Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Akta er för att handla toners av Refillbutiken.se Jag handlade toners till min HP-färglaserskrivare via deras hemsida, men de som levererades visade sig inte alls passa I min skrivare. Därför retur... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2av 4 bläckpatroner fungerar inte. Refillbutiken påstår att skrivarhuvudet sitter fast men det fungerar med Epson orginal. De svarar inte på mail skickar inga my pstroner eller betalar inte tillbaka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick bläckpatroner som Refillbutiken expedierat fel. Efter klargörande att de råkat packa fel så erbjöds jag extra patroner som "plåster på såret". Blev krångel för mej men bra bemötande och service... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de toner

Kompatibla färgpatroner till skrivare av högsta kvalitet från Refillbutiken upp till 70% billigare! Vi är en av de billigaste online butikerna på nätet och för oss är kundvänlighet och god service av största vikt.

Informações de contato

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

44 avaliações

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Varning

Akta er för att handla toners av Refillbutiken.se
Jag handlade toners till min HP-färglaserskrivare via deras hemsida, men de som levererades visade sig inte alls passa I min skrivare. Därför returnerade jag dem, men vägras återbetalning med hänvisning till att förpackningen har öppnats! Hur skall man annars kunna pröva om man fått rätt produkt levererad??
Omöjligt att förstå det skälet!
När jag upptäckte att den levererade produkten inte var den rätta till min skrivare anmälde jag detta om bad om en retursedel, men någon sådan fick jag aldrig. Därför tvingades att själv bekosta retur via PostNord vilket de genomfört.

24 de março de 2026

Hej igen Claes Pagoldh,

Varning? Du köpte till och med den rätta som du är nöjd med!

Du gjorde själv en felaktig beställning; naturligtvis fick du returnera de oöppnade varorna. Vid mottagandet upptäckte vi att du hade öppnat alla lasertonerpatroner Varför? Det är inte logiskt; med den första lasertonern ser man väl direkt att den inte passar? tagit bort alla skyddsdelar från dem och returnerat dem utan skyddslock. Till och med lasertonerpatronerna låg i fel lådor. Och när vi konfronterade dig med detta skyllde du till och med på PostNord, trots att ytterförpackningen var oskadad. Du försöker därför skylla på två företag för ditt eget misstag!

Du köpte verkligen fel lasertoner, och det var inte smart nog att först kontrollera om det var de rätta som anges på fakturan, och du öppnade alla fyra på en gång? Efter att ha installerat en lasertoner, kan du väl se att den inte passar? Och sedan skada lasertonern och skicka tillbaka den – vad tänkte du på! Du kanske fortsätter att tro att det här stämmer, men inte ett enda företag accepterar detta. Vi förstår din frustration, men ärligt talat är det ditt eget fel och ingen annans.

Regards,

2av 4 bläckpatroner fungerar inte

De svarar inte på mail skickar inga my pstroner eller betalar inte tillbaka. VARNING för Refillbutiken.

31 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, inga som helst problem

10 de fevereiro de 2026

Hej Gunilla,

Tack så mycket för din vänliga feedback ,-) Vi hoppas att du fortsätter att vara kund hos oss nästa gång. Och vi kommer att försöka leverera snabbt igen!

Refillbutiken-teamet

Har beställt 4patroner

Har beställt 4patroner. 2 st fungerar inte. Har mailat och fått fått råd hur jag skall göra men inget fungerar.
Epson original fungerar.
Man får det man betalar för.
Aldrig mer refillbutiken

30 de janeiro de 2026

Resposta de refillbutiken.com

Så sorgligt och så osant! Ditt skrivhuvud har fastnat.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det här företaget ger ett extremt oseriöst

Det här företaget ger ett extremt oseriöst intryck. Allt tyder på att fokus ligger på att tjäna snabba pengar snarare än att ta ansvar för kunderna. När produkter inte fungerar eller är felaktiga möts man inte av lösningar, utan av bortförklaringar och ett bemötande som känns direkt respektlöst.
Sätten som företaget svarar missnöjda kunder på Trustpilot är anmärkningsvärda. Tonen är ofta nedlåtande, ifrågasättande och skuldbeläggande, som om problemet alltid ligger hos kunden. Istället för att erkänna brister försöker man prata bort kritik och vinna argument, vilket ger intrycket av ett företag som systematiskt undviker ansvar.
Helhetsbilden är tydlig: detta känns som ett företag som prioriterar snabba intäkter framför långsiktigt förtroende. Som kund riskerar man att bli vilseledd och stå ensam när något går fel. Jag rekommenderar starkt att läsa både omdömena och företagets egna svar innan man ens överväger att handla här.
Vi har handlat hos de och vi vill rädda andra från att göra samma misstag. HANDLA INTE HÄR DÅ DE ÄR OSERIÖSA

28 de novembro de 2025

Resposta de refillbutiken.com

Varning! Troligtvis ett falskt meddelande från en konkurrent!

