Veja o que dizem as avaliações
Jeg nåede desværre aldrig til selve oplevelsen. Til gengæld står Norrlyst nu altid for mig som dem der ikke magter kundeservice og omtanke. Efter mildest talt kaotisk periode i mit liv opdagede jeg... Ver mais
Diana fra Norrlyst.dk skal have ros ros ros for sin håndtering af en ‘digital’ udfordret gammel kone, ifm en refundering. Hendes tålmodighed og svar er et studie i hvordan man ‘taler en person op’... Ver mais
Havde købt deal til 2 stykker smørrebrød, de smagte dejligt og levede op til forventningerne. Ville dog nok synes det var lidt dyrt hvis jeg havde betalt normalprisen. Fantastisk lækre juicer 😋smag... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Norrlyst serverer ny nordisk mad lavet på friske, bæredygtige og økologiske råvarer i hyggelige omgivelser.
Informações de contato
Kompagnistræde 8, 1208, København K, Dinamarca
- info@norrlyst.dk
- norrlyst.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uforskammet afslutning på skøn middag
Vi havde et par italienske venner på besøg og synes at de skulle opleve restaurantTtårnet som vi før har besøgt og nydt den lækre mad. Stemningen og den lækre mad var også i højsædet denne aften men på grund af lang tid mellem anden forret og hovedretten blev det presset med tid i forhold til desserten og vi nåede derfor ikke at drikke vores vin ud inden at vi bogstavelig talt blev smidt ud af en meget uforskammet og uhøflig tjener. På det tidspunkt var regningen betalt og drikkepengene givet, hvilket jeg ville ønske jeg kunne trække tilbage. Jeg har skrevet direkte til restauranten uden at få svar på tiltale eller en undskyldning for den meget uheldige afslutning på aftenen. Selv vores italienske venner var meget chokerede over afslutningen på en ellers meget vellykket middag og de generelt meget søde personaler (med undtagelse af Cruella de Vil).
Sig nej til postevand, hvis du ikke vil flåes
Super lækker frokost, men 70 kr. For en lille kande postevand som vi 2 pers. ikke havde bedt, om er ågeri og slet ikke i orden
Manglede opmærksomhed fra tjeneren
Norrlyst.
Vi blev venligt modtaget ved ankomst.
Vi bestilte cocktails og gjorde tydeligt opmærksom på, at vi ønskede at drikke dem færdige, før maden blev serveret. Alligevel kom første ret meget hurtigt, inden vi var færdige med cocktailen, og vi måtte derfor sende retten retur. Herefter forløb serveringen af retterne fint.
Desværre manglede der generelt opmærksomhed fra tjeneren. Vi blev ikke spurgt, om maden smagte godt, om vi ønskede mere vin, eller om vandkaraffelen skulle fyldes op. Tjeneren virkede ny og havde svært ved at besvare spørgsmål om maden – en bedre oplæring ville klæde restauranten.
Vi fik dagens menu på fire retter:
• Tatar med brislingecreme, malt crisp og syltede perleløg – smagte rigtig godt.
• Surdejsbrød fra Cadence Bakery med fermenteret smør – et dejligt brød.
• Kammusling med dansk tang, kyllingeconsommé, ørredrogn og hvide ribs – smagte godt, den enlige kammusling var meget lille og mast ud på tallerkenen.
• Stegt torsk med kål fra Kiselgården, selleripuré og beurre blanc – rigtig god torsk, puré og sauce, men grønkålen er meget dominerende i smagen i forhold til den milde fisk.
• Dessert af danske Ingrid Marie-æbler med mandelcreme og hø-is – hø-is er da lidt sjovt og anderledes, men ikke noget for mig smagsmæssigt.
Vi fik én flaske hvidvin. Filtreret vand ad libitum kostede 35 kr. pr. person – det er uklart, hvad der egentlig bliver filtreret fra.
Lokalet er lille med et relativt højt støjniveau, og kun ét ud af to toiletter fungerede under besøget.
Samlet set blev oplevelsen middelmådig på grund af den manglende opmærksomhed fra vores tjener. Jeg har tidligere haft bedre oplevelser på denne restaurant, hvilket gør besøget ekstra skuffende.
Middelmådig oplevelse på Abigail.
Middelmådig oplevelse på Abigail.
