Banner for ReFerm

ReFerm Avaliações 269

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. J... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow, efter många år av uppblåsthet,fruktansvärt illaluktande gaser, nr 2 ibland flera ggr om dagen, ofta lösare avföring, så har jag nu funnit Referm. Redan efter första kapseln så var min mage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Saudáveis
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de produtos de nutrição esportiva
  4. Loja de vitaminas e suplementos

Sobre ReFerm

Välkommen till ReFerm® by Nordic Rebalance

Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.

ReFerm kapslar

Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.

ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.

ReFerm pulver och kapslar

ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.

Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.

Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.

Beställ ReFerm idag

269 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En bra produkt och magen blir lugnare.

En bra produkt och magen blir lugnare.

15 de dezembro de 2024

Resposta da ReFerm

Tack Maria för ditt omdöme! Så fint att höra att även du blir hjälpt av ReFerm. Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Kanon bra!

Kanon bra! :) min mage är mycket bättre! :)

12 de dezembro de 2024

Resposta da ReFerm

Tack snälla för ditt omdöme! Underbart att höra att även du blivit hjälpt. Välkommen att ta kontakt om frågor eller funderingar uppstår. Vi finns här. Allt gott, Emma och resten av teamet på ReFerm

tack

tack
det var bra

5 de dezembro de 2024

Resposta da ReFerm

Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din upplevelse på ReFerm.se. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hjälpte inte mig :)

Hjälpte inte mig :)

2 de dezembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Ingemar, tack för din återkoppling. För vissa tar det tid innan man märker en effekt av ReFerm. Somliga behöver också en större mängd än den i kapslarna. Magbesvär har oftast byggts upp under lång tid och därmed behövs tid och tålamod för att se förbättring. Det är långt i från alla som blir hjälpa direkt. Välkommen att höra av dig till oss på mail info@nordicrebalance.com så hjälper vi dig gärna vidare med rekommendationer och anpassad mängd baserat på dina behov. Allt gott, Emma på ReFerm

Jag mår bättre!

28 de novembro de 2024

Resposta da ReFerm

Tack Anita för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Fantastiskt att höra att även du blir hjälpt av ReFerm! Allt gott och välkommen att höra av dig till oss om frågor dyker upp. Mvh, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Reagerade inte bra på tabletterna jag…

Reagerade inte bra på tabletterna jag köpte, skrev till kundtjänst och frågade hur jag skulle göra men fick inget svar.

2 de dezembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Emma, här har något gått fel verkar det som? Du mailade oss lördagen den 7 december. Direkt på morgonen måndagen den 9 december kl 08.05 så svarade vi på ditt mail. Ett ganska så utfyllande sådant.
Vi reagerade på din kommentar här då kundservice är det absolut viktigaste vi gör. Vi vet hur kämpigt det kan vara med magbesvär och hur svårt det är att prova nytt. Därför finns vi alltid här och gör vårt bästa för att svara så fort vi kan.

Jag skickar svaret till dig på nytt igen nu. Tänker att det kanske blir för personligt för att kopiera in här. Svara gärna så att jag vet att du mottagit det denna gång. Annars är du välkommen att maila mig direkt på emma.gustafsson@nordicrebalance.com

Ta hand om dig! Mvh, Emma och Caroline på ReFerm

Mår mkt bättre hittills

Mår mkt bättre hittills. Har tex kunnat äta det mesta över julen utan dålig mage, uppsvullnad eller ont i magen - vilken jag aldrig kunnat de senare åren..Tar en halv påse/dag nu sedan några veckor..Mkt nöjd.Hoppas det håller i sig bara.

25 de novembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Anette, tusen tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme. Så rolig läsning! Du är verkligen inte ensam om att vittna om att det blir lättare att tolerera annan mat efter ReFerm. Det är vi så glada för att höra! Dyker det upp frågor längst med vägen så finns vi här, det är bara att höra av sig! Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

När man skriver ett mail så vet den som…

När man skriver ett mail så vet den som skriver vad adressaten heter. Då kan ni inte svara med ett anonymt mail och kräva att man skall ge ett betyg. Det handlar ju om att skapa ett förtroende. Att bara skriva "hälsning från referm" duger inte! En gnutta personlighet vore ju trevligt. Som gammal polisman har jag inga som helst ambitioner att förfölja namn i ett företag.

