Vi var på Gemini nytårsaften 2025. Sød betjening. Middel mad og vin. Vores bord var vel restaurantens dårligste med udsigt til to vinkøleskabe og en udsugning. Alle henvendelser til restaurantche... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Middelmådigt besøg hos Gemini. Vi havde booket deres 7 retters-menu inkl vinmenu. Vi kom hurtigt til bords og fik serveret appetizers, hvilket var helt i orden. Herefter ventede vi 55 minutter... Ver mais
Så absolut et besøg værd. Har været her mange gange og har altid været ovenud tilfreds. Idag startede vi med tatar som smagte fantastisk. Derefter lange med bagt jordskokker. Det smagte intet m... Ver mais
Godt, Godt og atter Godt. Fantastisk oplevelse at besøge GEMINI, det var ekstremt velfungerende fra start til slut. Blev straks ved ankomst taget godt i mod af én af de skønne unge mennesker som... Ver mais
Super godt og uformelt
God betjening! Hyggeligt. Virkelig en fantastisk dessert 🍐🍐🍐
Rigtig fin aften på Gemini
Rigtig fin aften på Gemini - dejlig mad og god service
God stemning og lækker mad
God stemning og lækker mad. Vin til rimelige priser. Super god betjening og præsentation af retterne.
Jeg fik deres 7-retters menu i…
Jeg fik deres 7-retters menu i julegave, som jeg indløste i sidste uge. Første indtryk af restauranten var desværre useriøst. Vi blev ikke taget særligt godt imod – faktisk slet ikke – og måtte selv hænge vores jakker på plads. Derefter blev vi placeret ved det klart dårligste bord i restauranten, med udsigt til tre vinkøleskabe og en udluftning.
Maden var lækker, og tjenerne var søde og imødekommende. Derfor ender oplevelsen samlet set på tre stjerner.
Dårlig nytårsaften
Vi var på Gemini nytårsaften 2025.
Sød betjening. Middel mad og vin.
Alle henvendelser til restaurantchefen blev afvist.
Den aften levede Gemini ikke op til vores forventninger.
Middelmådigt besøg hos Gemini
Middelmådigt besøg hos Gemini.
Vi havde booket deres 7 retters-menu inkl vinmenu.
Vi kom hurtigt til bords og fik serveret appetizers, hvilket var helt i orden. Herefter ventede vi 55 minutter før forretten kom, og vi måtte selv minde dem vinen.
Generelt var der ikke et naturligt flow hos tjenerne, og man måtte selv være opsøgende. Vi havde 4 forskellige tjenere som mumlende kom igennem retterne og vinen dertil.
Vi opgraderede vores hovedret til oksemørbrad, og brugte altså over 1400 kroner samlet på aftenen.
Alligevel skulle man betale 60 kroner for postevand fra hanen. Jeg har aldrig nogensinde oplevet IKKE at få vand med til sin vin.
Så alt i alt, ok men ikke noget jeg behøver besøge ingen.
Perfekt special frokost oplevelse
Perfekt special frokost oplevelse
Bord til tiden
Perfekt service og info
Visuel lækker menu
Så lækker 3 retters menu (mums)
Signatur brød i topklasse
Whats not to like …tak
We had overall a perfect lunch dinner…
We had overall a perfect lunch dinner for 4 people. Our table were ready when we arrived at scheduled time, drinks was served shortly after and food and wine had a high quality. The service were good and they managed to make a quick ending after our wishes, for us to be able to reach the train. We can recommend this restaurant.
Elendig service og aaalt for langsomt…
Elendig service og aaalt for langsomt køkken. På 2 timer var vi kun nået til hovedretten. Kokkens speciele måde at lave bøffer på skal vist justeres til folk der ikke vil have det gennemstæg. Vi fik et glas champagne på husets regning men vi fik alligevellet lov til at betale. Det kan ikke anbefales at besøge hvis du er sulten om aftenen
Dårlig service og respektløs kundebehandling
Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Restaurant Gemini. Jeg havde fået et gavekort, men til min store overraskelse udløb det allerede efter få måneder. Det føles ærlig talt som en fælde – hvordan kan man forvente, at et gavekort man betaler for, næsten ikke kan nå at blive brugt?
Jeg ringede for at høre, om der var nogen som helst løsning, men blev mødt af en ubehøvlet tjener i telefonen. Jeg foreslog endda selv at betale ekstra oveni gavekortet for at kunne bruge det – men fik bare et koldt nej. Ingen forståelse, ingen service, ingen imødekommenhed.