AKTA!!!

Jag köpte ett 4-pack bläckpatroner från Refillbutiken som enligt deras webbplats skulle vara kompatibla med HP OfficeJet Pro 8715. Ingen av patronerna fungerade i skrivaren.
Dessutom skickades först fel patron, som företaget inledningsvis hävdade inte var deras. Först efter att jag skickade bilder där deras egen etikett tydligt syntes, skickades en ny patron – och just den krediterades. Resterande patroner i 4-packet fungerade dock inte heller.
Efter reklamation lovade företaget full kreditering, men detta genomfördes aldrig. I stället drogs ärendet ut i veckor med upprepade krav på samma information, trots att bilder och video redan skickats flera gånger. Till slut försökte företaget lägga ansvaret på mig och antyda att det var fel på min skrivare.
Tvisten pågick så länge att jag till slut betalade fakturan för att undvika avgifter och slippa dra med mig ärendet in i ett nytt år – trots att problemet aldrig löstes.
Min upplevelse är att företaget förhalar reklamationer och inte tar ansvar för produkter som säljs som kompatibla men inte fungerar. Jag rekommenderar andra att vara mycket försiktiga.

14 de novembro de 2025

Hej igen Angelica,

Det är så synd att du inte var ärlig. Om du hade varit ärlig om uppdateringen hade vi återbetalt dig för länge sedan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Färgerna funkade inte till min…

Färgerna funkade inte till min skrivare, antagligen några kopior till min canon ts8250, står mitt kasst och betalar fakturan utan att argumentera men sista gången jag beställer från refillbutiken.

19 de dezembro de 2025

Resposta de refillbutiken.com

OBS: Detta är en falsk recension som Trustpilot helt enkelt accepterar den här Edin Majstor existerar inte ens! Hur trovärdig är den?

Visa gärna att du är kund hos oss eftersom vi inte ser detta och tycker att det är så orimligt av dig.
Vad är ditt ordernummer? Vi har inte mottagit ditt klagomål. Vänligen ge oss lite information så att vi kan lösa detta.

De där maktspelen som Trustpilot använder, de ger efter för kunder som inte ens kan bevisa vilken beställning de klagar på och inte kan lämna någon rapportering, vad är rättvist med detta?

Det är en orättvis situation som Trustpilot inte kan bedöma korrekt. Jag undrar bara om den här personen kan klaga eftersom hen inte köpte något från oss. Väldigt konstigt av Trustpilot, men om du blir kund hos dem har du rätt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa pris jämfört med liknande butiker…

Bästa pris jämfört med liknande butiker såsom 123ink, inkClub m fl. Varan kom inom två dygn. Alla fyra färgpatronerna i multipacken funkade direkt.

21 de novembro de 2025

Hej Hartmut,

Vi är mycket glada och stolta över att du som kund är nöjd med vår service och bra priser. Tack så mycket för detta, och vi hoppas att du förblir vår kund länge ;-)

Non-recomended

As per history down, i am going to get a rude reply from them, which I dont care.
I bought 4 refilled cartridges from Refillbutiken — only 2 of them worked, the other 2 were not detected by my printer. The store decided to credit back half the money, which I appreciate, but it’s still frustrating since I can’t mix original and refilled cartridges in my printer. Overall, not fully satisfied with the experience or product reliability.
I work for a company where we need 1000s of print outs on daily basis . I thought to give it a try on my personal printer and if everything works smooth, could refer to partner with them for bulks. ( my opinion in the company does matter). Definitely, not recommended.

21 de outubro de 2025

Hej Muhammad,

Förhoppningsvis har du färre lögner på företaget du jobbar för.
Det är synd att kunder så ofta ljuger och inte säger sanningen, för vi löste problemet tillsammans, och du var nöjd. Så här skrev du:

Ok

Thanks 🙂

I was good doing business with you!

Br
Adeel

bluffbutik

bluffbutik, fick bläckpatroner som ej var "kompatibla"
fick felmeddelande"bläckbelållarna kan inte identifieras"
när jag kontaktade företaget så säger man att jag har beställt fel , fast jag har beställt rätt, erbjuds att beställa nya till nästan dubbla priset

fick ett svara som talar för sig självt.
är nöjd med att varan andra för att handla här.

tack för trustpilot som verkligen är till stor hjälp, kommer inte att "förstagångshandla" utan att först kolla med TRUSTPILOT

13 de setembro de 2025

Hej Leif,

Vilken sorglig historia du berättar, för att du helt enkelt beställde fel! Tar du dig själv ens på allvar på NBM Hydraulic AB?

Du får till och med en orderbekräftelse som anger att du beställt fel. Kontrollera detta noggrant innan du sätter i alla sex felaktigt beställda bläckpatroner. Vem bluffar nu?!

