Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dałem pięć gwiazdek z względu na zrozumienie w sytuacji gdy zapomniałem wyłączyć subskrypcję a nie korzystałem z aplikacji i nie zauważyłem że opłata za pierwszy okres rozliczenia jest w kwocie 5zl a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Używałam tej aplikacji w poszukiwaniu mieszkania na wynajem. Ogłoszenia które mi się wyświetlały były bardzo trafione, a po okresie próbnym kiedy zapomniałam anulować subskrypcji, zostałam potraktowan... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bardzo słaby system na ktory łatwo sie złapać i byc stratnym… weszlam na strone, oplacilam kwote za próbny okres, chwile popatrzylam i wyszlam. Potem pojawil sie moj blad-nie doczytalam, ze dalsz... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rentumo.pl to bez wątpienia najlepsza platforma wynajmu z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Funkcja automatycznego wyszukiwania i natychmiastowe powiadomienia są genialne – w ciągu kilku dni znalazłem... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia gestora de propriedade
  2. Comércio online
  3. Corretores de Imóveis

Sobre Rentumo.pl

Escrito pela empresa

Rentumo.pl to najlepsze narzędzie do znalezienia wynajmu w Polsce. Dzięki ponad 600 zweryfikowanym stronom masz dostęp do automatycznych wyszukiwań oraz natychmiastowych powiadomień o nowych ofertach.

Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇

Sprawdź wszystkie oferty

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Miałem kilka ważnych pytań dotyczących…

Miałem kilka ważnych pytań dotyczących subskrypcji i dostałem bardzo szybką odpowiedź oraz wyjaśnienie od pani Aleksandry. Bardzo dziękuję za rozwiązanie wszelkich trudności.

19 de dezembro de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że udało nam się odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące subskrypcji i wyjaśnić wszelkie wątpliwości.

Pani Aleksandra dokłada wszelkich starań, aby nasi klienci czuli się odpowiednio zaopiekowani, dlatego Twoje uznanie wiele dla nas znaczy.

Jeśli w przyszłości będziesz potrzebować pomocy lub pojawią się kolejne pytania, nie wahaj się z nami skontaktować – zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji!

theres nothing for me

17 de dezembro de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Thank you for reaching out to us. We noticed your recent comment, "there’s nothing for me," but unfortunately, we weren’t able to identify any specific issue or request based on that alone. You didn't reach out to us through customer service support and didn't provide any specific information.

We’re here to help, and we want to ensure that we address your concerns promptly. Could you please provide more details about the issue you’re facing or the assistance you need? This will help us better understand how we can support you.

Looking forward to your response so we can resolve this as quickly as possible.

Best regards,
Rentumo Team

Great Customer Support

Dziękuję Pani Aleksandrze za rozwiązanie mojego problemu i anulowanie subskrypcji. Wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Świetna obsługa klienta. Pozdrawiam, Patrycja

10 de dezembro de 2024

Droga Pani Patrycjo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że Pani Aleksandra spełniła Pani oczekiwania, skutecznie pomogła w rozwiązaniu problemu i proces anulowania subskrypcji przebiegł bezproblemowo.

Miłe słowa o naszej obsłudze klienta są dla nas niezwykle motywujące i pokazują, że nasze starania przynoszą efekty.

W razie potrzeby zawsze jesteśmy do Pani dyspozycji. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego najlepszego!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Znalazłem super mieszkanie :) …

Znalazłem super mieszkanie :) jednak zapomniałem anulować subskrypcji - całe szczęście po kontakcie mailowym udało się odzyskać pieniądze :)

1 de outubro de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że udało Ci się znaleźć idealne mieszkanie za pomocą naszej platformy.

Rozumiemy, że zapomnienie o anulowaniu subskrypcji może się zdarzyć, dlatego tym bardziej cieszy nas fakt, że udało się pomyślnie rozwiązać tę sytuację i zwrócić Ci pieniądze.

Jeśli w przyszłości będziesz potrzebować naszej pomocy lub ponownie skorzystasz z naszych usług, zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

thank you for your help in choosing an…

Thank you for your help in choosing an apartment, great portal, I recommend it.😁

4 de novembro de 2024

Dear Amelia,

We are delighted that we were able to find a positive resolution to the issue together. We highly value our clients’ satisfaction with our services, which makes us even more grateful for your patience and cooperation in this matter.

