Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Ver mais
Har beställt från Rembutiken förut utan problem men senaste beställningen så saknades det grejer. Och nu verkar inte finns nån kundtjänst för dom svarar inte på mail av nån anledning. Har skickat... Ver mais
Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen eft... Ver mais
Detalhes da empresa
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Informações de contato
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Suécia
- rembutiken.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Drittfirma
Drittfirma! Delene til gressklipper ble ødelagt etter under en sesong. Nekter garanti å sier det er min feil.
Nå ignorerer de mailene og telefonene mine og fortsette å legge til gebyrer hos klarna. STYR UNNA!!
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, tydlig och bra info om hur man mäter sin gamla rem. Bra priser och bra produkter. Snabb leverans, om det behövs.

Resposta da RemButiken.se
Det finns nästan allt som hör ihop med min vardag. Bra service vid kontakt. Snabba leveranser

Resposta da RemButiken.se
Skojare levererar inte beställda varor
Skojare levererar inte beställda varor, Svarar inte på mejl, Skojar företaget saknar telefon. Men betalt ska dom ha!

Resposta da RemButiken.se
De har stängt sin butik i Tidaholm utan…
De har stängt sin butik i Tidaholm utan att informera om detta. Åkte ett antal mil, ToR för att handla, svagt.. 🤬

Resposta da RemButiken.se
Alltid snabb och bra service
Alltid snabb och bra service! Snabba leveranser jämt,och har man fått en felande vara som jag fick en gång så var reklamation inga problem. Superbra firma att ha göra med.

Resposta da RemButiken.se
Snabb leverans och bra kvalité till ett…
Snabb leverans och bra kvalité till ett bra pris

Snabb leverans av kvalitetsprodukter
Snabb leverans av kvalitetsprodukter

Resposta da RemButiken.se
God og rask løsning av kundeservice ved…
God og rask løsning av kundeservice ved feil på levert vare.

Retur
Första o sista gången jag köper av er.
Skicka retur via postnord . (Tvungen att fylle i meddela mottagaren via e-post elr nå som inte finns. O inge jxvla telefon nr eller e-post elr kontakt till er man ska behöva leta i nå frågor och svar på grejer o ändå inte kommer nå längre. Kan väll för fxn bli lite mordern ni å. Är ni så rädd att bli kontaktad.. 450 kr back på era grejer skicka retursedel så slipper ni mig.

Resposta da RemButiken.se
Bra information om leveransen.
Bra information om leveransen.
Bra priser
Helnöjd med köpet bra pris butiken…
Helnöjd med köpet bra pris butiken rekommenderas starkt
Bra produkter och priser och säkra…
Bra produkter och priser och säkra leveranser, rekommenderas.
Toppen bra butik finns allt, snabb sevice och frakt.
Toppen bra butik finns allt, snabb service och frakt.
Remmen satt som en smäck👍🏼
Remmen passade som en smäck👍🏼
Bra köp.
Batteri till min åkklippare defekt
Köpte ett batteri till min åkklippare med det var så dåligt packat samt Postnords billigaste fraktalternativ där man spelat fotboll med batteriet gjorde att det kom fram med mer batterisyra i förpackningen än i batteriet.
Rembutiken har så dålig hemsida att man inte jkan hitta vart man anmäler detta så råder alla att undvika dessa om man kan.
Svaret från rembutiken gäller ej. Man kan inte bara klicka. Dom har medvetet gjort det extra krångligt att reklamera!!

Snabba leveranser.
Snabba leveranser av prylar som finns på lager. Återkommande kund.
Fel storlek på remmen
Remmen jag köpte var för kort och för att kunna lämna tillbaka den var jag tvungen att åka till en fysisk butik och få den uppmätt.

Resposta da RemButiken.se
Extremt snabb leverans varje gång
Extremt snabb leverans varje gång! Alltid nöjd.

Resposta da RemButiken.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.