Vi gjorde inget fel; du köpte det här från oss, och vi skickade det till dig. Att skylla på oss är ologiskt och elakt. Återigen, kontrollera bara noga när du beställer något ;-)

Bedrägligt bedrägeri

Vi skickade efter fyra stycken lasertoner till en fullt fungerande skrivare. Tonerna var inte kompatibla trots information om att så skulle vara fallet. Vid önskemål om retur enligt lagstadgad ångerätt kom leverantören med en rad bortförklaringar och vägrade tillmötesgå önskemålet om retur. Som tur är kunde banken häva betalningen. Jag vill med denna recension upplysa om att Rebillbutiken inte är något annat än ett bedrägeriföretag.

19 de janeiro de 2025

Hej Stig Sundell,

Våra produkter är endast lämpliga för Svenska och Europeiska EU skrivare som beskrivs på vår hemsida.

Det är synd att du inte fick din vilja igenom och om du hade fortsatt att prata med oss ​​hade vi kunnat hitta en lösning, men du valde en annan väg som inte ledde till något.

"För att ha rätt måste du också få rätt"

Vi önskar dig en trevlig dag.

Beställt toner 8/4

Beställt toner 8/4, då min ordinarie leverantör hade slut i lagret.
Beställningen får direkt status skickad, samt betald. Nöjd, de har alltså ordning på sin verksamhet.
Ingen leveransavisering, och kan inte få fram något spårningsnummer så jag efterlyser detta den 11/4. Får svar att frakt är beställd och "troligen" kommer hämtas den 14/4. Meddelar att jag inte kan vänta in detta utan avbeställer ordern. Detta svarar de inte på. Så den 14/4 meddelas att varan hämtats upp. Tänker att de har säkert bra rutiner så de löser detta. Den 9/5 efterlyser jag kreditering av den faktura jag fått. Inget svar. Däremot meddelar Svea Ekonomi den 16/5 att fakturabeloppet sänkts. Denna kreditering har inte skickats till mig.
Meddelar idag att jag självfallet inte är betalningsskyldig till något. Få se om det händer något.
Dumt nog hade jag bråttom och glömde den sedvanliga kontrollen av kundomdömen. Man lär så länge man lever, sägs det ju.
Efter deras svar:
* Allmänt nedlåtande attityd.
* Svarar inte på direkta mejl, bara här. Imagevård
ist.f. kundvård.
* Hittar ingenstans att just den tonerkassetten var
beställningsvara.
* Anser sig uppenbarligen vara ofelbara!
* Saknar delkrediteringen för att kunna betala, och
bokföra.

16 de maio de 2025

Hej Sören Larsson,

Dessa ärenden är kända i förväg och beskrivs exakt på vår webbplats som du kunde ha sett.

Vi har debiterat kostnaderna för det inte uthämtade paketet och specialbeställningskostnaderna som beskrivs på vår hemsida.

Detta är en produkt som vi måste special beställa (vad du kunde ha sett och vad vi berättade) från vår leverantör eftersom vi inte har den i lager. Detta innebär att vi kommer att ta på oss ytterligare kostnader vid avbokning enligt beskrivning på vår hemsida.

Annullerar beställning:
Om du ​​lägger en beställning från beställningsvara och den avbryts debiterar vi kostnader och avbokningsavgifter.

Vi önskar dig en trevlig dag.

Bluff

Köp inte en enda pryl härifrån om ni vill ha något som funkar eller rent av saboterar skrivaren som i mitt fall. Man skyller på kunderna och vägrar att följa ARNs beslut. Kontaktade inte företaget då det räcker att gå in på denna sidan för att förstå att det är lönlöst.

29 de abril de 2025

Hej Stefan Kjellberg,

Absolut INGEN Bluff om du inte följer de normala reglerna för ett företag så hade vi kunnat hjälpa dig vidare.

Som vi kan se har du aldrig lämnat in ett klagomål till oss så vi förstår inte vad som pågår och klagomålet är baserat på om du inte har visat oss något tycker vi att detta är en konstig handling.

Vi önskar dig en trevlig dag ;-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Företag utan ansvar för sina defekta produkter

Beställde fyra återfyllda toner till min HP. När den svarta installerades visade det sig att det var mängder av svarta prickar och fläckar på utskriften. Jag hoppades detta skulle kunna försvinna och kontakten med kundtjänsten dröjde någon månad. Eftersom utskrifterna fortsatte vara lika dåliga tog jag kontakt med kundtjänst.

Efter att jag skickat in alla fotografier, utskriftsprov och liknande som efterfrågades kunde de ändå inte ta emot den defekta tonern eftersom originalkartongen saknades (det hade ju gått ett par månader efter leverans). Istället erbjöds jag "rabatt" vid ny beställning i form av slopad frakt. Men endast ifall exakt samma sorts toner som beställdes första gången beställdes.