Vi var 4 mennesker, som skulle spise på Abigail i går aftes. Vi skulle have deres 11 retters menu + 2 ekstra retter(betales ekstra) Vi havde købt en “speciel” til 570,- pr. Kuvert
Abigail har ingen alkoholfrie vine, hvilket undrede mig da de have et “vinkort” i form at 70 sider printet kopipapir. Her kunne de godt have tænkt en flaske eller to ind, af alkoholfri karakter.
Manden var fin, men bestemt ikke prangede. Vi skulle selv gøre opmærksom på, at vi ønskede en af deres ekstra retter (kaviar).
Jeg manglede opmærksomhed og nærvær i betjeningen. Deres service havde hakker, og afslag i porcelænet. Glassene kunne godt have trængt til en pudsning og bestikket ligeså.
Restaurantens eneste toilet, var ofte optaget og køen stod i “køkkenet” - køkkenet, var ikke et køkken der blev lavet mad i, men bare anrettet af tjenerne, der måtte danse omkring opvaskeren. Toilettet var nusset og bestemt ikke indbydende.
Da middagen nærmede sig sin afslutning (det søde punktum), bad vi om den anden ekstra ret. Tjeneren kom og sagde, at det kunne vi desværre ikke nå, for vi skulle også have de 2 desserter. De 2 desserter blev serveret lige efter hinanden og vi havde knapt lagt skeen, før vi fik regningen. Det burde være restauranten, der koordinerede serveringerne, så gæsterne ikke skulle føle, at de generede restauranten.
Vi kan godt lide gourmetoplevelser og Abigail er langt fra i vores optik. Det er som Kejseren uden klæder…De har ikke meget at byde i forhold til gourmetoplevelsen.
Det eneste, som kunne få en til at tro vi var på gourmet, var regningen som løb op i knapt 5.000,- for 2 voksne (Abigail vinmenu på 4 glas) og 2 teenagere
Undgå Restaurant Væksthuset ved Operaen!
Vi var tre personer der havde glædet os vanvittigt til en aften med drinks, vin og lækker 7 retters menu på Restuarant Væksthuset ved Operaen . Vi startede med tre cocktails til 120 kr. stykket der både smagte og mindede mest om tre glas orangeade, åbenbart stedets egne fortolkninger af kendte cocktails.
De var lunkne, isterningerne var smeltet og der var ingen form for pynt på glas eller i drinks som der plejer at være.
Derefter fik vi 7 retters menuen til 725 kr, som så spændende ud på
menukortet på bordet, men som jeg havde købt som deal, hvilket jo ikke skal ændre på noget !
Helt grundlæggende var alt maden fuldstændig farveløs, halvlunken, det meste bestod af purerede ingredienser, der intet smagte af, med blævrende halv størknede ‘saucer’ til eller over.
Hovedretten var torsk, som intet smagte af, så vi måtte bede om noget salt, hvilket ikke hjalp. Den var i øvrigt helt våd og bestemt ikke som et friskt tilberedt torskestykke skal være og igen lå det oven på noget som skulle være kartoffelmos ,som var fuldstændig baby pureret og uden smag.
De to desserter var lige så farveløse med bl.a. kagekrummer der smagte af brunkage og noget der skulle forestille at være æble is ,men aldrig havde været det og igen lå i noget smagløst pureagtigt masse.
Den anden dessert var noget frugt sauce ?! igen med noget smagløst creme og knuste kager krummer over.
Vi bed mærke i at der ikke duftede af mad, der blev ikke tilberedt frisk mad i køkkenet, men derimod åbnet diverse bøtter og beholdere og brugt sprøjteflasker. Maden ledte tankerne hen på dårlig sygehus mad der har stået i varmeskab alt for længe. Der var ikke pyntet med et eneste stykke frisk tilbehør til nogen af retterne.
Udover en lille skål med rygeost og rogn til snack var resten rystende dårligt.
Så dårligt, at vi faktisk lod maden gå ud, uden at spise den og valgte at vi ikke ville have kaffe med et lille glas til fordi vi simpelthen ikke orkede flere skuffelser.
Vi kan ikke på nogen måder anbefale Væksthuset til andre.
Mvh Helle
5 stjerner til Abigail og Freja
Besøgte Abigail i går og smagte deres 11 retters tasting menu.
En kæmpe oplevelse - fantastisk mad både visuelt og smagsmæssigt.
Rigtig sødt og professionelt personale især Freja. Vi kommer gerne igen og vil anbefale jer til andre.