Det er virkelig en dårlig måde at behandle sine gæster på, og jeg sidder tilbage med en følelse af at være snydt. Jeg vil derfor ikke anbefale Gemini til andre og deler min oplevelse her, så andre kan undgå den samme skuffelse.
Kan IKKE anbefales
Vi havde købt en deal og booket i god tid et bord en lørdag aften. Åbenbart havde fået booket ude servering og tænkte at restauranten havde vel en løsning hvis ikke vejret tillader ude servering. Vi kom der ind og det blæste kraftigt og var rigtig rigtig koldt. Ingen parasoler var oppe da de ville ha blæst væk. Ingen varmelamper, springvandet ude i søen foran, blæste vand helt op til restauranten. Vi spurgte om vi havde mulighed for at sidde indefor, men nej desværre. Der sad et andet par udenfor sammen med os, der var pakket ind i tæpper og tydelig havde fået booket udeservering, lige som os. Maden og oplevelsen, blev der efter. Jeg husker kun at jeg var begejstret for hovedretten, fisken, for alt andet gled over i hvor koldt det var. Vi var på toilettet flere gange for at få varmen. Serveringen var heller ikke i top. Vi bestilte en hvid vin og da tjeneren kom med den, fik vi at vide vi var heldige, da det var den sidste. Underlig bemærkning. Den var så heller ikke særlig kold, men det hjalp at vi sad udenfor. Den blev dog lige en tand for kold. Det er helt klart ikke et sted vi ville kunne anbefale, meget uprofessionelt og skuffende, og ekstrem dårlig service.
Not recommended on busy evenings
Not recommended on busy evenings. The service was slow. The fish and the sauce was cold. They can not cope. The staff, when they had eye for us, was charming and friendly, though. The consoling element.
Virkelig lækker frokostmenu indtaget i…
Virkelig lækker frokostmenu indtaget i pæne omgivelser. Tilkøbte bl.a. en juicemenu med 3 forskellige juicer, men det fungerede til gengæld ikke; fik leveret 1. juice sammen med første ret, men måtte spørge efter 2. juice - og fik aldrig den 3. juice. Påtalte det ved betaling, men det blev der ikke reageret på. Kunne have reddet lidt af æren ved at godskrive den ikke leverede juice men det var ikke et issue. Den del trækker så meget ned, så derfor kun 3 stjerner.
Super lækker menu og super søde og…
Super lækker menu og super søde og opmærksomme tjenere
Fuldendt oplevelse på Gemini
Tak for en fantastisk oplevelse i forbindelse med min fejring af rund fødselsdag 20.4.25
Virkelig dejlig mad og dygtigt personale der ledte os gennem selskabmenuen og tilhørende vinmenu.
Tjenerne var alle imødekommende, professionelle og havde blik for at styre bordet gennem de delikate 7 retter med tilhørende vin.
Der var ligeledes styr på aftaler lavet ifbm booking på mail, forudbetalt depositum etc.
Sidst men ikke mindst dejlig udsigt over søen.
Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse - man aner tydeligt at Gemini er del af Norrlyst familien.
Totaloplevelse med værdi for pengene - tak for en dejlig aften til køkken og tjenerstab :-)
20.4.25 kl 17.30
Skøn frokostmenu
Vi var et selskab på otte, der fik en skøn frokostmenu i dejlige omgivelser - serviceret af super professionel og venlig betjening.
Kedeligt gensyn
Jeg har tidl været på rest. og været fint tilfreds.
Denne gang var en skuffelse
Brødet var blødt og kedeligt , måske fra dagen i forvejen ??
Hovedretten , fisk - virkede kedelig og ikke frisk i kødet
Desserten kom og havde en gammel indtørret og sammenfalden chokomousse i chokolade skal den !!
Alt i alt lidt skuffende oplevelse
Tjenerne er altid fantastiske og opmærksomme
God mad og fantastisk god betjening
God mad og fantastisk god betjening
Alt andet end gourmet mad.
Vinen var der prop i. Det kan ske. Brødet en stor flot bolle med frossent smør. Ikke det mest lækre. Hovedrette var and med en slags kartoffelsalat. Kartoflerne var halvrå. Og sovsen havde været brændt på.
Desserten er den værste risalamande jeg nogen sinde har spist. Smagsløse og tung som beton. Skeen kunne stå lodret. Drysset med ris poppers. Føj.
Vente vente vente og børn har de intet…
Vente vente vente og børn har de intet til forfærdeligt sted
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.