöver vidare vägledning. Vi finns här för dig.

Team ReFerm

Priset är för högt

Priset är för högt. Annars en bra produkt. Jag märker skillnad

7 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Markus, tusen tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det är mycket som påverkar priset. Och nu vet vi inte helt vad du jämför med så det är svårt att bemöta. Men om du tänker att ReFerm inte är något du ska gå på resten av livet utan mer ta som en kur (jämfört med symtomlindrande preparat) så kanske det kan hjälpa. Men vi har full respekt för den ekonomiska aspekten och att den kan vara utmanande för vissa.
Det är glädjande att höra att du märker skillnad!
Vill du komma igång med vårt pulver men inte har möjlighet att gå på en kostbehandling med 35 g per dag så kan vi rekommendera vår påse med 240 g där du kan ta en msk per dag och strö över tex yoghurt eller ha i smoothie. Då får du i dig en större mängd pulver men till en något billigare peng än våra portionspåspaket. Hör av dig via mail om du önskar rådgivning. Allt gott, Emma Gustafsson

Mycket snabba och hjälpsamma

Snabba leveranser och snabba svar från kundtjänst. Väldigt hjälpsamma när man har frågor.

5 de junho de 2024

Hej Sandra,

Stort tack för ditt omdöme och dina vänliga ord!Det är viktigt för oss att du får den hjälp du behöver och vi är glada att kunna bistå dig.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver vidare hjälp. Vi finns här för dig.

Team ReFerm

Årslånga problem borta!

Jag har haft magproblem i fleeera år och testat det mesta utan att det hjälpt det minsta. Nu har jag tagit Re-Ferm i snart en månad och har redan känt av stor effekt och det känns, på riktigt, som att jag börjat få livet tillbaka. Jag trodde heller inte att det skulle fungera så fort, så det var både förvånande och glädjande. Kan varmt rekommendera denna produkt!

10 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Michael, du anar inte hur glädjande detta är för oss att ta del av! Att få denna typen om återkoppling betyder allt. Tusen tack för att du tog dig tiden att återkoppla. Och så fint att höra att du är en av de som märker skillnad fort och även med liten mängd.

Allt gott, Teamet på ReFerm

Är bättre men inte bra

Är bättre men inte bra. Måste ge det mer tid efter så många år med smärta, uppsvälldhet och kramper. Tror det kommer bli bra för jag märker en positiv skillnad.

31 de maio de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Linda, tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det är precis som du säger, det kan ta tid. Ofta har du de besvär vi har inte kommit över en natt utan obalanser har byggt upp under lång tid. Då kan det också ta tid att återfå balans. Ta gärna kontakt med oss om du behöver rådgivning, vi hjälper dig gärna på vägen så att du ska få ut det mesta av ReFerm. Allt gott, Emma Gustafsson

Hej Vill fortsätta!

Hej! Har inte ätit slut på första burken ännu. Vill fortsätta, när den är slut. Kan idag känna en viss förbättring, men tror det är lite för tidigt att ge högre poäng.

5 de junho de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Karin, tack för att du tagit dig tid att reflektera och lämna ett omdömde på där du befinner dig nu. Som du skriver så kan det vara för tidigt att helt utvärdera ReFerm. För att kunna utfärda effekten så bör man gå över till vårt pulver efter en introduktion med kapslar. Kapslarna ska i första hand ses som ett sätt att komma igång. Därefter går man över på en kostbehandling med 35g i pulverform per dag. Det är denna större mängd som vi forskat på och som vi vet gör skillnad och skapar långvarig förändring.
Välkommen att höra av dig på mail om du har frågor. Allt gott, Emma på ReFerm

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.