Best regards,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Edit

Co do mojej pierwszej recenzji muszę przyznać, że się pomyliłam. Okazało się że był to problem po stronie technicznej. Firma skontaktowała się i przeprosiła za zaistniałą sytuację. Także moge spokojnie przyznać 4 gwiazdki mimo niedogodności związanych przez krótki okres, chociaż sama sobie zaszkodziłam brakiem zwrotu środków pobranych przez złą recenzje. Radzę najpierw kontaktować się z firmą kilka razy jesli komuś zdazy się taka sytuacja
Oszustwo!
Próbowałam anulować subskrypcję i prosiłam i o zwrot środków na konto. Wysłałam maila, dostałam wiadomość że że względu na m9ha sytuację anulują mi subskrypcję i zwrócą pobrane środki. Do tej pory nie otrzymałam niczego, a co najgorsze dalej próbują pobierać kwotę w wysokości 169 zł. Musiałam zablokować kartę. Nie ma możliwości dogadania się w żaden sposób z tą firmą. Najgorsze strona z jakiej kiedykolwiek korzystałam

17 de outubro de 2024

Szanowna Pani Moniko,

Bardzo nam przykro, że miała Pani negatywne doświadczenie z naszą usługą. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i chcielibyśmy wyjaśnić sytuację.

Zgodnie z naszą korespondencją, pobranie środków wynikało z automatycznego przedłużenia subskrypcji po zakończeniu okresu próbnego, o czym informowaliśmy podczas rejestracji. Zawsze staramy się, aby te informacje były jasne i przejrzyste dla naszych klientów.

Zapewniamy, że zaproponowaliśmy Pani rozwiązanie tej sytuacji, ale nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Pobieranie środków zostało już zatrzymane, a jeśli miały miejsce jakiekolwiek dalsze niejasności, bardzo prosimy o kontakt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dziękuję dla Aleksandry że pomogła w…

Dziękuję dla Aleksandry że pomogła w rozwiązaniu mojej sprawy. Co najbardziej przyjemnie że dostałem odpowiedź nie za 100 lat jak zwykle. A w ten samy dzień. Respekt 🤝🏼🌹

8 de outubro de 2024

Witam,

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Aleksandra mogła pomóc w szybkim rozwiązaniu Pana sprawy. Takie komentarze motywują nas do jeszcze lepszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Uwaga !!!! Oszustwo

Uwaga !!!!! Oszuści!!!! Pobierają w okresie tygodniowym próbnym całości kwoty miesięcznego abonamentu !!!! Prawie 200 zł !!! . Nie da się tego cofnąć! Kontakt tylko @. Gdy poprosiłam o kontakt tel. Firma odpowiedziała że jest kontakt tylko przez pocztę @ . Gdy w odpowiedzi zarządalam zwrotu niesłusznie pobranej kwoty już nikt mi nie odpowiedział

4 de setembro de 2024

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i jednocześnie bardzo nam przykro, że miała Pani takie doświadczenie. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kilka kwestii.

W naszej korespondencji poprosiliśmy Panią o kontakt mailowy z dokładniejszym opisem sytuacji, abyśmy mogli ją zweryfikować i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Niestety, do tej pory nie otrzymaliśmy od Pani żadnej odpowiedzi. Bez dodatkowych informacji nie mogliśmy podjąć dalszych działań w tej sprawie.

Jeśli chodzi o opłatę, została ona naliczona zgodnie z warunkami korzystania z naszego systemu – subskrypcja automatycznie przechodzi w płatną po zakończeniu okresu próbnego, co jest jasno opisane podczas rejestracji.

Zależy nam na pełnej przejrzystości i zadowoleniu naszych klientów. Prosimy o kontakt pod adresem [adres e-mail], abyśmy mogli ponownie przyjrzeć się Pani sprawie i znaleźć rozwiązanie, które spełni Pani oczekiwania.

Miałam zablokowaną możliwość…

Miałam zablokowaną możliwość anulowania…
Rentumo- ostrzegam!
W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 169 zł. Oferty, które tam widnieją są nieaktualne, kolejna kwota została pobrana bezprawnie.
Miałam zablokowaną możliwość anulowania subskrypcji, do tej pory nie da się tego zrobić, bo wyskakuje mi błąd. Chciałam anulować subskrypcję w dniu anulowania, jednakże nie dało się tego zrobić, straciłam pieniądze, z platformy nie korzystam. Nie da się w ogóle skontaktować z supportem, od 17 września próbuje się skontaktować i pisałam już 2 e-maile o zwrot pieniędzy, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. Może po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot.

30 de setembro de 2024

Szanowna Pani,

Bardzo nam przykro, że miała Pani takie doświadczenie z naszą platformą. Chcielibyśmy wyjaśnić kilka kwestii i zapewnić, że zależy nam na zadowoleniu każdego klienta.

Proces anulowania subskrypcji jest dostępny w naszym systemie i zgodny z regulaminem.

Jeśli chodzi o opłatę za subskrypcję, jest ona naliczana automatycznie po zakończeniu okresu próbnego, co zostało jasno określone podczas rejestracji. Oferty publikowane na naszej platformie są aktualizowane na bieżąco, jednak ich dostępność może zmieniać się dynamicznie, co jest charakterystyczne dla rynku nieruchomości.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo dobre wsparcie techniczne ze strony pani Aleksandry, doceniam te firmę za zrozumienie dla swoich klientów i szukanie możliwych rozwiązań, a nie zbywanie ich.

