Dałem pięć gwiazdek z względu na zrozumienie w sytuacji gdy zapomniałem wyłączyć subskrypcję a nie korzystałem z aplikacji i nie zauważyłem że opłata za pierwszy okres rozliczenia jest w kwocie 5zl a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Używałam tej aplikacji w poszukiwaniu mieszkania na wynajem. Ogłoszenia które mi się wyświetlały były bardzo trafione, a po okresie próbnym kiedy zapomniałam anulować subskrypcji, zostałam potraktowan... Ver mais
A empresa respondeu
bardzo słaby system na ktory łatwo sie złapać i byc stratnym… weszlam na strone, oplacilam kwote za próbny okres, chwile popatrzylam i wyszlam. Potem pojawil sie moj blad-nie doczytalam, ze dalsz... Ver mais
A empresa respondeu
Rentumo.pl to bez wątpienia najlepsza platforma wynajmu z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Funkcja automatycznego wyszukiwania i natychmiastowe powiadomienia są genialne – w ciągu kilku dni znalazłem... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Rentumo.pl
Escrito pela empresa
Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇
Informações de contato
Polônia
- rentumo.pl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Miałem kilka ważnych pytań dotyczących…
Miałem kilka ważnych pytań dotyczących subskrypcji i dostałem bardzo szybką odpowiedź oraz wyjaśnienie od pani Aleksandry. Bardzo dziękuję za rozwiązanie wszelkich trudności.

Great Customer Support
Dziękuję Pani Aleksandrze za rozwiązanie mojego problemu i anulowanie subskrypcji. Wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Świetna obsługa klienta. Pozdrawiam, Patrycja

Resposta da Rentumo.pl
Znalazłem super mieszkanie :) …
Znalazłem super mieszkanie :) jednak zapomniałem anulować subskrypcji - całe szczęście po kontakcie mailowym udało się odzyskać pieniądze :)

Resposta da Rentumo.pl
thank you for your help in choosing an…
Thank you for your help in choosing an apartment, great portal, I recommend it.😁

Edit
Co do mojej pierwszej recenzji muszę przyznać, że się pomyliłam. Okazało się że był to problem po stronie technicznej. Firma skontaktowała się i przeprosiła za zaistniałą sytuację. Także moge spokojnie przyznać 4 gwiazdki mimo niedogodności związanych przez krótki okres, chociaż sama sobie zaszkodziłam brakiem zwrotu środków pobranych przez złą recenzje. Radzę najpierw kontaktować się z firmą kilka razy jesli komuś zdazy się taka sytuacja
Oszustwo!
Próbowałam anulować subskrypcję i prosiłam i o zwrot środków na konto. Wysłałam maila, dostałam wiadomość że że względu na m9ha sytuację anulują mi subskrypcję i zwrócą pobrane środki. Do tej pory nie otrzymałam niczego, a co najgorsze dalej próbują pobierać kwotę w wysokości 169 zł. Musiałam zablokować kartę. Nie ma możliwości dogadania się w żaden sposób z tą firmą. Najgorsze strona z jakiej kiedykolwiek korzystałam

Resposta da Rentumo.pl
Dziękuję dla Aleksandry że pomogła w…
Dziękuję dla Aleksandry że pomogła w rozwiązaniu mojej sprawy. Co najbardziej przyjemnie że dostałem odpowiedź nie za 100 lat jak zwykle. A w ten samy dzień. Respekt 🤝🏼🌹

Uwaga !!!! Oszustwo
Uwaga !!!!! Oszuści!!!! Pobierają w okresie tygodniowym próbnym całości kwoty miesięcznego abonamentu !!!! Prawie 200 zł !!! . Nie da się tego cofnąć! Kontakt tylko @. Gdy poprosiłam o kontakt tel. Firma odpowiedziała że jest kontakt tylko przez pocztę @ . Gdy w odpowiedzi zarządalam zwrotu niesłusznie pobranej kwoty już nikt mi nie odpowiedział

