Relatietherapiemonarch Avaliações 13

4,3

Detalhes da empresa

1. Centro de Aconselhamento
  2. Conselheiro

Als jij en je partner bij mij komen voor relatietherapie, zal ik jullie helpen bij het verbeteren van jullie relatie door het in kaart brengen van jullie relatieproblemen en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Ik zal naar jullie luisteren en jullie ondersteunen bij het praten over jullie zorgen en uitdagingen. Samen zullen werken aan vertrouwen, respecteren van elkaar en het opbouwen van een sterke emotionele band. Mijn doel als relatietherapeut is om jullie te helpen bij het creëren van een gelukkige en gezonde relatie, waarin jullie je begrepen, geliefd en ondersteund voelen. Ben je nieuwsgierig neem dan contact op een kennismakingsgesprek is gratis! Tevens werk ik samen met cliënten aan meer zelfvertrouwen en zelfliefde door aan de slag te gaan met mij zul jij jezelf beter leren kennen, zelfvertrouwen ontwikkelen en stap voor stap jezelf beter voelen. Dit doe ik door middel van regressietherapie en Body Mind Release.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was een fijne eerste kennismaking

Het was een fijne eerste kennismaking. We begonnen met een kleine opdracht. Dat was een kaartje pakken die op het moment het beste bij je past. Zodat we daarop het gesprek konden voorzetten. Door die opdracht voelde me partner en ik op ons gemak om er wat dieper op in te gaan. Je voelt je snel op je gemak.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Biancarosa is een ontzettend fijn mens

Biancarosa is een ontzettend fijn mens, die vakkundig en professioneel op een bijzondere manier ons,mij, geholpen heeft! Je voelt je veilig én welkom, duizend maal dank!!!

24 de novembro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Hans wat een prachtig bericht zonder jouw kwetsbaarheid en vertrouwen was dit nooit gelukt!

Persoonlijk en liefdevol

We kijken terug op een fijne vorm van therapie, waarin echt werd gekeken naar onze behoeftes. Iedere keer werd opnieuw gekeken waar we behoefte aan hadden of baat bij hadden. Super persoonlijk, kijkend naar de mens. Positief en liefdevol. Begrip voor alle betrokkenen. Eye opener.

6 de novembro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Sandra voor deze mooie woorden, ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben. Elke stap die jullie weer dichter naar elkaar zetten, kwetsbaar durven te zijn door jezelf uit te spreken dat vraagt om lef. Jullie zijn op de goede weg!

Life changing!

Onze relatie crashte op vakantie, het emmertje was vol, elke irritatie of onbegrip leidde tot conflicten en de verbinding was ver te zoeken. Wat wouden we weer graag samen door het leven kunnen zonder ruzie te maken.

Biancarosa heeft ons geholpen door een luisteren oor te bieden, ons bewust te laten worden van de onderliggende behoeftes, zonder hierover te oordelen. Na zes sessies samen, een sessie alleen en wat huiswerk kunnen we concluderen dat wij de verbinding weer hebben gevonden en samen de toekomst in te gaan.
Biancarosa bedankt voor alles!

5 de novembro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Roel voor het delen van deze mooie review, jullie hebben hard gewerkt samen en jij individueel door thema's aan te kijken en te doorvoelen. Ben zo trots op jullie want hier is veel moed voor nodig! Wens jullie veel liefde voor de toekomst.

Erop of eronder

Het was erop of eronder. We zaten in een diepe dip samen. Veel ruzie en we begrepen elkaar niet meer. Online zijn we bij Bianca terecht gekomen. Dankzij Bianca begrijpen we elkaar weer en genieten we weer! Je hebt ons weer leren luisteren naar elkaar en laten begrijpen dat het niet erg is als de ander een andere mening heeft. We zijn weer veel dichter naar elkaar toegegroeid en we zijn weer een team samen! Lieve Bianca bedankt! Je bent een topper!