29 de novembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Kjell, kan inte annat än beklaga att du upplever oss som opersonliga. Vi gör allt vi kan för att vara precis tvärtom, men i dina ögon verkar vi inte ha lyckats. Om det är mailet från Trustpilot du syftar på så kan jag förstå att det har upplevts opersonligt. Det är så mallen ser ut om inte så mycket vi i dagsläget kan påverak. Dock försöker vi att vara mer personliga i våra andra mail som vi frekvent skickar ut. Vi försöker också vara tillgängliga både på chatt och mail så att alla kunder ska känna att det finns något här bakom som bryr sig. Och vi får faktiskt väldigt mycket positiv återkoppling på att just kundservicen är bra och personlig. Som sagt kan bra beklaga igen och hoppas att du vill fortsätta att ge ReFerm en chans. Du är välkommen att maila mig direkt på emma.gustafsson@nordicrebalance.com om du har frågor eller funderingar. Allt gott, Emma Gustafsson, Marknadschef, ReFerm

Effekt efter 1v.

Snabb o god effekt inom ca 1v. för mig, tyvärr smakar det ganska skumt men det får man ta om man vill bli hjälpt!
Tips är ju att blanda i lite protein pulver med smak så blir det iaf lite lättare att skölja ner. Minus är priset men jag rekommenderar ALLA med mag tarm problem att iaf. prova en vecka eller två. Själv startade med 1/2 portionspåse ( ca 17g) under 4 dagar därefter hel påse varje dag, STOR skillnad för mina tarmar nu efter 30 dagar, synd att ingen tipsa om detta tidigare. Klarade Julmaten o allt där till väldigt bra, tacksam o nöjd med ReFerm och fortsätta nog ett tag till för att vara på den den säkra sidan.

22 de novembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Mikael, wow säger bara vi! Tack för ditt omdöme, för att du tar dig tid och för att du så generöst delar med dig av din upplevelse!
Smaken är som baken, men har man inställningen som du har så går allt mycket lättare :)
Ja visst är det en utmaning att inte fler (speciellt vården) känner till ReFerm än. Men vi jobbar på saken och tillsammans så hjälps vi åt. Att du lämnade ett omdöme är ett steg!

Och att du nu kan njuta av julmaten, vilken julklapp! Vi ser verkligen får de flesta kunder att man efter ReFerm kan äta mycket av det man tidigare reagerat på till följd av en tarmflora i obalans.

Allt gott till dig och välkommen att höra av dig och du har frågor längst vägen!

/Emma på ReFerm

Postbiotika pulver

Köpte ert pulver och det funkar över förväntan
Magen är mycket bättre nu.

26 de novembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Thomas! Tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Och fantastiskt att höra att du är bättre! Det är lika glädjande att höra varje gång. Välkommen att höra av dig om du har frågor längst med vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Fungerar väldigt bra!

Jag känner mig mättare och min tarm mår mycket bättre. Kan äta det mesta utan att den blir upprörd förut kunde jag knappt äta något.

25 de novembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Carolin, tack för ditt fina omdöme! Så glädjande att höra att även du blivit hjälpt av ReFerm och att du nu kan äta och tillgodose dig mer näring från den mat du vill! Tack för att du delar med dig!! Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har hjälpt min son oerhört mycket

Har hjälpt min son - är oändligt tacksam! Han var nästan handikappad av sina magproblem tidigare. Nu mår han ganska bra. Tar 1 kapsel om dagen och det verkar vara perfekt.

16 de agosto de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Hannah, tusen tack för att du väljer att lämna ett omdöme och dela med dig om din sons situation. Vi är så glada att höra att ReFerm kunna hjälpa honom. Vi finns här om ni skulle behöva rådgivning längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Magen mår mycket bättre

Magen mår mycket bättre. Lugnare dagar.

