Afstandsbediening voor mijn tv besteld. De correcte afstandbediening werd correct geleverd dus ik ben blij. Het duurde even voor de levering aankwam, maar de prijs was een stuk beter dan bij andere aa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ich kann Replace4u nur jedem wärmstens empfehlen. Verpackung sowie Versand waren exzellent! Das bestellte ersatzteil funktioniert einwandfrei und kam exakt wie beschrieben hier an. Sollte ich wied... Ver mais
Dat is perfect verlopen. De winkel waar we de TV gekocht hadden, had aangegeven dat onderzoek en reparatie mogelijk duurder was dan een nieuwe TV. Via jullie powerboard en YouTube montage instructie... Ver mais
Lg tv begaf het na amper 7 jaar. Bleek n paar zekeringen begeven te hebben op het moederbord. Ik kon dit laten maken en 250eur armer zijn maar besloot dit zelf te doen. Al googlend deze man gevonden... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uitstekende service
Ik heb een Panasonic TX-65CXW804 moederbord besteld die ik nergens anders kon vinden.
Bord snel in goede orde ontvangen.
Zeer tevreden want mijn tv werkt weer perfect.
Replace4u-team uitstekende service!
Goede service en prijs
Onze TV was defect en volgens diverse bronnen op internet was het een bekend probleem met een printplaat. Na wat zoeken kwam ik terecht bij Replace4U. Deze hadden de printplaat en ook voor een schappelijke prijs, en gratis verzending. Na bestelling heel snel verzonden en netjes op de hoogte gehouden van de levering. Ondanks dat de printplaat van Belgie naar Nederland moest, ging het vrij vlot. Printplaat is vervangen en de TV werkt weer prima!
Ik had besteld op 19 Dec en track en…
Ik had besteld op 19 Dec en track en tracé code ontvangen die niet bewoog. Na 4 dagen nog niets ontvangen, email gestuurd naar ze.. En volgens hun was het pakket verzonden. Ik dacht dat er iets niet klopte. Nu bleek de vertraging bij de pakket dienst te zijn, en niet bij Replace4u. Uiteindelijk alles goed ontvangen en mij tv werkt weer...
Nogmaals excuses voor mijn ongeduld.
Frits van Zon
Tevreden!
Tevreden!
Had een vervelende streep in mijn beeld.
Gegoogled en veel filmpjes op YouTube gekeken, wat de oorzaak kon zijn.
Door zoveel forums te bekijken vermoede ik dat het defect in mn display zat.
Toch contact opgenomen met dit bedrijf.
Ze hebben me gevraagd om een filmpje door te sturen, zodat ze mee konden kijken.
Daarna email terug met antwoord dat mn tcon boardje niet in orde was.
Deze besteld voor weinig met de bijbehorende instructies hoe ik deze moest vervangen.
En nu werkt mn televisie weer als van ouds!!
TOP
Mainboard van een Samsung tv besteld…
Mainboard van een Samsung tv besteld bij dit bedrijf die nergens meer te krijgen was en ik kreeg hem een paar dagen daarna binnen. Ik heb hem erin gezet en de tv werkte weer helemaal goed.
Zeer tevreden klant en als ik nogmaals iets nodig hebt zal ik het zeker weer bij jullie bestellen.
geen geld ontvangen na ontvangst van Retour mainboard. en het geld zou ma. 12-12-2022 op mijn Rekening staan tot heden helaas niet. Afwachten met veel Geduld.........
wat er mis is gegaan dat ik een mainboard toegestuurd krijgt en van verkeerde type. krijg een mail. plusminus 1 week-2weken geleden. stuur het mainboard maar terug heb ik gedaan en in Goed orde hebben ze het ontvangen. zou mijn geld terug krijgen. beloofde ze vorige week woensdag-Donderdag. dat het as. maandag 12-12-2022 op je rekening wordt gestort. Helaas tot nu toe nog niets ontvangen. (woe.) 14-12-2022 jammer. maar heb nog Geduld! maar niet lang meer. dus ik wacht het nog even af.........
Overzichtelijke website en goede…
Overzichtelijke website en goede service. Zeker een aanrader.
Gutes produkt und schnelle lieferung
Gutes produkt und schnelle lieferung, auf jeden fall zu empfehlen.
super service Replace4u
you can trust them
you can trust them, responsive team, very good experience
Gewoonweg Toppers!!
