Renoa Sverige Avaliações 243

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag & min syster var på 60 + mässa på Fyrishov. Där träffade jag personal Tomas Söder & Kevin Nilsson från Renoa. De pratade om företaget & allt runtomkring detta på ett trovärdigt & proffsigt sätt .... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är så glad och tacksam att jag valde Renoa för relining av min villa. Från det första mötet med försäljaren som filmade och inkluderade mej vid filmningen av avloppet. Till den trevliga och väldig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Encanador
  2. Serviço de tratamento de água e esgoto
  3. Prestador de serviços públicos

Sobre Renoa Sverige

VI ÄR NU ETT GEMENSAMT RENOA – RELINING, AVLOPPSFILMNING OCH VVS-TJÄNSTER

Renoa är fokuserade på att möta villamarknadens renoveringsbehov på ett hållbart sätt genom relining, avloppsfilmning och VVS-tjänster. Med över 15 års erfarenhet i Sverige och Finland och över 18 000 framgångsrikt genomförda renoveringar är vi en pålitlig partner för dina renoveringsprojekt.

Vi har tidigare varit kända som Sundahem i Sverige, men nu är vi stolta över att ha ett gemensamt namn i båda länderna – Renoa!

Våra tjänster omfattar relining, infodring, avloppsrenovering, avloppsfilmning och VVS-tjänster, och vi är verksamma i områden som:

• Uppsala (Uppsala län)
  • Västerås (Västmanlands län)
  • Örebro (Örebro län)
  • Sundsvall (Västernorrlands län)
  • Gävle (Gävleborgs län)
  • Borlänge (Dalarnas län)
  • Norra Stockholms län (Stockholms län)
  • Karlstad (Värmlands län)
  • Norrköping (Östergötlands län)

Våra lokala kontor finns i Uppsala, Borlänge, Sundsvall, Västerås, Örebro, Gävle, Karlstad och Norrköping, vilket gör oss tillgängliga och engagerade i att leverera kvalitetslösningar nära dig.

VAD ÄR RELINING?

Relining är en innovativ metod där ett epoxibehandlat filtfoder vrängs in i befintliga avloppsrör med hjälp av tryckluft. Detta foder fäster vid rörväggarna och skapar en ny, självbärande konstruktion som gör avloppsröret både skarvfritt och hållbart. Reliningen täcker även mindre hål och sprickor, vilket förlänger livslängden på ditt avloppssystem.

VAD ÄR AVLOPPSFILMNING?

Avloppsfilmning är en teknik där vi använder en specialkamera för att inspektera insidan av dina avloppsrör. Genom att filma avloppet kan vi se rörens skick och identifiera eventuella problem som sprickor, hål eller blockeringar. Vi erbjuder kostnadsfri avloppsfilmning hemma hos dig för att bedöma rörens status och avgöra om du har möjlighet att välja relining som en hållbar lösning för ditt avloppssystem.

VAD INNEBÄR VVS-TJÄNSTER?

Med våra VVS-tjänster hjälper vi dig med installation, byten och förbättringar av system i hemmet – exempelvis vatten- och värmerör. Vi fokuserar på trygga lösningar med hög kvalitet och tydlig dokumentation, så att du får en hållbar helhet i ditt hus.

• Byte av vattenrör (tappvatten)
  • Byte av värmerör
  • Installation och utbyte av blandare, ventiler och kopplingar
  • Rådgivning och planering inför byte av vatten- och värmerör

Informações de contato

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Proffsiga

Proffsiga
Bra att lösa problem som dök upp
Trevlig personal

31 de março de 2025

Hej Pauli !
Tack så mycket för din recension
Vi är glada att du upplevde oss som proffsiga och att vi kunde lösa det som dök upp längs vägen.. Det uppskattar vi verkligen.
Önskar er en solig vår !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En duktig och trevlig personal

En duktig och trevlig personal. Dom kunde verkligen sitt jobb. Skulle inte tveka att anlita dom igen.

20 de março de 2025

Hej Göran !
Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att du är nöjd med både resultatet och vårt team på plats. Vi uppskattar verkligen att du skulle kunna tänka dig att anlita oss igen. Det betyder mycket.
Önskar er en fin vår !

Snabb och bra installation

Snabb och bra installation, med en lyhörd och mycket kompetent och trevlig montör. Tack Renoa!

8 de março de 2025

Hej Martin!

Vilket fint omdöme, det tackar vi för. Vi är mycket glada att du är nöjd med det utförda arbetet samt servicen som du har fått.

Önskar dig en fin vår!

Mycket informativ och smidig

Mycket informativ över alla alternativ och förtroendegivande. Bra dialog för att hitta bästa lösningen utan att översälja något alls.

20 de fevereiro de 2025

Hej David,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du upplevde processen som informativ och smidig. Vi strävar alltid efter att ge tydlig information och hitta den bästa lösningen. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

❄️ Önskar dig en fin vinter! ❄️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lögnare

Det kom precis förbi säljare som hävdade att min grannes avlopp är helt slut, och att mitt avlopp måste ses över akut. Att det delades med min granne och började snacka om servitut mm.