24 de setembro de 2024

Resposta da ReFerm

Så underbart att höra! Stort tack för att du valt att lämna ett omdöme!
Allt gott och lycka till vidare. Uppstår frågor så finns vi alltid här och nås bäst på mail info@nordicrebalane.com Mvh, Emma på ReFerm

Använde Referm i 3 veckor

Använde Referm i 3 veckor , magen känns lugnare.

17 de setembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Ann-Charlotta, så fint att höra! Tack för att du delar med dig och för att du väljer att lämna ett omdöme. Behöver du råd framåt eller har frågor så är det bara att höra av sig. Du når oss lättast på mail info@nordicrebalance.com eller på vår chatt. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Började med en kapsel varannan dag

Jag köpte en burk med kapslar. Märkte att jag behövde mjukstarta med en kapsel varannan dag, men efter någon vecka kunde jag öka till en kapsel dagligen.
Jag har haft Crohn´s i 30 år och märker en tydlig förbättring tack vare Referm. Tyvärr är produkten ganska dyr för en pensionär men den fungerar för mig.

19 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da ReFerm

Hej Ja, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om ReFerm. Otroligt glädjande att höra att du märker en så tydlig förbättring. Stort tack igen! Allt gott, Emma på ReFerm

Resposta da ReFerm

Hej Marita, så fint att ta del av din feedback och att höra att du uppskattar vår uppföljning. Vi är övertygande om att ju mer man förstår om hur produkten fungerar desto bättre kan man hjälpa sig själv. Och i det är utvärdering av sitt eget mående viktigt. Vi finns alltid här för att ge stöd och vägledning. Allt gott, Emma på ReFerm

Ingen skillnad

Jag har inte märkt någon skillnad genom att ta kapslarna.

10 de setembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Gabriella, tack för att du tagit dig tid att reflektera över din resultat med ReFerm. Förstår att förväntningarna kan vara höga men vi är noga med att förmedla att kapslarna ska ses som ett sätt att komma igång med ReFerm. De flesta som har återkommande besvär behöver en större mängd men behöver vänja tarmen genom att ta en liten dos först. Där kommer kapslarna in. Så även om du inte märker av någon skillnad med den lilla mängden så har den ändå gjort ett jobb. Du rekommenderas nu att öka mängden ReFerm pulver. Det kan du göra genom att ta en full dos på 35 gram pulver per dag som en kur eller ta en matsked per dag och stör över mat. Här behöver man hitta sitt sätt baserat på hur svåra besvär man har. Vi hjälper dig gärna vidare! Maila oss om gärna på info@nordicrebalance.com så kan vi ge dig mer individuell rådgivning.

Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra produkt som verkligen hjälper…

Jättebra produkt som verkligen hjälper (och jag har testat många). Snabba svar om man har frågor.

10 de setembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej, tusen tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det är så glädjande att höra att du har blivit hjälpt av ReFerm, du med! Och även fint att höra att du upplever att du har fått bra hjälp från oss. Bara hör av dig igen om funderingar skulle uppstå längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vill inte fortsätta med er

Vill inte fortsätta med er. Har svarat en gång samma svar som nu. Tyvärr märker jag ingen förändring och avslutar din kontakt. Blir alldeles för jobbigt med alla instruktioner om hur jag ska svara etc.. hoppas detta räcker.
Mvh Gun Lanner

2 de setembro de 2024

Resposta da ReFerm

Hej Gun, tack för din återkoppling. Respekterar att du inte önskar vidare kontakt med oss. Tolkar dig som att du tyckte att du fick för mycket kommunikation från oss och att dt blev svårt att ta in. Skulle du ångra dig så finns vi här och du är alltid välkommen tillbaka. Att du inte har upplevt en symtomdämpning av kapslarna är okej, det tyder på att du behöver en större mängd. Men som sagt välkommen tillbaka om och när du önskar det. Allt gott, Emma på ReFerm

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.