Detalhes da empresa

2. Limpeza
  3. Serviço de Limpeza Comercial
  4. Mudanças
  5. Transportadora de pianos

Eriks Flytt & Städ – Din pålitliga flyttpartner i Sverige och utlandet Eriks Flytt & Städ erbjuder professionella flyttjänster med fokus på smidighet, trygghet och kundnöjdhet. Vi är specialiserade på både privata och kommersiella flyttar och hjälper dig genom hela processen – från packning till transport och uppackning. Vi utför flyttar inom hela Sverige och från/till utlandet, med många år av erfarenhet av internationella transporter. Vi kombinerar effektivitet med noggrannhet för att säkerställa att dina möbler och tillhörigheter hanteras varsamt under hela flytten. Vårt mål är alltid att göra din flytt så stressfri och problemfri som möjligt. Välj Eriks Flytt & Städ när du vill ha ett pålitligt, professionellt och engagerat flyttteam som sätter dig och dina behov i fokus.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

7 avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Sämsta flyttfirman

Sämsta flyttfirman , de skyddade inte möblerna vid flytten . Mitt matbord blev skrapat på sidan och när jag påpekade det sa de att det var trångt i trappen . De erbjöd sig att vända bordet mot väggen så tänkte man inte på det. Det var fotspår på sofftyget och ett högblankt skåp fick repor på dörren.
Jag fick ingen faktura utan betalade med Swish . Hade beställt städ och då ringde de och begärde mer pengar för att jag hade balkong . Det var ok eftersom de skulle putsa de inglasade fönstren .
De blev dock inte putsade på utsidan. De tog sönder rullgardins kedjan och la den i botten på en väska i städskåpet.
En gardin i sovrummet hade de tagit sönder så den hängde på tre kvart .
Jag har ringt och klagat och skulle bli uppringd vilket jag inte blev . Sedan kunde jag inte komma i kontakt med någon förrän jag ringde från en lånad mobil.
Fick till svar att skriva en reklamation på meijl men inte fått svar .
Det blev en dyr flytt , jag har fått ringa firman som satt upp gardinerna , de får laga dem och jag får betala .
Verkligen ingen seriös flyttfirma .

5 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta företaget jag varit med om

Sämsta företaget jag varit med om. Dyker inte upp på flyttdagen och är fruktansvärt oseriösa! Svarar ej heller verken på telefon eller mail på flyttdagen och tror att dom ska få betalt ändå för outfört arbete! Fy skäms! Skulle inte rekommendera dessa till någon överhuvudtaget! Dom borde inte ens få bedriva verksamhet. Vet fler som råkat ut för detta.

27 de fevereiro de 2026

Resposta de Eriks Flytt & Städ

Vi vill bemöta denna recension eftersom den inte speglar det faktiska händelseförloppet.

Vårt team anlände på avtalad tid. Vid ankomst kunde vi konstatera att bostaden var i ett skick som helt omöjliggjorde både flytt och städ. Den faktiska situationen avvek kraftigt från den information som lämnats vid bokningen. Detta gällde både mängden avfall och hur svårt det var att ta sig in i bostaden över huvud taget.

När vi anlänt lämnade kunden platsen omedelbart, vilket gjorde det omöjligt att diskutera den uppkomna situationen eller gå igenom vilka resurser som krävdes för att kunna utföra uppdraget.

Trots att uppdraget inte kunde genomföras och trots att situationen berodde på att informationen vi fått inte stämde valde vi ändå att inte fakturera för vare sig framkörning eller bokningskostnad vid det tillfället då vi tyckte synd om dig med tanke på din sjukdom samt dina skulder som har hamnat i kronofogden.

Med tanke på den felaktiga informationen och den offentliga kritik som nu riktas mot oss baserat på en osann beskrivning av händelsen kommer vi dock att skicka faktura för framkörning och tidsåtgång i enlighet med våra villkor.

Vi står helt bakom våra rutiner och tar arbetsmiljö och säkerhet på största allvar. Vi utför alltid våra uppdrag – men inte när arbetsplatsen inte överensstämmer med uppgifter som givits eller när den inte är säker att arbeta i.
Vi har dokumentation från platsen som kommer att publiceras offentligt.

Eriks flytt teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tripple A service

Tripple A service. Low price, high quality and flexibility. Highly recommend!

29 de janeiro de 2026

Resposta de Eriks Flytt & Städ

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear that!

Best regards
Eriks flytt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great price and great service

Great price and great service. Got help from two guys who handled the move really well and smoothly. (They also moved my stuff to the 4th floor without an elevator). Big recommend!

17 de janeiro de 2026

Resposta de Eriks Flytt & Städ

Stort tack för de fina orden Leonard.

Teamet på Eriks flytt

Helt oprofessionella

Flyttning var mycket besviken från början till slut. Vi hade bokat flytten till kl. 8:00 på morgonen, men företaget dök aldrig upp i tid. Klockan 8:30 ringde vi ansvarig person som sa att han skulle ringa tillbaka — han gjorde det aldrig. Klockan 8:50 ringde vi igen, den här gången från min mans telefon, och då svarade han och sa att chauffören skulle ringa oss.
Klockan 9:00 ringde chauffören och berättade att lastbilen hade gått sönder och att de skulle komma klockan 12:00 istället. Jag påminde honom om att vi hade bokat två lastbilar, och han sa att båda hade problem – svårt att tro.
Vi började då leta efter ett annat företag för en akut flytt, eftersom det var tydligt att de inte talade sanning. När vi ringde tillbaka för att avboka flytten, sa de att vi måste betala ändå, trots att de inte hade dykt upp! När vi sa att vi skulle kontakta polisen ändrade de historia och sa att chauffören hade åkt till fel stad.
Sammanfattning: Lögn efter lögn, ingen pålitlighet och inget professionellt bemötande. Jag skulle inte rekommendera detta företag till någon.

18 de outubro de 2025

Opålitliga

Oseriösa som avbokar flytt 2 dygn innan arbete ska utföras. Svarar inte i telefon utan "går under jorden"
Ett annat företag (på uppdrag av Eriks-flytt.se) ringer kl.21 kvällen innan och erbjuder flytt men kan inte ta städ. Men kan inte flytta för priset jag fått från Eriks-flytt.se
Akta er för dom!

26 de setembro de 2025

Hej Marie,
Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. För tydlighetens skull vill vi förklara att flytten var planerad till fredag, och ni fick besked om avbokningen redan på tisdagen.

Anledningen till avbokningen var att informationen som lämnades vid bokningen inte stämde, vilket tyvärr gjorde att vi inte kunde genomföra uppdraget som planerat.

Eriks flytt team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.