Deze mensen helpen je echt!! Ik wil even mijn oude 1ster ervaring herstellen door 5 sterren te geven. Ik heb in september een mainboard besteld en ontvangen. Maar dit bleek mijn probleem niet op te lossen, toen kosteloos overleg een 2e mainboard ontvangen. Uiteindelijk bleek het mainboard niet het probleem te zijn, maar mijn ledverlichting. Alles uitgelegd en beide borden retour gestuurd. En netjes mijn geld op mijn rekening ontvangen.. Ze staan voor je klaar!! En geven top advies!!
Super goed geholpen
Super goed geholpen! Wat ben ik blij dat ik hier het onderdeel voor mijn televisie heb gevonden. Wist zelf niet goed wat ik moest vervangen, direct van ze informatie en advies ontvangen hoe ik het kon oplossen. Duidelijk, en zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar!! Dank je wel Replace4u!! In 1 woord Geweldig
OPLICHTING!!! LET OP!!! SCAM
TCON board besteld bij dit “bedrijf”. De betaling ging al niet soepel en voelde al erg shady.
Tot op heden niks GEEN bevestiging gehad, wel mooi 50€ KWIJT!
Smerige wanpraktijken. Dit is gewoon oplichting. Vieze oplichter!!
Mensen, blijf VER UIT DE BUURT bij dit “bedrijf”!!! Wilt u uw geld verkwanselen moet u vooral hier bestellen.
Wat een rare zooi!!
LET OP
LET OP: laat je niet overhalen door de goede reviews op deze site!!! Dit is een oplichter. Ook ik ga aangifte doen.
Dit is zo iemand die onder een andere naam weer opduikt.
Het gebruikte IBAN: BE63 3771 1960 7808
Weijters
Vleerakkerstraat 97
2150 Borsbeek België
Stuurt tot 2x toe kapot mainboard
Stuurt tot 2x toe kapot mainboard. Heb beiden op zijn verzoek teruggestuurd en zou geld terugkrijgen. Hoor niets meer van hem na meerdere pogingen om contact op te nemen. Nu 3 weken later. Ik ga aangifte doen van oplichting.
Update: pas toen ik aangaf dat ik aangifte ging doen werd mijn geld overgemaakt. Van deze gast is weinig te vinden. Hij test de spullen niet en als er wat is ben je aan de goden overgeleverd. Mocht je daar in geloven. Ik ben bang dat het onderdeel is van het businessplan om geen geld terug te geven. Ik blijf bij mijn 1 ster review.
Gewoon Goed
Snel het onderdeel ontvangen en was in perfecte staat. Goed verpakt en werkte onmiddellijk zoals verwacht. Prima service!
Ik stond in twijfels Tv op containerpark of niet.
Ik stond in twijfels, TV op containerpark of niet.... Het was tenslotte een aankoop van 2 jaar geleden. Gelukkig kwam ik jullie site tegen en bestelde ik het moederbord voor mijn defecte TV. De prijs was super gunstig, dus een gok waard. De levering was super snel in de bus. Na het plaatsen van het moederbord werkt de TV terug als nieuw. Super bedankt om tegen een super prijs deze wisselstukken ter beschikking te stellen.
Good experience with Replace4u.
I had good experience with Replace4u.
I bought Panasonic-tx50dst636 mainboard from them, the board arrived in normal time to Germany for free. I replaced the mainboard in TV, works as expected.
I'm satisfied!
Thanks for Replace4u team
Juiste onderdeel snel gevonden via een…
Juiste onderdeel snel gevonden via een google search.
Hele nette prijs, zelfs met verzending. Onderdeel was direct leverbaar dus ik had hem vrij vlot binnen. Alles was netjes voor elkaar en het zat goed in folie verpakt. De doos was bij de bezorging een beetje gedeukt door de reis, maar het product was 100% in orde en mijn televisie werkt weer!
Bestelling ging vrij vlot en goed
Bestelling ging vrij vlot. Snelle levering en prima werking. Product was heel goed ingepakt zodat deze tijdens transport niet kon beschadigen. Bedankt voor de goede service!
Bestelling bij Replace4u.
Ik heb mijn bestelling bij Replace4u goed en zorgvuldig verpakt ontvangen.
Alles was naar behoren en als gewenst,waarvoor dank.
Groeten
Soetaert Werner.