Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Afstandsbediening voor mijn tv besteld. De correcte afstandbediening werd correct geleverd dus ik ben blij. Het duurde even voor de levering aankwam, maar de prijs was een stuk beter dan bij andere aa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich kann Replace4u nur jedem wärmstens empfehlen. Verpackung sowie Versand waren exzellent! Das bestellte ersatzteil funktioniert einwandfrei und kam exakt wie beschrieben hier an. Sollte ich wied... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dat is perfect verlopen. De winkel waar we de TV gekocht hadden, had aangegeven dat onderzoek en reparatie mogelijk duurder was dan een nieuwe TV. Via jullie powerboard en YouTube montage instructie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lg tv begaf het na amper 7 jaar. Bleek n paar zekeringen begeven te hebben op het moederbord. Ik kon dit laten maken en 250eur armer zijn maar besloot dit zelf te doen. Al googlend deze man gevonden... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

183 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,0

Todas as avaliações

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gelukkig kon ik nog aan een one connect…

Gelukkig kon ik nog aan een one connect box komen via Replace4u voor een oudere Samsung tv. Ben goed en zeer vriendelijk geholpen door Replace4u. Ook in weekenden en in de avonden kon ik vragen stellen en kreeg ik snel antwoord terug. Zodoende kon ik de juiste box bestellen en waarvoor ik zelfs geen verzendkosten hoefde te betalen. Heel leuk vond ik het dat er nadien feedback werd gevraagd of alles goed was verlopen. Super.
J. Veltman

5 de agosto de 2022

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven , wat ik zeer waardeer is dat ze feedback vragen....of het is gelukt.
Als ik weer iets nodig heb ga ik eerst bij hun kijken.

4 de agosto de 2022

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Ik was aanvankelijk wat huiverig door gebrek aan adres en contactgegevens op de website. En dat er geen betaalopties zoals Ideal of Paypal zijn. Maar angst was onterecht. Artikel werd snel geleverd en werkt perfect. Ik ben er erg blij mee.

4 de agosto de 2022

Slechte service

Ik heb een onderdeel gekocht welke ik wil retourneren. Ik krijg geen reactie via mails. Hopelijk wil men het oplossen voor mij.

27 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een t-con bord besteld bij…

Ik heb een t-con bord besteld bij Replace4u. Na het vervangen van dit bord en de bijbehorende procedure om de tv te resetten geeft deze geen beeld. Bij het terug plaatsen van het oude bord en resetten van de tv krijg ik weer beeld met strepen. Bordjes zijn identiek dus mijn conclusie is dat het verzonden bord niet goed is.
Op mails met vragen of verzoek tot het terugnemen van het bord krijg ik geen reactie. Ik adviseer hier dus niet te kopen.

26 de junho de 2022

Recente Sony Bravia 65" televisie kunnen herstellen

Sony Bravia 65" televisie van 4 jaar goedkoop kunnen herstellen door vervangonderdeel van deze website.

Bij het uitleggen van het probleem via mail en bevestigen van de modelnummers kreeg ik begeleiding in wat er waarschijnlijk defect was en de procedure hoe deze te vervangen.

Even getwijfeld maar toch de stap gewaagd om een vervangbord te bestellen. Na installatie ging de televisie aan met werkende indicatie LED en geluid maar geen beeld. Firmware opnieuw laten installeren via USB zoals beschreven op mail en de televisie kwam terug volledig tot leven.

TOP!

21 de junho de 2022

Philips 42pfl7008k/12.

Philips 42pfl7008k/12.
Moederbord en voedingsbord gekocht waren heel goed in gepakt en een snelle levering mijn TV werkt weer als nieuw dank je er voor.
zou iedereen
Replace4u aan raden zijn vriendelijk en geven een heel goede service naar de klanten toe.
Daar voor mijn hartelijk dank U wel er voor

3 de junho de 2022

Powerboard Samsung LED TV

Het powerboard van mijn Samsung TV was defect en ik vond bij Replace4U een vervangend board tegen een schappelijke prijs. Ik heb mijn bestelling na ongeveer een week goed verpakt ontvangen en gemonteerd. De TV werkt nu weer prima! De communicatie en afhandeling van email kan wel iets beter, maar aangezien ik tevreden ben met de levering, toch 5 sterren.

2 de maio de 2022

Mainbord Samsung UE50HU6900SXZG

Het was even spannend voor mij of het onderdeel wel zou aankomen, omdat ik niet eerder een aankoop bij replace4u had gedaan en op het internet nauwelijks informatie over kon vinden, maar achteraf ben ik blij met de aankoop en het onderdeel zelf. Ik heb het inmiddels gemonteerd en alles werkt naar behoren en ziet er goed uit.

Ik kreeg netjes een track&trace code waarmee ik mijn pakketje kon volgen en het duurde 3 dagen, voordat ik mijn pakketje ontving in Amsterdam.

Hoop niet dat er nog iets stuk gaat aan mij tv, maar mocht het zo zijn, dan zal ik zeker weer een bestelling hier plaatsen.

27 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het moederbord van mijn Samsung LED TV…

Het moederbord van mijn Samsung LED TV was plotseling kapot. Gelukkig had Replace4u precies het juiste moederbord: perfect ingepakt 2 dagen later thuis ontvangen.
Het vervangen was een fluitje van een cent: een paar schroefjes en 4 stekkertjes.
En de televisie is weer als nieuw! Super!

18 de abril de 2022

Excellent site

Pièce pour tv Sony reçue très rapidement. Le site m’a même aidé pour la reconfigurer car j’ai rencontré un petit souci lors de l’installation. Tout fonctionne à nouveau. Un grand merci à toute l’équipe. Je ne manquerai pas de faire appel au site si besoin de pièces pour futures réparations. Je recommande donc à 100%

15 de abril de 2022

Replace4u.be klant onvriendelijk

Heb een voedingsboard besteld bij dit bedrijf.
Nu wil het zo zijn dat er een hoek is afgebroken tijdens het verzenden!
Heb contact gehad en mocht het product terug sturen maar dan wel op eigen kosten!
Daar was ik het niet mee eens en dat heb ik ze ook verteld.

Nu krijg ik nergens geen reactie meer op

Dus mensen wees gewaarschuwd

Als er iets fout gaat zijn de kosten voor jezelf!

31 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast delivery to Germany and good state…

Fast delivery to Germany and good state of replacement part for my Sony Bravia TV, which I was not able to get somewhere else. The main board I ordered was in good shape and working fine. I would recommend and consider myself to buy used spare parts from replace4u anytime.

13 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolute Profis in sachen Ersatzteile! Jederzeit wieder!

Ich kann Replace4u nur jedem wärmstens empfehlen.
Verpackung sowie Versand waren exzellent!
Sollte ich wieder mal Ersatzteile brauchen ist Replace4u meine erste Wahl!
Da selbst der Hersteller keinen Ersatz auftreiben konnte war ich umso Glücklicher Replace4u gefunden zu haben!

4 de março de 2022

Esta empresa é sua?