Rest Up Avaliações 123

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Strips zijn makkelijk aan te brengen, zorg wel voor 'n droge niet vette huid. Laten echter de gedurende de nacht makkelijk los. Ruiken in beginsel lekker maar naarmate de tijd vordert verdwijnt de g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gebruik het nu al 3 weken en merk duidelijk verbetering in mijn slaap. Word uitgeruster wakker en heb meer energie overdag. Aanrader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden van de klantvriendelijkheid, de snelheid waarmee ze het product leveren, het rekening houden met de wensen van de klant (gevoelige of niet gevoelige huid), het product zelf en ben zo na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door omstandigheden geen emails van me kunnen vinden. Na mijn vorige review heeft Rest Up contact opgenomen en alles heel goed opgelost. Ik hoop dat er Eén huidvriendelijke variant komt dan ga ik zeke... Ver mais

Detalhes da empresa

RestUp helpt je natuurlijk beter slapen met onze kamille neusstrips. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust, en daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die twee problemen tegelijk aanpakt: verstopte luchtwegen en een onrustige geest. Onze neusstrips openen je neus voor betere ademhaling en kalmeren tegelijkertijd je zenuwstelsel dankzij de natuurlijke kamillegeur. Dit kan zorgen voor diepere slaap, minder snurken en een frisser gevoel bij het wakker worden. Wat RestUp kenmerkt: - 100% natuurlijk - geen medicijnen, geen bijwerkingen, geen gewenning - Wetenschappelijk onderbouwd - kamille wordt al eeuwen gebruikt voor ontspanning en kalmering - Eenvoudig te gebruiken - gewoon opplakken en genieten van een rustgevende nacht Slechte slaap heeft vaak een simpele oorzaak: verkeerde ademhaling. Tijdens je slaap verslappen je spieren, waardoor je neus deels geblokkeerd kan raken. Je gaat dan mogelijk door je mond ademen, wat gesnurk en onrustige slaap kan veroorzaken. RestUp helpt je natuurlijke ademhaling te herstellen en kan tegelijkertijd je lichaam tot rust brengen. Onze missie is mensen helpen de diepe, herstellende slaap te krijgen die ze verdienen. Zonder pillen, zonder ingewikkelde apparaten, maar met de kracht van de natuur. Van slapeloze nachten naar betere rust - dat is wat RestUp mogelijk kan maken. Ontdek hoe natuurlijke slaap jouw leven kan veranderen.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

123 avaliações

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, reageert niet of dagen later (na officiele melding bij Klarna). Beloven 30 dagen niet goed geld terug aan, maar wanneer je hier aanspraak op wilt maken wordt het retouradres niet gegeven. Enige wat ik terug kreeg, was een mail (pas na die melding bij Klarna) met een uitleg hoe de neusstrip werkt. Hij werkt bij mij niet én geeft allergische reactie, een uitleg is aardig maar niet nodig, deze staat al op de website. Het retouradres aan mij geven zou wel een oplossing zijn. Ik hoop het retouradres nog te mogen ontvangen nu ik helaas toch een negatieve review heb moeten schrijven. De review kan aangepast worden mocht een van de medewerkers van RestUp nog reageren en mij terugbetaald hebben.

11 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retourneren lukt niet..

De neus strips hadden mijn echt heel fijn geleken, ze zien er goed uit. Helaas blijven ze bij mij niet zitten. Ik wil een positievere review geven, maar ik probeer al twee weken te retouneren en gebruik te maken van de 30 dagen probeer garantie, maar ik krijg geen contact met het bedrijf.

17 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Werkt echt

Was skeptisch maar het werkt. Adem beter, slaap dieper. Partner merkt ook dat ik niet meer snurk. Top!

12 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Strips zijn makkelijk aan te brengen

Strips zijn makkelijk aan te brengen, zorg wel voor 'n droge niet vette huid. Laten echter de gedurende de nacht makkelijk los. Ruiken in beginsel lekker maar naarmate de tijd vordert verdwijnt de geur.

Wat bij mij zeker niet minder is geworden na > 1 maand dagelijks gebruik is het afnemen van mijn kaakklachten.

9 de abril de 2026

Eindelijk goed slapen

Gebruik het nu al een maand en merk echt verschil. Slaap veel rustiger en word uitgerust wakker. De geur is subtiel en blijft de hele nacht zitten.

4 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik slaap dieper door de neusstrips en…

Ik slaap dieper door de neusstrips en mijn kaaklijn is ook niet meer zo gespannen.

5 de março de 2026
logotipo da Rest Up

Resposta de Rest Up

Hoi, fijn om te horen dat de neusstrips je helpen dieper te slapen en je kaakspanning verminderen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen hoofs- en kaakpijn meer 's morgens

Mijn dochter is er super tevreden over! Geen hoofdpijn meer 's morgens. Ook de kaakpijn is veel minder!

5 de março de 2026
logotipo da Rest Up

Resposta de Rest Up

Fijn dat de neusstrips helpen tegen zowel hoofdpijn als kaakpijn. We waarderen je vriendelijke woorden enorm!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.