Att jag fick information om att försäkringen snart upphörde.Pratade med en personal om det var klokt o förnya försäkringen.Alltid skönt o få prata med nån.Så nöjd med köpet av mobil o den funkar bra i... Ver mais
Jeanette! Som jobbar i örebro kontoret är en geni! Hon gav oss en expetionell service i världsklass. Jag och min vän yeshua blev berörda i djupet. Hon hjälpte oss med fulla kraft. hittade lösningar... Ver mais
Telefonnumret som stod i orderbeställningen: Customer Support Phone support (weekdays 09-15): 010-195 68 17 ..funkade inte. Och när jag väl hittade ett annat supportnummer var väl det kanske int... Ver mais
Snabb leverans i bra emballage. Skicket på produkt över förväntan. Konkurrenskraftigt pris. Mycket nöjd så långt och hoppas förbli så. Ska överväga Refurbly även i framtiden.
Vi är Refurbly – en smartare och mer hållbar väg till din nästa mobil. Med vår prenumerationstjänst Refurbly Flex får du en iPhone eller Samsung till fast månadspris – inklusive försäkring, livstidsgaranti och garanterad. batterihälsa. Skärmskydd och mobilskal ingår för extra skydd. Uppgradera till en nyare mobil varje år utan extra kostnad, eller behåll samma mobil med full flexibilitet. Inget krångel, bara flexibilitet. Vi tror på teknik som funkar för både dig och planeten. 🌍📱 Du kan även köpa begagnade mobiler och surfplattor på traditionellt vis – alltid med 2 års garanti, 30 dagars öppet köp och snabb fri frakt.
Drottninggatan 40, 702 22, Örebro, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta de Refurbly
Tydligt vilket skick mobilen var i. Och det stämde. Snabb leverans.

Resposta de Refurbly
Supertrevlig personal som hjälpte mig. Telefon till bra pris.

Resposta de Refurbly
Snabb , smidigt men det som gjorde mig riktigt nöjd var hur väl paketerat varan anlände . Produkten var som ny , och fungerar som det ska . Rekommenderas till nära och kära.

Resposta de Refurbly
Väldigt smidigt hemsida, enkel att förstå osv. Bra service och bra priser. Har köpt både iPad och iPhone hos dem, snabb leverans och fungerar väldigt bra!

Resposta de Refurbly
Fick min mobil snabbt och väldigt fin för att vara i billigaste skicket, supernöjd!

Resposta de Refurbly
Finns betydligt bättre alternativ, handla inte där.
får magsår av detta köp. först vid köp läggs att fakturan går ut knappt en vecka efter man ens mottar mobilen och sen när man hunnit betala och vill returnera inom 30 dagar får man inget svar och någon retursedel som ska följa med enligt deras hemsida syns inte till och de skickar inte som begärt på mail heller. enligt hemsidan skulle man fått retursedel som är giltig 30 dagar men nu när den inte finns med drar de ut på att ens svara i flera dagar som om de väntar på att dessa 30 dagar ska hinna passera. vill ju bara returnera och få tillbaka mina pengar gällande rätt till öppet köp men kommer ingen vart i det.
riktigt besviken att det är såhär för är ju inte småa pengar man betalat.