Jag beställde istället direkt från HP och har nu återigen perfekta utskrifter.

Refillbutiken upplevs som en hittepåverksamhet som inte tar ansvar för sina defekta produkter.

17 de março de 2025

Hej igen Peter Asthamn,

Det är verkligen synd att vi var tvungna att dra slutsatsen att din svarta lasertoner skrevs ut tom av dig eftersom du köpte den för ett tag sedan, och att du inte längre hade originalförpackningen (eftersom du redan använde den förra året) . Och nu är det bara att köpa en ny tyvärr. Vi berättade detta direkt och gav dig ett tydligt svar, som vi nu har gjort igen.

Vi önskar er en riktigt glad påsk ;-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och förmånligt pris av…

Snabb leverans och förmånligt pris av toner till min skrivare, Fungerade korrekt vid installation. Fick dock inget sms och kunde inte spåra leveransen var paketet fanns för uthämtning innan jag tog kontakt med butiken som hjälpte mig. Nöjd kund

2 de dezembro de 2024

FUNKAR EJ

Funkade inte alls till min hp…allt skrevs ut halvdsnt.

5 de novembro de 2024

Hej Narek,

Fungerar INTE? funkar MYCKET BRA! men eftersom ditt skrivhuvud har fastnat kan du aldrig skriva ut med originalet eller det kompatibla. Och eftersom du inte har någon erfarenhet av detta och inte närmar dig oss först utan skriver på en sån dum plattform, då kommer du inte längre, eller hur?

Skojare!

Skojare!! Gör om gör rätt!!

Alla omdömen de fått sen innan stämmer garanterat.

2 de setembro de 2024

Resposta de refillbutiken.com

Hej Ann-Christine eller var det Anki?
Vilken fin ton och vad snyggt, vilken klass och det för en frisör från Deje, det här kan vi göra mycket med.
Vi har gjort allt vi kunnat för dig, men din stil är aldrig nöjd.

Vi har många nöjda kunder, köp av oss och spara 70% på REFILLBUTIKEN.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde ett set till en Epson

Beställde ett set till en Epson. Då den svarta inte fungerade har jag via mejl (enda kontaktvägen) sökt butiken, men inget svar. Utgick från att en butik i trivsamma Värmland skulle vara juste, men får trist nog inse att jag hade fel.

Har en faktura från Refillbutiken, "000413-2024". Har ni någon förklaring till denna?

4 de setembro de 2024

Resposta de refillbutiken.com

Som tur är har Refillbutiken många nöjda kunder och ett fåtal är orimliga och vill alltid ha rätt och det ska göras på denna onödiga plattform om det behövs.

Du är förmodligen inte ens en av våra kunder, eftersom vi inte känner dig ;-)
Dessutom har du klagat på denna värdelösa plattform i flera år nu.

REFILLBUTIKEN FÖR BÄSTA PRISER OCH FÖRDELAR SPARA UPP TILL 70% HOS OSS!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde bläckpatroner fick hemskickat…

Beställde bläckpatroner fick hemskickat fel patroner. har skickat bilder och bevisat att det var fel patroner dom skickat. butiken vill att jag skulle fotografera patronerna i skrivaren. vilket jag gjorde. svaret jag fick, syns nedan. Få rätt patroner Köp hos Batteriexperten. Kommer anmäla till ARN.

/Detta borde passa, vi säljer många till din skrivare. Du är varmt
välkommen till Munkfors, så att vi kan titta på problemet med din
skrivare./
Refillbutiken
Det var inget problem med skrivaren, ni hade skickat fel patroner.
Eftersom den patron ni skickade från Munkfors inte fungerade och ni var så omöjliga att ha med att göra. så köpte jag av Batteriexperten klockrent direkt, kan rekommendera Batteriexperten trevligare bemötande också.
Inga obrukbara patroner heller

1 de agosto de 2024

Hej Ove,

Du beställde faktiskt dessa bläckpatroner som du alltid har gjort och nu köpte du från ett annat företag och du skyller på oss för att dem inte fungerar? Vi har erbjudit dig en möjlighet, men du har inte svarat på den, så vi tror att det är ett bedrägeri.

Retur

Kasst företag, aldrig mer !
Uppmanar kunder att skicka med företagspaket ?! Dyrt som stryk för privatperson utan avtal.
Skickar vanligt paket som refillbutiken säger sig aldrig fått 🙄
Luktar affärsidé …….

20 de maio de 2024

Hej Anders,

Det är lite konstigt om man skickar något och man inte kan spåra paketet, då kan man skylla sig själv om det inte kommer fram. Som företag har vi också ett ansvar och kunden vet också av erfarenhet vad som kan gå fel, så därför har vi en tydlig policy kring detta, som alla andra företag.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.