Jeg nåede desværre aldrig til selve…
Efter mildest talt kaotisk periode i mit liv opdagede jeg et gavekort fra gode venner på over 2000 kr som var udløbet en måneds tid før jeg kontaktede dem. "Vi kan desværre ikke forny i systemet" var beskeden. Super ærgerlig tilgang til kundeservice og mennesker generelt. Hvad ikke lader sig gøre her, lader sig heldigvis gøre andre steder og dem besøger jeg fremover. 0 stjerner!
en skuffende oplevelse trods "Michelin"-skiltet
Vi besøgte Norrlyst i København under Dining Week 2025. Stedet præsenterer sig som en Michelin Star Restaurant, men oplevelsen var langt fra det niveau.
Restauranten er meget lille, og vi sad helt ved indgangen på høje stole. Det var fint nok, men pladsen er meget trang. Servicen var ok, vores servitrice var venlig, men ikke særligt opmærksom.
Vi havde bestilt en 5-retters menu online, men fik at vide, at retten nummer to, Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk, ikke var tilgængelig. I stedet fik vi en halv skive surdejsbrød med smør (se billedet). Det føltes ærligt talt som en fornærmelse, især når man betaler for en fuld menu. Tjeneren indrømmede ved betalingen, at det ikke var første gang, restauranten gjorde sådan, og at ledelsen ikke reagerer på klager.
Maden var meget svingende. Tataren (Tatar på dansk malkekvæg med enebær, røget mayonnaise og syltede svampe) var ok, men ikke noget særligt. Kammusling i nordisk dashi med tang og glaskål havde næsten ingen smag, suppen var vandet og kedelig. Fisken var fin, men ikke mindeværdig. Min søster valgte at opgradere til Krondyr filet med brændte løg, kartoffelcreme, vilde svampe og rødvinssauce med marv (+125 kr.), og det var faktisk aftenens bedste ret, mørt kød og god sauce.
Desserten, Havtornparfait med æblecreme og karamelliseret mælk, var hård og næsten helt frossen. Den smagte som noget, der havde ligget alt for længe i fryseren.
Faciliteterne var heller ikke imponerende. Køkkenet virker meget lille, og toilettet var så lavt, at jeg (1,88 m) måtte bøje mig for at bruge det. Der var et hul i væggen, og det hele så slidt og ufærdigt ud.
Alt i alt en skuffende oplevelse. For prisen får man simpelthen ikke nok kvalitet. Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale Norrlyst.
80 års fødselsdag ødelagt
Vi skulle fejre min mors 80 års fødselsdag i Tårnet, på dagen. Der var reserveret bord ca. 1,5 måned inden, med bekræftelse fra Norrlyst. De melder 14 dage inden at de må aflyse, min mor skriver tilbage på mailen og spørg hvordan det kan være. De skriver tilbage at det var en teknisk fejl og at de stadig har reservationen og skriver dato og tid. Vi ankommer, alt er lukket og vi kan ikke komme i kontakt med nogen. Efter ca. 30 min. må vi du de er andet sted at fejre min mor. Jeg har skrevet til dem og de forsøger at give min mor skylden. Det er SÅ dårlig stil, eller mangel på samme.
Tak for skøn oplevelse
Min mor og jeg spiste på Restaurant Gabrielle i går. Hold da op for en oplevelse og sikken en service 🙏- personalet var imødekommende, opmærksomme og vidste en masse om både vin og mad. Det var inspirerende. Maden var helt fantastisk!!
Tak herfra 🙏❤️
Føj en sur servitrice
Føj en sur servitrice, da vi satte os ved et bord med udsigt ned til volden og som var fyldt m glas kopper og flasker. Hun sagde vi lige skulle vælge det bord, der ikke var ryddet ...ironisk istedet for at tage imod at vi ryddet bordet. Vi valgte at forlade stedet da hendes surhed fortsatte, trods vi fortalte vi ønskede et dejligt sted og vi var gået ud for netop det...
Meget uforskammet at tørre sine frustrationer af på kunder
Tør fiskefilet
Min mand og jeg bestilte to stykker smørrebrød. Vi fik begge to fiskefilet og de var meget tørre! ..og nærmest uspiselige. Vi gjorde tjeneren opmærksom på dette og fik svaret, "ja det har vi hørt før, det er også en ny kok". Ingen refusion eller tilbud om andet valg.