19 de setembro de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy, a w szczególności wsparcia ze strony pani Aleksandry. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Zależy nam na tym, aby każdy klient czuł się wysłuchany i dobrze obsłużony. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do dalszej współpracy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rentumo.pl to świetne narzędzie dla…

Rentumo.pl to świetne narzędzie dla każdego, kto szuka nieruchomości do wynajęcia! Platforma jest bardzo łatwa w obsłudze, a szeroki wybór ofert pozwala znaleźć coś na każdą kieszeń. Szybka i bezproblemowa rezerwacja, a także przyjazna obsługa klienta sprawiają, że korzystanie z Rentumo.pl to czysta przyjemność. Polecam z całego serca!

9 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona…

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona indywidualnym podejściem do klienta! Mimo, iż firma nie musiała tego robić, w drodze wyjątku dostałam zwrot środków w wysokosci miesięcznej kwoty subskrybcji. Bardzo szybkie odpowiedzi, a obsługa profesjonalna. Polecam każdemu współpracę z Rentumo.

29 de agosto de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa i docenienie naszego indywidualnego podejścia do klienta. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i spełnić Pani oczekiwania. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem, a Pani pozytywna opinia motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie.

Dziękujemy za zaufanie i polecenie! Zapraszamy do dalszej współpracy.

Oszuści

Oszuści, nie da się zrezygnować z subskrypcji, trzeba zamknąć kartę płatniczą w banku.

27 de agosto de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo nam przykro, że miała Pani negatywne doświadczenie z naszą usługą. Chcielibyśmy podkreślić, że rezygnacja z subskrypcji jest w pełni możliwa poprzez standardową procedurę opisaną w naszym regulaminie. Zawsze staramy się, aby proces ten był jasny i dostępny dla wszystkich klientów.

Opinia

Mimo pewnych początkowych komplikacji, udało się wszystko pozytywnie rozwiązać. Szybki i przyjemny kontakt z działem obsługi klienta. Bardzo polecam firmę.
Wiele ciekawych ofert mieszkań.

21 de agosto de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy i cieszymy się, że udało się pozytywnie rozwiązać wszelkie komplikacje. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze, a szybki i przyjemny kontakt to coś, do czego zawsze dążymy.

Dziękujemy również za miłe słowa o naszych ofertach mieszkań – staramy się, aby były one jak najbardziej atrakcyjne. Zapraszamy do dalszej współpracy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, miła i pomocna obsługa klienta

Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, przeszukuje cały internet, różne portale, serwisy internetowe z ogłoszeniami wynajmu/kupna mieszkania/domu. Dzięki różnym filtrom jesteś w stanie dopasować swoje wyszukiwanie pod swoje potrzeby. Bardzo wygodne i proste w użyciu narzędzie.
Ponadto, obsługa klienta serwisu jest bardzo uprzejma, pomocna i szybko odpisuje w przypadku jakiś pytań/ problemów. Zdecydowanie polecam!

6 de agosto de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza wyszukiwarka spełniła Pani oczekiwania i okazała się intuicyjna oraz wygodna w użyciu. Staramy się tworzyć narzędzia, które ułatwiają życie naszym użytkownikom, a pozytywne opinie są dla nas najlepszą motywacją do dalszego rozwoju.

Dziękujemy również za docenienie pracy naszego zespołu obsługi klienta – zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

To jest jakiś serwis krzak

To jest jakiś serwis krzak, który wciąga wszystkie oferty, również te nieaktualne. Telefonu do firmy brak. Bez żadnej zgody właściciela publikuje jego oferty zaciągnięte z innych stron, przez co wprowadza zainteresowanych w błąd (oferty nieaktualne, dawno wygasłe).

5 de agosto de 2024

Pomocny kontakt

Mogłam liczyć na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, jak i na szybki kontakt z działem pomocy. Pani, która rozpatrzała moją sprawę była wyrozumiała i cierpliwa. Polecam!

2 de agosto de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że mogła Pani liczyć na naszą pomoc i szybki kontakt z działem obsługi klienta. Takie słowa to dla nas ogromna motywacja!

Miło nam, że profesjonalizm i wyrozumiałość naszego zespołu zostały zauważone. Zapraszamy do dalszej współpracy i jeszcze raz dziękujemy za polecenie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeżeli chodzi o możliwość dogadania się…

Jeżeli chodzi o możliwość dogadania się w różnych sprawach to naprawdę bardzo miła i pomocna obsługa

27 de julho de 2024

Resposta da Rentumo.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania. Zależy nam na tym, aby nasi klienci zawsze czuli, że mogą na nas liczyć i znaleźć z nami wspólne rozwiązanie w każdej sprawie.

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy do dalszej współpracy! 😊

Zespół Rentumo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais