Alles goed verlopen, door een eigen fout in de bestelling zijn ze toch ook met een nette oplossing gekomen die voor beide partijen goed was :-)
Veja o que dizem as avaliações
Super tevreden! Ik had mijn bestelling met spoed nodig. Het contact via mail verliep soepel en snel; vriendelijke en behulpzame man. En bestelling was binnen no time in huis!
Onze bestelde foto behang was per abuis niet zwart wit afgedrukt, terwijl we dat wel zo besteld hadden. Maar fouten maken is menselijk, het gaat erom of het goed wordt opgelost! Aangezien wij haast ha... Ver mais
Première commande, j'avais 8 patrons de couture a imprimer en AO envoie le jour même et reçu le lendemain en début de journée au lieu de la fin de journée. Je suis satisfaite des impressions de mes... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de papel de parede
- Fornecedor de Diesel
- Serviços de Impressão Digital
- Impressão de fotos
- Loja de impressões e placas
- Impressão
Repro.nl is dé online printservice voor Nederland en België. Een plexiglas foto aan de muur, fotobehang of bedrukte bierviltjes. Gratis verzonden vanaf €50,- en snel in huis.
Informações de contato
Wegastraat 40, 2516 AP, Den Haag, Holanda
- 0703476464
- service@repro.nl
- repro.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Alles goed verlopen
Het is zo perfect zoals het omschreven…
Het is zo perfect zoals het omschreven staat in de beschrijving de foto mooi behang is ultiem dat te genieten is
Super tevreden
Medewerker nam contact op over de…
Medewerker nam contact op over de resolutie, dat het beeld niet zo scherp was. Ik heb akkoord gegeven om te printen (fotobehang). De foto is niet zo scherp, maar op een afstand lijkt het erg mooi.
Erg oprecht en professioneel bedrijf.
Super kwaliteit, goede service.
Super kwaliteit. Was initieel sprake van een misprint in mijn behang, maar deze werd zonder gedoe vervangen voor een nieuwe print. Top service!
Première commande satisfaite
Première commande, j'avais 8 patrons de couture a imprimer en AO envoie le jour même et reçu le lendemain en début de journée au lieu de la fin de journée. Je suis satisfaite des impressions de mes patrons.
Goede kwaliteit
Prettig contact over het aangeleverde bestand en het resultaat is heel mooi.
Zware kwaliteit papier, dat zich makkelijk laat verwerken.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, duidelijke site. Snelle en goede levering. Verpakking ook degelijk.
Super snel en top kwaliteit afdruk
Snelle levering en goede service.
Snelle levering en goede service.
Print deel dat ik anders wilde werd super snel opgelost waardoor ik heel blij ben met resultaat.
Victor heeft ons geduldig goede raad…
Victor heeft ons geduldig goede raad gegeven en ons geholpen om een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen, hartelijk dank daarvoor, groetend
Wim Verweij, Streekmuseum Reeuwijk.
Echt een top bedrijf
Ik kreeg een mail terug van het bedrijf dat de resolutie niet mooi was tijdens het uitvergroting en of ze die mochten verhogen daar heb ik toestemming voor gegeven en het eindresultaat is echt mooi je zou niet zeggen dat het behang is wat op de muur zit echt top gedaan
Ik ken het bedrijf van vroeger en dat…
Ik ken het bedrijf van vroeger en dat deed ze erg goed. Na jaren ben ik er weer geweest en dat ging wederom ook goed
Super transparant en eerlijk bedrijf
Super transparant en eerlijk bedrijf! Ik had wat besteld aan behangprint eigen motief. Dit bleek niet genoeg pixels te hebben, waardoor het er anders zou komen uit te zien. Dit is netjes overlegd en uitgelegd. Echt top. Uiteindelijk zelf gekozen de bestelling te annuleren. Ook dit is echt netjes afgehandeld. Top bedrijf!
conform verwachting
Gaaf behang van een eigen foto
Gaaf behang van een eigen foto! Super strak en snel geleverd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.