Resposta de Refurbly
Jag är nöjd och har inget att klaga på. Tyckte det var ett bra och rimligt pris på min mobil och den funkar klockrent. Kan rekommendera!
Andra gången jag beställer en telefon från detta blufföretag. Samma som förra gången slutar den fungera efter 1-2 månader. Skickar in telefonen som fortsatt ser ut att vara i nyskick men då gäller plötsligt inte den nya garantin för att telefonen plötsligt har en spricka i skärmen. Får inte se hur sprickan ser ut utan ställs inför valet att få tillbaka telefonen utan åtgärd eller betala för att reparationen. Otroligt respektlöst och sorgligt att ett företag som menar sig stå för hållbarhet uppenbarligen skickar telefoner med fel och sedan inte lever upp till löften om garanti.
Utnyttjar både systemet, ljuger för kunder och köper omdömen för att tjäna pengar.
Dåliga arbetsmiljöförhållanden och ingen konversation överhuvudtaget.
Var nöjd till en början då telefonen såg ut att vara i nyskick, sedan la telefonen av ca en månad in. Skickade in den för reparation och fick vänta i ca 2 veckor itan telefon på att få tillbaka den. Nu har jag haft problem med att telefonen inte startar på 1-2 timmar om den råkar urladdas, programvaran går ej att uppdatera, och vissa funktioner som att pausa samtal fungerar inte. Jag har i många år köpt återanvända iphones, men detta är första gången jag upplever så mycket strul med telefonen tyvärr. Köp från annat företag.
Noll respekt för offerter. Offererar 1/5 av verklig kostnad.
Vidare "Jobbar med förskottsbetalning"
Inget för oss!
När jag meddelar kundtjänst om säljaren info verkligen är vad företaget står bakom så meddelas att de är "Ett klokt beslut att avstå".
Man slutar aldrig förvånas.
Inget för oss!
Beställde en mobil till ett bra pris och fick en snabb leverns. Har fungerat jättebra så jag kan inte annat än att rekommendera Refurbly!
Är inte så kunnig med att beställa på nätet men det hjälpe dem mig med utan problem. Mycket tillmötesgående för en okunnig som mig. Så super nöjd både med telefonen o servicen. Något jag rekommenderar stark.
Tack igen för all hjälp.
Blev just nu på kvällen uppringd av bolagets VD som frågade ”Vad har hänt?” med hänvisning till ett mail jag skrev tidigare under dagen för att få ett kvitto på ett köp som genomfördes i bolagets butik två dagar tidigare. Dit hade jag kört 20 mil för att köpa en iPhone, vilket jag uppgav för butiksbiträdet. Efter betalningen fick jag blott en utskrift av korttransaktionen. När jag bad om ett kvitto, frågade butiksbiträdet ifall jag menade ”ett stort kvitto”. Efter nödvändig förklaring av vad jag menade frågade biträdet ifall jag kunde ta emot ett kvitto som PDF med e-post, eftersom deras skrivare krånglade. Det går bra, svarade jag. Men något kvitto kom inte. Däremot en PDF med rubriken ”Ärende #...” som saknade både hur mycket moms som hade betalats, butikens adress och annat grundläggande som de allra flesta bolag vet ska finnas på ett kvitto. Jag besvarade därför mailet och skrev att det jag hade fått inte var ett kvitto och att jag forfarande emotsedde ett sådant. Fick svar: ”Detta är en PDF av hur kvittot ser ut när vi skriver ut det. Men du är välkommen in i butiken, så kan jag skriva ut det åt dig. Skrivaren fungerar nu.” Som en parodi på service. Jag svarade att jag inväntar respons från någon med nödvändig kompetens som kan bistå mina enkla anspråk på service. Men biträdet gav sig inte. Hävdade att jag fått ett kassakvitto och en utskrift ”via ärendesystemet”. Jag hade redan insett att den här personen motsvarade en återvändsgränd och skrev därför till bolagets VD, som är den enda med e-postadress på deras sajt. Jag skrev att deras rykte och dagliga effektivitet troligen inte gynnas av personal som får problem att utföra så enkla uppgifter som att förse en kund med ett kvitto. Förväntade mig ett mail med en kort ursäkt och ett kvitto. Istället ringer alltså telefonen och där är bolagets VD, som börjar med att fråga vad som har hänt och jag uppger att allt står mycket tydligt i de mail han har fått och att jag blott önskar ett kvitto. Men han ger sig inte. Han är arg. Hans personal har känt sig kränkt. Deras inkompetens har blottlagts, jag har haft mage att lägga märke till det och dessutom antyda det ganska tydligt. Han skäller ut mig för att vara otrevlig och uppger att han inte vill ha mig som kund. Wow! Gissa om jag kommer köpa mobil från Refurbly igen...
Beställde en iPhone 12 PRO 256 i nyskick stod det på deras hemsida. När mobilen anländer är det en massa märken på ramen men framförallt står det i inställningar att skärmen är förmodligen ej original!! Skall detta kallas för nyskick. Fy skäms på er och kommer ALDRIG beställa en mobil ifrån er igen.
Fick en telefon som är fjärrhanterad av ett företag och därmed inte går att använda.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.