Echt een top site! Wij hebben gister (woensdag) de lening aangevraagd en alles aangeleverd. Vandaag (donderdag) al akkoord gekregen en bevestigd. Morgen of maandag hebben wij het geleende bedrag a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Online een aanvraag ingediend voor een PL. Hoewel de app niet altijd even soepel meewerkt om de gevraagde documenten aan te leveveren na goedkeuring van de offerte, is het proces volledig online goed... Ver mais
Snelle reactie, eerlijk advies, waarbij het eerst geleende bedrag niet haalbaar was. Maar desondanks met een voorstel voor een ander bedrag snel en eerlijk geholpen aan een lening naar tevredenheid!
Meerdere dagen bezig geweest, meerdere toestemming gegeven ook om onze bank helemaal te checken. Daarna nog 2 dagen bezig geweest. Te lang geduurd en te wantrouwig vragen terwijl ze alles al gecheckt... Ver mais
Detalhes da empresa
- Site de comparação de preços
- Seguradora de Automóvel
- Serviços de Aconselhamento de Crédito
- Instituição Financeira
- Plano de Saúde
- Corretora de seguros
100% onafhankelijk het meeste complete aanbod actuele rentetarieven vergelijken, dat is Rente.nl. Wij zijn dé vergelijkingssite voor alle bankproducten waarbij rentetarieven een rol spelen. In onze renteoverzichten vind je altijd de actuele rentetarieven voor spaarproducten, leningen en hypotheken.
Informações de contato
Emmasingel 23, 5611AZ, Eindhoven, Holanda
- 0407513960
- webredactie@rente.nl
- rente.nl
Duidelijke, vlotte en klantvriendelijke afhandeling van mijn aanvraag Senioren-PL( 59-80 jaar ) mijn aanvraagmdat mijn PL-Aanvraag direct door…
Omdat mijn PL-Aanvraag direct door Directa,nl zeer vlot-klantvriendelijk en duidelijk is afgehandeld.
Zeer makkelijk in aanleveren…
Zeer makkelijk in aanleveren documenten, dit in tegenstelling bij Freo
Aardig en normaal te woord gestaan en…
Aardig en normaal te woord gestaan en hulp met de juiste informatie te vergaren en vrij snel geregeld.
Professionele, klantvriendelijk deskundige mensen die aanvraag goed en snel hebben gedaan
Super snelle, correcte en professionele behandeling van mijn aanvraag. Deskundig en zeer klantvriendelijk. Zeer tevreden!
Alles binnen een week kunnen regelen…
Alles binnen een week kunnen regelen ging heel vlot
Was niet goed duidelijk wat je aan moest leveren .waar om gevraagd werd .was al aangeleverd .en zodoende duurde het langer voor het goed gekeurd werd
Snel geholpen
Snel geholpen bij de aanvraag van een lening voor een auto, overzichtelijke informatie
Een hele goede ervaring
Het heeft even geduurd maar dan heb je…
Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat goeds
Duidelijke snelle afhandeling
Duidelijke snelle afhandeling, zeer goede bereikbaarheid van de tussenpersoon en diens responstijd.
Goed advies
Goed advies, behulpzaam bij het maken van de juiste keuze en vriendelijk
Correcte afwikkeling omdat er niet veel…
Correcte afwikkeling omdat er niet veel aanbieders waren om dit soort leningen te verstrekken.
Vlotte afhandeling en persoonlijk app…
Vlotte afhandeling en persoonlijk app contact
De bemiddeling van Geld.nl was top !
De bemiddeling van Geld.nl was simpelweg helder en duidelijk. De communicatie prima en bijtijds
Goed en snel geholpen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.