Synes at smørrebrøds priser er dyrt i…
Oplevelse på Væksthuset. Synes at smørrebrøds priser er dyrt i forhold til kvalitet og opfindsomhed - hønsesalaten smagte meget af grimt garam masala krydderi. Dig en god cappuchino og kager som jeg selv skulle gå op i bare og bestille…. Der stod mange tjenere men de kom ikke ned til bordet…en kaffe bønne kværner som konstant larmede og det gir ikke hygge - der var koldt og upersonligt. Der blev slæpt skraldeposer med affald i frem ig tilbage - der kom varer ind på rulle stativ - der blev pakket varer ud fra flamingo kasser …. Altså efter min mening skal sådan noget foregå bagved …. Hårde stole at sidde på - åben dør på en kold dag / så msn sad og frøs… tjenere i laset og hullet tøj… (ved godt det privat er på mode men priser signalerer bare noget andet -noget større og finere) Det var en kold og meget dårlig service oplevelse…. Første-eneste og sidste gang jeg prøver det ….
Café i Operaparken var en skuffelse
Vi fik smørrebrød med røget hvid fisk. Rugbrødet var smurt med margarine. Fisken, som kun dækkede halvdelen af rugbrødet, var tør og sej. Kartoflerne var hårde, og pynten var vissen, gul persille. Det kan man ikke være bekendt at sælge. Betjeningen var langsom og kunne ikke huske hvilke tjenere der havde været hvor. Vi var enige om, at vi aldrig kommer igen.
Diana fra Norrlyst.dk skal have ros ros…
Hendes tålmodighed og svar er et studie i hvordan man ‘taler en person op’, i stedet for at problematisere situationen.
Hvis Diana skulle ønske at skifte job, vil jeg pege på psykologuddannelsen. 👩🏫📚
Tak!👍👵🏼 Jytte Helle
Restaurant Udtryk
Restaurant Udtryk
Fantastisk nyt sted. Vidunderlig menu, vidunderlig vin, vidunderlig atmosfære, vidunderlig betjening. En helt igennem skøn oplevelse.
Jeg ønsker at advare andre mod at spise…
Jeg ønsker at advare andre mod at spise hos Restaurant Abigail (en del af Norrlyst-koncernen). Min partner og jeg blev alvorligt syge kort tid efter vores besøg – med symptomer, der peger tydeligt på madforgiftning. Vi var sengeliggende i flere dage.
Jeg kontaktede restauranten straks, men hørte intet i over en måned. Først da jeg rykkede for svar, vendte de tilbage – og svaret bar mere præg af mersalg end ansvar. De tilbød bobler og snacks “på huset” ved et fremtidigt besøg og kun delvis refundering af regningen. En mærkelig form for “kompensation”, når man netop er blevet syg af maden og mistet tilliden fuldstændig.
At man skal vente en måned på et svar, selv kontakte dem igen, og stadig ikke få en reel undskyldning eller fuld refundering, er helt uacceptabelt. Jeg har bedt om dokumentation for, at de har meldt hændelsen til Fødevarestyrelsen – hvilket de efter lovgivningen skal – men har ikke fået noget svar på det.
Det er mit klare indtryk, at man her forsøger at glatte ud med overfladisk imødekommenhed, uden at tage ansvar. Det bør ikke kunne ske i en restaurant med så høje ambitioner.
Jeg gav Væksthuset en meget dårlig…
Jeg gav Væksthuset en meget dårlig anmeldelse gr manglende svar på mine henvendelser. Alle svar var dog havnet i Reklamefilteret, og da vi fandt frem til det, takker jeg Væksthuset for god behandling og svar
Fantastisk madoplevelse
Hyggeligt mindre sted, hvor vi fik en Fantastisk madoplevelse, samt en meget nærværende tjener. Kan varmt anbefales
En gastronomisk oplevelse i særklasse – Abigail leverer kunst på tallerkenen
Vi besøgte Abigail tidligere i dag, og det var intet mindre end en fantastisk oplevelse. Maden var fuld af overraskelser og gastronomisk kreativitet – nærmest som spiselig kunst. Hver ret overraskede og imponerede med finesse og dybde.
Servicen var i absolut topklasse – nærværende, professionel og behagelig. Priserne var samtidig mere end fair i forhold til kvaliteten. Det er uden tvivl en af de bedste madoplevelser, vi har haft i meget lang tid.
En kæmpe anbefaling herfra
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.