Då jag bor i ett parhus kontaktade jag min granne som sa att de varit där och försökt sälja på honom en relining. Men att han bytt alla stammar 2014 och tackade vänligt nej. Vi delar heller inte avlopp på något sätt.

Jag blir alltid skeptisk till när någon kommer och säger åt mig att jag behöver saker. Och i det här fallet var det mer än berättigat. Akta er för att anlita ett bolag vars säljare inte drar sig för att ljuga en potentiell kund rätt upp i ansiktet.

12 de fevereiro de 2025

Hej Emil Engerdahl

Tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse. Vi vill verkligen gå till botten med detta för att förstå vad som har hänt. Renoa arbetar inte i fastigheter där avloppen är från 2014, så det låter som att det kan ha skett ett stort missförstånd.

Vi skulle uppskatta om du kan skicka oss din adress och eventuella detaljer via e-post till info@renoa.se, så att vi kan undersöka detta närmare. Du är också välkommen att ringa oss på 010-2070 790.

Vi ser fram emot att höra från dig och reda ut detta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Renoa är verkligen ett toppenföretag

Renoa är verkligen ett toppenföretag. Det är andra gången de är här och gör relining, nu på ett hela stammen, tidigare bara utomus. Båda gångerna har killarna som relinat gjort ett toppenjobb, varit trevliga och mycket servicmindade. Min kontaktperson Kenneth Dahl har verkligen gjort att det hela flöt som smör i solsken, före, under och efter reliningen. Tyvärr har jag nu inga fler avlopp att relina, men hade jag haft det hade jag valt RENOA igen, alla gånger.
Tack för ett fantastiskt jobb och för all hjälp!

16 de dezembro de 2024

Resposta de Renoa Sverige

Stort tack för din fina recension! 🌟

Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med vårt arbete och bemötande – och att du har valt oss fler än en gång! Vi är otroligt stolta över vårt team och ska självklart framföra dina vänliga ord till Kenneth och killarna som utförde reliningen. Kenneth har redan fått höra om din fina feedback, och det uppskattades stort!

Även om du inte har fler avlopp att relina just nu, hoppas vi att vi kan vara till hjälp på andra sätt i framtiden. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva denna fantastiska recension!

Önskar dig en fin dag :)

Snabb och effektiv

Supertacksam för snabb, effektiv service! Extra tack till Pontus och Eddie i Gävle som kan fixa allt!!!

19 de novembro de 2024

Resposta de Renoa Sverige

Tack för ditt fina omdöme! 🌟

Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service! Pontus och Eddie gör ett fantastiskt jobb, och vi ska självklart vidarebefordra dina uppskattande ord till dem.

Tack för förtroendet!

Allt fungerade som utlovat

Allt fungerade som utlovat. Snabba, effektiva och trevliga grabbar gjorde jobbet
Helt rent och snyggt efteråt👍

20 de novembro de 2024

Resposta de Renoa Sverige

Tack för din fina feedback! 🌟

Det gläder oss att höra att allt gick smidigt och enligt plan! Vårt team strävar alltid efter att leverera snabb och professionell service, så det betyder mycket att du uppskattade både arbetet och resultatet.

Stort tack för förtroendet !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

RENOA gjorde ett ”skitbra jobb”

Allt gick smidigt trots avsaknad dusch och toa. Tunnan var väl ingen höjdare men funkar några dagar. Trevlig kille som gjorde jobbet. Gick tydligen så smidigt att det blev flera tusen billigare än det pris vi fick från början, trevlig överraskning. Känns skönt att slippa oroa sig för problem med avloppet i vårt gamla hus.

18 de novembro de 2024

Glad kund

Efter jobbet toaletten satt inte som den skulle och golvet blev skadad men Jonathan från företaget kom ut två gånger för att fixa både golvet och toaletten. Han gjorde ett fantastiskt jobb och tog verkligen ansvar för att allt skulle bli perfekt. Nu ser det jättefint ut, och toaletten sitter som den ska. Stort tack för det noggranna och proffsiga arbetet.

1 de novembro de 2024

Hej Omid!

Tack för att vi har fått förtroendet att relina hos dig. Det är underbart att höra att du är nöjd med hur vi arbetar!

Önskar dig en fin höst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med utförd relining av Renoa

Jag är väldigt nöjd med den utförda reliningen. Både säljare och montörer har varit väldigt trevliga, kunniga och lätta att prata med kring hela processen. Under arbetet dök olika svårigheter upp eftersom det är ett äldre hus men de löste samtliga problem på ett bra och kreativit sätt. Arbetet tog mindre än 2 veckor och det gick att vistas i huset under arbetets gång. Relining är verkligen ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att renovera avloppet. Jag rekommenderar Renoa.

25 de outubro de 2024

Hej Viktor!

Önskar dig en härlig höst!

Allt gick så smidigt

Allt gick så smidigt. Personalen var fantastiskt hjälpsam.
Ingenting gick fel. Säljaren var väldigt reko.
Inga förseningar att prata om. Ringde alltid och berättade när de tänkte komma. Bara det!

18 de outubro de 2024

Hej Sussanne!

Tack för det fina omdömet. Vi är mycket glada att du är nöjd med servicen du fått!