Miałam zablokowaną możliwość…
Miałam zablokowaną możliwość anulowania…
Rentumo- ostrzegam!
W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 169 zł. Oferty, które tam widnieją są nieaktualne, kolejna kwota została pobrana bezprawnie.
Miałam zablokowaną możliwość anulowania subskrypcji, do tej pory nie da się tego zrobić, bo wyskakuje mi błąd. Chciałam anulować subskrypcję w dniu anulowania, jednakże nie dało się tego zrobić, straciłam pieniądze, z platformy nie korzystam. Nie da się w ogóle skontaktować z supportem, od 17 września próbuje się skontaktować i pisałam już 2 e-maile o zwrot pieniędzy, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. Może po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot.

Resposta da Rentumo.pl
Bardzo dobre wsparcie techniczne ze strony pani Aleksandry, doceniam te firmę za zrozumienie dla swoich klientów i szukanie możliwych rozwiązań, a nie zbywanie ich.

Resposta da Rentumo.pl
Rentumo.pl to świetne narzędzie dla…
Rentumo.pl to świetne narzędzie dla każdego, kto szuka nieruchomości do wynajęcia! Platforma jest bardzo łatwa w obsłudze, a szeroki wybór ofert pozwala znaleźć coś na każdą kieszeń. Szybka i bezproblemowa rezerwacja, a także przyjazna obsługa klienta sprawiają, że korzystanie z Rentumo.pl to czysta przyjemność. Polecam z całego serca!
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona…
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona indywidualnym podejściem do klienta! Mimo, iż firma nie musiała tego robić, w drodze wyjątku dostałam zwrot środków w wysokosci miesięcznej kwoty subskrybcji. Bardzo szybkie odpowiedzi, a obsługa profesjonalna. Polecam każdemu współpracę z Rentumo.

Thank you
Thank you, Aleksandra! Best tech support I’ve ever had. Star!
Naciągacze oszuści nie da się anulować…
Naciągacze oszuści nie da się anulować subskrypcji do tego archiwalne ogłoszenia z maja 2021 roku masakra
Oszuści
Oszuści, nie da się zrezygnować z subskrypcji, trzeba zamknąć kartę płatniczą w banku.

Opinia
Mimo pewnych początkowych komplikacji, udało się wszystko pozytywnie rozwiązać. Szybki i przyjemny kontakt z działem obsługi klienta. Bardzo polecam firmę.
Wiele ciekawych ofert mieszkań.

Resposta da Rentumo.pl
Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, miła i pomocna obsługa klienta
Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, przeszukuje cały internet, różne portale, serwisy internetowe z ogłoszeniami wynajmu/kupna mieszkania/domu. Dzięki różnym filtrom jesteś w stanie dopasować swoje wyszukiwanie pod swoje potrzeby. Bardzo wygodne i proste w użyciu narzędzie.
Ponadto, obsługa klienta serwisu jest bardzo uprzejma, pomocna i szybko odpisuje w przypadku jakiś pytań/ problemów. Zdecydowanie polecam!

Resposta da Rentumo.pl
To jest jakiś serwis krzak
To jest jakiś serwis krzak, który wciąga wszystkie oferty, również te nieaktualne. Telefonu do firmy brak. Bez żadnej zgody właściciela publikuje jego oferty zaciągnięte z innych stron, przez co wprowadza zainteresowanych w błąd (oferty nieaktualne, dawno wygasłe).
Pomocny kontakt
Mogłam liczyć na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, jak i na szybki kontakt z działem pomocy. Pani, która rozpatrzała moją sprawę była wyrozumiała i cierpliwa. Polecam!

Resposta da Rentumo.pl
Jeżeli chodzi o możliwość dogadania się…
Jeżeli chodzi o możliwość dogadania się w różnych sprawach to naprawdę bardzo miła i pomocna obsługa

Resposta da Rentumo.pl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.