Levering fin - god kommunikation. Jeg synes dog, at de keverede varer ikke helt levede op til forventningerne: lidt flere skrammer end angivet på sitet, og sengen var angivet som 200 × 90 cm, men det... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig godt emballeret vare. Købte to kopper fra Relief-stellet. Var lidt overrasket over, der ikke fulgte underkopper med. Måske en endnu mere præcis beskrivelse af varen havde været en god ide.... Ver mais
A empresa respondeu
Har netop været nede og hente min skønne taske i pakkeshoppen. Smuk&lækker er den! Jeg gik lidt i panik, da jeg fik en mail om, at min ordre var afsluttet, men ingen forsendelsesoplysninger. Vented... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeoplevelse! Jeg fik hjælp af Retrofabrikken til at afhente, restaurere og gen-levere et smukt gammelt spisebord, hvor bordpladens lak havde en skade efter håndsprit. De var ualmindeligt... Ver mais
Vi har et stort udvalg af varer inden for Retro, lopper, vintage og kuriosa. Har i noget i vil sælge, et indbo der skal ryddes, et dødsbo mm. er vi interesseret i at købe eller give et tilbud på tingene, ring eller send en mail til retrofabrikken@mail...
Jættevej 15 - 17, 4100, Ringsted, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service - vi gik bestilt en kommode der desværre ikke var på lager, og de kom hurtigt med et alternativ som vi er sikre på vi er blevet meget gladere for!

Resposta da Retrofabrikken
Super fed forretning med mange lækre retromøbler, ren nostalgi, og personalet er rigtig flinke, så de skal have max stjerner.

Resposta da Retrofabrikken
God kundeservice og meget imødekommende. Sender ekstra billeder og svare på alle spørgsmål, også de dumme.

Resposta da Retrofabrikken
Retrofabrikken giver mega dårlig pris når de vil købe fine retromøbler af dig og er slet ikke til at forhandle med, så husk at forhøre dig andre steder.
JL
Super service og hurtig levering.
Altid spændende varer
Lis

Resposta da Retrofabrikken
Jeg fandt en kommode via Instagram, som var til salg på deres hjemmeside. Valgte at købe den på trods af den ret høje pris samt manglende mulighed for at se kommoden, kun baseret på billeder og sælgerens svar på mine spørgsmål. Transporten var med i handlen og den gik meget godt (man skal regne med lidt ventetid ved levering) Jeg blev dog ret skuffet, da jeg fik kommoden og kunne konstatere, at den ( udover mindre ridser) har en ganske kraftig lugt, muligvis fra opbevaring. Den slags lugt som ikke nemt kan fjernes. Det var én af de ting, som jeg specifikt havde spurgt om, og hvor jeg fik at vide, at der ingen lugt var. Kommoden er ellers flot og stabil, og jeg håber stadig jeg kan fjerne lugten en skønne dag. Men lige nu kan den ikke bruges til dens formål og det lugter i 1/2 af huset. Jeg kunne ønske mig at man som sælger har mere forståelse for kundens behov for detaljerede oplysninger i situationer hvor man ikke kan se, mærke og lugte varen. Returnering er heller ikke ligefrem en mulighed.

Resposta da Retrofabrikken
sofaen, jeg købte, svarede til mine forventninger, og leveringen var
upåklagelig
Conny Lassen

Smukke ting og hurtig levering. En rigtig god oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐👍

Resposta da Retrofabrikken
Fin hjemmeside , og god personlig service med selve handlen. Vi har dog stadig ikke modtaget varen her 20 dage senere, og under min samtale ved købet fik jeg at vide at der godt kunne gå 14 dage, og nu er der gået 17 uden at vi hører noget. Så det er svært rigtig at være rigtig imponeret og give stjerner når vi ikke har set varen endnu , men vi håber stadig.
Vi har gennem 15 år haft en skøn Ejlersen sofa, som med tiden var blevet både hullet og slidt, men som vi har haft meget svært at skille os af med.
I vores søgen efter en ny / anden sofa besøgte vi Retrofabrikken og mødte Rune der fortalte, at de netop havde ansat deres egen møbelpolstrer. Efter et besøg af møbelpolstrer Cecilie fik vi et tilbud med netop det stof vi havde udset os.
Cecilie gik i gang med opgaven og vi har nu fået vores sofa retur, som er blevet ombetrukket på smukkeste vis.
Hermed gives de bedste og varmeste anbefalinger til Retrofabrikken og især til møbelpolstrer Cecilie for hendes flotte og grundige håndværk :)

Resposta da Retrofabrikken
Har af to omgange købt smukke tasker hos Retrofabrikken. Taskerne er flotte - men elendig kvalitet. Begge gange har jeg efter et par måneder måttet kontakte shoppen med tasker, der var gået op i syning og knækket spænde.
De er søde til at give pengene retur - en det er ærgerligt at skulle bruge tid på at sende ting retur, der burde være i orden.
Købte 6 stole, de 5 måtte vi sende til møbelsnedker og få limet efter de var kommet ind i varmen, så det er en ekstraudgift på 2500 kr
Jeg havde vundet et gavekort i Retrofabrikkens julekonkurrence ... bestilte en taske for pengene, de ringede så og beklagede at den taske jeg havde bestilt var i stykker, og at det var den sidste de havde på lager. De sendte et foto af en anden taske de havde på lager, der lignede lidt, men I bedrer kvalitet og 150kr dyre, men jeg kunne naturligvis få den til samme pris. Jeg takkede ja til den, og venter spændt på posten🙂.
Jeg syndes det er mega god service, og kan varmt anbefale

Resposta da Retrofabrikken
Jeg gik lidt i panik, da jeg fik en mail om, at min ordre var afsluttet, men ingen forsendelsesoplysninger. Ventede et døgns tid og kontaktede så retrofabrikken.dk (lidt mere hysterisk) men blev besvaret i løbet af no time med forsendelsesoplysningerne og blev HELT rolig igen :-) tusind tak for dét.
Kan klart anbefales - og hvis jeg kommer forbi de kanter, skal jeg helt sikkert kigge ind.

Resposta da Retrofabrikken
Super flotte møbler. Ekstrem god service. Jeg havde brug for opbæring af min super flotte skænk i sidste øjeblik, og selvom jeg ikke havde bestilt det på forhånd var chaufføren super fleksibel og hjalp til med et smil. Tusind tak, Retrofabrikken! Bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Retrofabrikken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.