24 de setembro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Jody voor het delen van deze mooie ervaring, jullie hebben er hard voor gewerkt en alles op alles gezet om elkaar weer terug te vinden, ik wens jullie veel liefde voor de toekomst!

Eerlijk, betrouwbaar en professioneel

Wij zijn een aantal maanden geleden bij Bianca terecht gekomen, omdat we diepgang en intimiteit miste in onze relatie..

Bianca is een heel fijn persoon, je kan er echt zijn wie je bent en alles wat je deelt wordt in vertrouwen behandeld..

Ze neemt echt de tijd voor een sessie, zit niet op haar klok te kijken en kijkt echt per sessie wat wij als stel nodig hadden..

Ook heb ik individueel een innerlijk kind sessie met haar mogen doen.. dit heeft echt voor een omslag gezorgd in hoe ik me voel, ik sta sindsdien positiever in het leven en ik voel me happy..

De therapie heeft ons goede handvaten en tips gegeven; we hebben meer diepgang en verbinding gekregen door de therapie..

Wij zouden Bianca zeer aanraden, als je een goede, eerlijke en betrouwbare therapeut zoekt!

26 de outubro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Wat een mooie review dankjewel voor het delen ook van jouw persoonlijke sessie. Jullie hebben beiden hard gewerkt aan de relatie samen en aan jezelf. Dankbaar dat ik jullie mocht begeleiden en voor jullie vertrouwen, heel veel liefde gewenst in de toekomst en ik ben trots op jou! Op alles wat je hebt aangekeken, alle veranderingen die je hebt doorgemaakt. Heel veel liefde gewenst in de toekomst!

In zachtheid gespiegeld

Bianca heeft mij echt geraakt. Met haar zachte scherpte, warme nabijheid en diepe invoelendheid wist ze precies te spiegelen wat gezien mocht worden. Geen oordeel, geen druk, alleen ruimte, rust en richting. Door haar begeleiding vond ik helderheid, niet alleen over onze relatie, maar ook over mezelf. Ze gaf geen pasklare antwoorden, maar inzichten die blijven resoneren. Ik ben haar diep dankbaar voor de wijze waarop ze mijn pad terug naar mezelf heeft verlicht.

30 de junho de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Chantal voor het delen van deze mooie ervaring en je aanbeveling. Je hebt hard gewerkt aan jezelf en aan de relatie, je mag trots zijn op wie je bent !

Prettige ervaring!

Een relatie moet je samen dag in dag uit aan werken als je na verloop van tijd merkt dat je steeds minder gaat communiceren en handelt vanuit invulling en eigen gevoelens is het tijd om een tandje bij te zetten! Via mond op mond reclame kwamen we uit bij Bianca. Spannend want het was nieuw en moeilijk om patronen en gedragingen te erkennen maar we kozen om samen door te gaan dus hebben met beide handen deze kans aan gepakt. Eenmaal binnen bij onze eerste sessie was de spanning meteen weg! Bianca gaf ons de tijd en ruimte die wij nodig hadden om letterlijk weer in de verbinding te komen en te kunnen zien wat we samen nodig hebben!

23 de maio de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel voor deze mooie review, jullie openheid, kwetsbaarheid en vertrouwen. Het is mooi om te zien hoe bewust jullie zijn geworden, wens jullie veel liefde voor de toekomst!

Samen

Ruim 30 jaar samen. Hierin vele
goede jaren gehad, maar ook mindere
perioden meegemaakt. In dit alles en
ondanks alles elkaar gesteund
Mensen veranderen en zo ook
interesses en behoeften. Dit zorgde
ervoor dat we feitelijk van elkaar vervreemdden. Conclusie na deze
constatering was dat we samen
verder wilden maar hulp konden
gebruiken. Dit hebben we gevonden
bij Bianca.
Een luisterend oor, zonder
oordeel aan de slag waarbij we op onze eigen waarden werden geschat. Praktische oefeningen en een spiegel die je wordt voorgehouden op een prettige manier.
Inzichtgevende gesprekken, 'huiswerk' en steeds opnieuw stof tot
nadenken door allerhande oefeningen, hebben bijgedragen aan een andere mindset en gezorgd dat we heel fijn weer samen verder kunnen.

