Rowen Dekkers Coaching & Training Avaliações 8

Detalhes da empresa

1. Life Coach
  2. Orientação Profissional
  3. Conselheiro

Rowen Dekkers Coaching & Training helpt je om effectiever te communiceren, conflicten op te lossen en persoonlijke of professionele groei te realiseren. Met meer dan 400 uur ervaring in diverse sectoren en een directe, maar empathische aanpak krijg je concrete handvatten én de juiste spiegel om duurzame verandering te bereiken. Gespecialiseerd in: communicatieverbetering, interpersoonlijke verbinding, persoonlijke ontwikkeling en ACT-coaching. Dan, de schiedenis van het bedrijf: Rowen Dekkers Coaching & Training startte in 2021 vanuit een passie voor mentale gezondheid. Opgegroeid met een therapeut als vader en een NLP-coach als moeder, raakte Rowen al vroeg gefascineerd door de menselijke geest. Wat begon met video’s en livestreams voor jongeren, groeide uit tot 11.000+ volgers op TikTok. Al snel volgden 1-op-1 trajecten en bedrijfscoaching via MentesMe. Sinds 2023 sprak Rowen op grote podia zoals TwitchCon, werkte hij samen met scholen en behaalde hij erkenningen als ACT-coach, Sociale Stijlen Master en EMCC Practitioner. In 2025 voegde hij familieopstellingen toe aan zijn aanbod en zit zijn praktijk regelmatig vol. Zijn kernwaarden: werken voor de lange termijn, investeren in groei, en succes creëren via het succes van zijn klanten.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

8 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verbondenheid

Rowen heeft me vanaf het begin bij de les weten te houden zonder dat het voelde als "moeten". Ik werd uitgedaagd anders naar mezelf te kijken en andere inprints ook te omarmen. Heel bijzonder hoe dat zelfs online zo fijn werkte. Voelde grote verbondenheid vanuit Rowen naar mij als coachee.

22 de janeiro de 2026

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Bedankt voor je krachtige beschrijving Martijn. Ik ben erg blij dat je het zo ook hebt ervaren 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een hele fijne ervaring bij Rowen…

Echt een hele fijne ervaring bij Rowen in de coaching. Al na twee sessies ging er een nieuwe wereld voor me open. Een wereld waarin ik mezelf weer zie. Wat daarna door tips en inzichten alleen maar meer verstevigd is. Ik ben van overleven naar weer LEVEN gegaan!

9 de novembro de 2025

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Het is zo mooi om te zien hoe jij bezig bent in je traject! Een top combinatie van de juiste oefeningen en heel veel hard werk vanuit jouw kant. Dankjewel voor je lovende woorden

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vond Rowen een top coach

Ik vond Rowen een top coach, altijd een goed humeur en toch erg oplettend naar de persoon tegenover hem. Vond de wekelijkse herhalingen over stijlen fijn om de materie echt tot me te nemen. De oefeningen, die soms ook gericht waren op mijn persoonlijke situatie, hielpen ontzettend goed.

5 de setembro de 2024

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Enorm bedankt voor je lieve woorden! Ik heb ook enorm genoten van jouw traject 🙏

Super insightful.

Super insightful.

I found out how others see me vs how I see myself.

This will help me improve my communication, be more self aware and probably avoid many misunderstandings in the long run.

Thanks a lot Rowen, the first session was amazing!

14 de setembro de 2024

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Incredibly fascinating session for sure Eli! You’re a very bright guy and hearing your interpretations of the report was very inspiring. Can’t wait to see what’s next!

Top ervaring

Rowen is een ontzettend inspirerende en betrokken coach. Vanaf het eerste contact voelde ik mij gehoord en begrepen. Hij weet precies de juiste vragen te stellen en houdt je op een prettige maar duidelijke manier een spiegel voor. Zijn aanpak is praktisch, persoonlijk en altijd gericht op groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Wat mij vooral opviel is zijn combinatie van kennis, ervaring en empathie. Hij creëert een veilige omgeving waarin je écht stappen durft te zetten. Dankzij zijn coaching heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten en valkuilen, en weet ik beter hoe ik mijn doelen kan bereiken.

De trainingen van Rowen zijn energiek, interactief en inspirerend. Je gaat niet alleen met nieuwe inzichten naar huis, maar ook met concrete handvatten die je direct kunt toepassen.

Kortom: als je op zoek bent naar een coach die je helpt het beste uit jezelf te halen en blijvende verandering te realiseren, dan kan ik Rowen Dekkers Coaching & Training van harte aanbevelen!

2 de setembro de 2024

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Wat een lieve woorden. Ik waardeer dit enorm, ook al is het echt jouw gedrevenheid en doorzettingsvermogen dat je heeft gebracht waar je nu bent 🙏

Ik ben enorm dankbaar dat ik daar een rol in heb mogen spelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rowen helpt je echt die stap verder.

Als ervaren coach wilde ik najaar 2024 graag meer weten over Sociale Stijlen. Rowen heeft me in de diverse sessies heel goed begeleid. Hij heeft veel kennis en kan snel schakelen. Zo heeft hij me vooral bij praktijkvoorbeelden een aantal nieuwe inzichten gegeven, waar ik nu nog dagelijks profijt van heb. Ik vind het werken met Sociale Stijlen erg goed toepasbaar en als ik ooit nog vragen heb, of even over een casus wil sparren, kan ik altijd nog bij Rowen terecht. Hier heb ik afgelopen week nog gebruik van gemaakt. Heel fijn! Ik kan deze coach zeker aanbevelen.

29 de agosto de 2025

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Dankjewel voor de lieve woorden. Je past het ook echt praktisch toe en dat is heel inspirerend om te zien 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enige tijd geleden en uitgebreide…

Enige tijd geleden en uitgebreide coaching sessie gehad met Rowen. Hierbij nieuwe inzichten gekregen en mijn doel tastbaar gemaakt. Inmiddels heb ik mede dankzij deze inzichten ook grote stappen gemaakt. Bedankt hiervoor!

Ook heb ik de sociale stijlen assessment gedaan, wat wederom erg veel inzichten gaf. De vergelijking tussen hoe ik mezelf zie en hoe andere mij zien geeft een uniek beeld in je eigen communicatiestijl. Heeft zeker voor een eye opener gezorgd.

Nogmaals bedankt, en ik kijk uit wat de toekomst qua inzichten zal brengen.

30 de agosto de 2025

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Het is inderdaad al even geleden maar het is mooi om te zien wat het je allemaal heeft gebracht Jesse 💪

Rust in mn hoofd

Rust in mn hoofd. Dat is nog wel het belangrijkste wat ik uit de sessie met Rowen heb gehaald. Een opstelling waarin specifiek 1 persoon centraal stond heeft mij echt zaken in laten zien, voelen en ervaren die serieus zaken hebben opgelost (voor mij). En dat geeft rust.

Vanuit daar kan ik verder werken aan de rest.

Rowen heeft echt me echt top begeleid gedurende de sessie, diepgang gezocht en durven door te vragen. Ook al had ik soms moeilijk. Tis een fijne vent die echt de tijd neemt en voelt wat nodig is.

22 de julho de 2025

Resposta da Rowen Dekkers Coaching & Training

Bedankt voor je mooie woorden! Het was ook erg inspirerend om jouw voortgang en openheid te zien.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.