Hej Stiga.venner hvis i skal have ting og sager til vores maskiner så er det rem butikken der foregår ikke set billige andre steder .så kan kun anbefaler rem butikken med venlig hilsen Ubbe
Veja o que dizem as avaliações
Jag handlar alltid mina reservdelar på Rembutiken för att dom har ett stort sortiment, låga priser, bra kvallitet och snabba leveranser.
Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Ver mais
Beställde begränsningskabeltestare för gräsklipparrobotsystem - Rembutiken är billigast! Skickades prompt, men Postnord strulade med leveransen. Rembutiken var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående o... Ver mais
Detalhes da empresa
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Informações de contato
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Suécia
- rembutiken.se
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Snabba och bra leveranser
Snabba och bra leveranser. Mycket utförlig katalog
Jag handlar alltid mina reservdelar på…
Fantastiska priser och blixtsnabb…
Fantastiska priser och blixtsnabb leverans
Hej Stiga.venner hvis i skal have ting…
Mycket snabb leverans
Snabba leveranser och alltid trött…
Snabba leveranser och alltid trött prylar,rekommenderar rembutiken
Snabb frakt och bra passform på alla…
Snabb frakt och bra passform på alla produkter.
Ni har bra kvalitet och ett brett…
Ni har bra kvalitet och ett brett sortiment av remmar och lager mm till bra priser.
Enkelt att beställa samt snabb leverans.
Enkelt att beställa samt snabb leverans.
Snabb leverans,billig och en bra…
Snabb leverans,billig och en bra produkt för pengarna.
Tok kontakt med kundeservice da reima…
Tok kontakt med kundeservice da reima jeg bestilte var 1 cm for lang, viste til korrekt målemetode var gjort. Etter dette gadd de ikke svare. Kan derfor ikke anbefale å kjøpe avx pix-force reimene deres.
Mycket bra priser
Mycket bra priser, grymt bra grejer det jag köpt,,och super snabb leverans..rekommenderas starkt..
A28 711 vart till 710
Hade beställt en 711 rem men fick 710 men efter lite skruvande så passade den om än att den var lite väl spänd men den töjer väl ut sig.
Snabb och bra leverans var det och jag har handlat här förr och kommer att handla igen.🙂👍
Hurtig levering af rem
Hurtig levering af rem - god service, meget glad kunde!
Snabb leverans med bra produkt.
Generellt bra produkter
Generellt bra produkter med ett svårslaget pris/prestanda-förhållande. Enstaka grejor har varit något tveksamma men i det stora hela får man vara mycket nöjd.
Fungerande internethandel
Hos Rembutiken.se fungerar Internethandeln. Mina beställda grejor skickades som förväntat, därför har jag länkat butiken i min dator om fler beställningar behövs.
Super snabb leverans
Har inte provat grejerna än men beställde på söndag och fick det på tisdag.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.