31 de março de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Tamar, voor deze prachtige review. Het was fijn om met jullie samen te werken, het vertrouwen en de openheid die jullie gaven tijdens de gesprekken en ook de intrinsieke motivatie om écht voor verandering te gaan was duidelijk zichtbaar. Jullie mogen trots zijn op wat jullie bereikt hebben! Ik wens jullie veel liefde voor de toekomst 🙏❤️

Het lijkt zo makkelijk.

Het lijkt zo makkelijk en misschien is dat ook, maar soms heb je daar wat professionele hulp bij nodig.

Mijn vrouw en ik zijn al ruim 25 jaar samen. Meestal hebben we het goed, maar door onze uiteenlopende karakters wil het wel eens botsen. Wat we wel gemeen hebben is dat we beide vrij koppig zijn. Hierdoor verzandden we voorheen wel eens in een impasse, omdat geen van tweeën over z’n schaduw wilde stappen.

Om hier verder mee te komen hebben we
contact gezocht met Bianca van Monarch coaching. Zij heeft ons geleerd in een aantal gezamenlijke en individuele sessies wat er nu precies gebeurd in zo’n situatie en waarom het dan niet lukt om hieruit te komen. Met hele concrete tips en oefeningen voor thuis is het ons gelukt om dit gedrag los te laten. Waardoor we geen tijd meer kwijt zijn met wachten op de eerste stap van de ander.
Dankjewel Bianca.

Richard

22 de janeiro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Richard voor deze waardevolle review, het blijft uitdagend werken aan de liefde, gelukkig zien jullie het patroon waar jullie in terecht komen. Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel.

Monarch coaching

Na aanleiding van relatieproblemen,ondanks de nodige twijfels vooraf, uiteindelijk contact opgenomen met Bianca Rosa van Monarch Coaching. Met haar professionele hulp een hoop duidelijkheid kunnen krijgen! Key woorden :communicatie, balans en zelfliefde!
Kan van harte worden aanbevolen !!!!

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Ton voor je mooie review fijn dat je contact hebt opgenomen en kijk waar jullie nu samen staan en welke stappen jullie hebben gezet om weer écht met elkaar in contact te zijn!

Review Relatietherapie Monarch

Nadat we beide vonden dat we hulp nodig hadden in onze relatie zijn we na het vergelijken van sites bij Relatietherapie Monarch uitgekomen. Het stukje over onderhoud “ APK “ in je relatie sprak ons aan. Na een prettige en warme kennismaking met Bianca zijn we het traject gestart. Het traject heeft ons inzichten gegeven in elkaar en in ons zelf. Soms confronterend maar zeker waardevol om samen verder te komen. Er is gelachen, gehuild en er zijn tissues vol gesnotterd. Bianca zorgt voor een fijne afsluiting in de sessies zodat je niet met hoge emoties samen naar huis keert maar juist in verbinding staat met je partner. Naast de therapie samen heeft Bianca me ook begeleid in een persoonlijk traject. Het traject van meer zelfliefde en zelfvertrouwen. In dit traject ben ik mezelf weer gaan herontdekken en meer voor mezelf gaan staan. Dit door middel van gesprekken en opdrachten uit het werkboek. Dit traject heb ik als zeer waardevol ervaren. De trajecten zijn inmiddels een aantal weken geleden afgesloten en we voelen ons weer meer thuis in onze relatie maar ook als persoon. Ik kan wat onderhoud iedereen aanraden!
Bedankt Bianca, voor de gesprekken, de opdrachten, je warmte, steun, inzichten en je deskundigheid ♥️

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Relatietherapiemonarch

Dankjewel Ingrid voor deze prachtige review. Je hebt hard gewerkt aan jezelf daar mag je trots op zijn! Bedankt voor jullie openheid, vertrouwen en kwetsbaarheid tijdens de gesprekken.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.