Önskar dig en härlig höst!

Bra arbete Bra bemötande

Mycket bra arbete, bra bemötande förklarar bra vid frågor. Såg snyggt ut när arbetet var klart.

4 de outubro de 2024

Hej Johan!

Vad fint att höra att du är nöjd med bemötandet samt arbetet vi utfört. Vi är glada att vi fått förtroendet att renovera avloppen hos dig!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kontaktar äldre personer för att sälja…

Kontaktar äldre personer för att sälja in sina tjänster. Lyssnar inte till ett nej utan försöker övertala och argumentera för ett behov som inte finns. Oseriöst!!

2 de setembro de 2024

Resposta de Renoa Sverige

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback. Det är väldigt viktigt för oss att veta om det finns någon som upplever våra kontakter som oseriösa, då det strider mot våra principer. Vi har en tydlig policy om att kontakta anhöriga när vi arbetar med personer som är äldre än 75 år, för att säkerställa att alla beslut sker på ett transparent och respektfullt sätt. Därför är vi mycket angelägna om att få höra mer om det här specifika fallet så att vi kan undersöka saken vidare.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på 0739329897, via växeln på 010 2070 790, eller genom att maila oss på info@renoa.se.

Vi uppskattar verkligen att du hör av dig så att vi kan ta itu med detta på bästa möjliga sätt.

Topias, RENOA

Relining i toppklass...

Vi har vid ett tidigare tillfälle haft en firma hos oss för att filma och lämna offert på relining. Den firman var dock rena skämtet, i jämförelse med Renoas grabbar. Redan från första mötet med Renoa, med filmning och lämna offert, var det ett proffsigt och trevligt bemötande.
Priset de lämnade var klart överkomligt och i sig en struntsumma, om man jämför med alternativet till relining. Vi hade behövt bila upp hela bottenplattan på huset, med allt vad det innebär.

Den teknikern som infann sig, på avtalat startdatum, var mycket proffsig och trevlig. Han ingav ett förtroende och vi kände att vi kunde lämna vårt hem i trygga händer. (Vi valde att resa bort, under tiden för arbetet. Med barn i huset, kände vi att det blev bäst så.)

Arbetet med relining blev utfört på bra sätt och vi hade inget att klaga på i det avseendet.
Tyvärr uppkom det en del skador i vårt hus, under arbetets gång. Skadorna i sig var inte stora men gick inte att åtgärda på annat sätt än att måla om en hel del ytor.
Dock var Renoa inte dumma på något sätt. De var tillmötesgående och proffsiga även i det här avseendet.

Vi är väldigt nöjda med Renoa och kan gott rekommendera deras tjänster…

27 de maio de 2024

Hej Torbjörn !

Tack för din utförliga och ärliga recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med den övergripande upplevelsen av vårt arbete och att vårt team gav ett proffsigt och förtroendeingivande intryck från start till mål.

Vi beklagar de skador som uppstod under arbetet och uppskattar din förståelse för hur vi hanterade situationen.

Din rekommendation betyder mycket för oss och vi kommer att fortsätta sträva efter att leverera tjänster av högsta kvalitet.

Tack för att du valde Renoa.
Vi önskar dig en fin sommar!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uppföljning av klagomål

Efter att ha framfört vissa klagomål (se nedan) på information, kommunikation, städning/hopplockning mm så tog Renoa kontakt för att höra hur vi upplevt det. I följande möte och samtal så kändes det verkligen som om man var angelägen om att lära av ev misstag och oklarheter längs vägen. Trots en del missar (obs inga anmärkningar på själva reliningen) under genomförandet så kändes det nu i slutänden bra. Stor eloge till detta.

Säljarna som kom o filmade var pedagogiska o noga med att förklara hur hela processen går till. I själva genomförandet blev det dock mycket informations-/kommunikationsmissar bla om städning/hopplockning, när det skulle bli klart mm.

7 de junho de 2024

Hej igen Stina!

Tack för att du berättar mer om din upplevelse.
Vi är väldigt glada att ni i slutändan känner er nöjda med hur det löste sig till slut. Tack för att ni gav oss chansen att komma på ett ytterligare besök för detta.
Vi tar såklart med oss all feedback i framtiden!

Önskar er en härlig sommar!

Mycket bra jobb

29 de maio de 2024

Hej Benny!

Tack för fem fina stjärnor. Vi är glada att du är nöjd med utfört arbete.

Önskar dig en härlig sommar!

En smidig relining.

En smidig och väl genomförd relining av min villa. Är handikappad med funktionsnedsättningar och redan från första början har alla varit lyhörda och trevliga. Vi bodde hemma under hela reliningen och dag för dag har vi fått tydlig och bra information om vad som kommer hända härnäst. Är väldigt nöjd med er som företag. 5 välförtjäntaste stjärnor. Tack för hjälpen från oss båda.

20 de maio de 2024

Hej Tommy!

Vilket fantastiskt fint omdöme, det tackar vi för. Vi är mycket glada att du är nöjd med det utförda arbetet samt servicen som du har fått.

Önskar dig en härlig sommar!

Renoa

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.