Revixol Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Blev dyrare än vad den långa informationsfilmen sa. Gick från att det var pulver till en dryck till tabletter. Väldigt lite tabletter i varje burk,rymdes från tre burkar i en. Känner mig lurad innan j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt och förstå vad varan hjälper med Och bra reklam som innefattar vad innebörden av tabletterna En kick till bättre liv och lättare komma igång igen med några kilo ner...

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Revixol is a natural wellness supplement built to support your metabolism, help manage appetite, and fuel your energy — all with clean, non-GMO, vegan and gluten-free ingredients you can feel good about. Crafted to work with your body, Revixol helps promote a more efficient metabolism, curb cravings, and deliver steady energy throughout the day, making it easier to stay on track with your healthy eating and active lifestyle. Many users report feeling more energized, less hungry and seeing real progress toward their wellness goals when pairing Revixol with balanced nutrition and regular activity — all powered by a thoughtfully formulated, nature-aligned blend.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingredienten kloppen niet met wat er in het filmpje beweerd wordt en werkt het product wel zoals gezedt wordt?

We hebben het er maar allemaal over hoe goed of niet goed de geplaatste bestelling verwerkt wordt. Maar ik zie nergens staan of het product Revixol ( wat qwa ingredienten niet eens het zelfde is als dat beweerd wordt in het filmpje) überhoupt wel effectief is in het afvallen zoals beweerd wordt!

6 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hallo, dank je voor het aankaarten van dit punt.

De officiële ingrediëntenlijst van Revixol staat altijd vermeld op zowel de verpakking als onze website, dus we raden aan om deze daar te vergelijken — als je een concrete afwijking ziet met wat in een filmpje werd getoond, laat het dan weten aan ons supportteam via ons hulpcentrum (support.revixol.com/hc/en-de/requests/new), zodat we dit kunnen onderzoeken.

De resultaten kunnen ook sterk verschillen per persoon, afhankelijk van voeding, activiteitsniveau en consistent gebruik. Pas goed op jezelf,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Blev dyrare än vad den långa…

Blev dyrare än vad den långa informationsfilmen sa. Gick från att det var pulver till en dryck till tabletter. Väldigt lite tabletter i varje burk,rymdes från tre burkar i en. Känner mig lurad innan jag provat.

6 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hej, vi är ledsna att höra detta, och vi förstår att det känns förvirrande.

Det exakta formatet, antalet tabletter per burk och totalpriset för en beställning visas alltid tydligt i kassan innan betalningen bekräftas, och igen i orderbekräftelsen, så vi rekommenderar att du kontrollerar detaljerna där.

Om det du fick inte stämmer med det som bekräftades på din beställning, kontakta gärna vårt supportteam via vårt hjälpcenter (support.revixol.com/hc/en-de/requests/new) med ditt ordernummer, så tittar vi närmare på det. Ha det fint,

Best off order

5 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hello, thank you so much for your kind words! We're really glad you had a great experience with your order. Take care,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It’s was quite easy too order

It’s was quite easy too order, they has informed me the hole way. I got massage when the order process.

3 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hello, thank you so much for your kind words!

We're really glad the ordering process was easy and that you were kept informed along the way. Take care,

Inte nöjd

Inte nöjd. Man går inte ner I vikt och svin dyrt

6 de julho de 2026

Resposta da Revixol

Hej, vi är ledsna att höra att Revixol inte fungerade som du hade hoppats.

Resultaten kan variera ganska mycket från person till person beroende på kost, aktivitetsnivå och hur konsekvent man är.

Den totala summan för en beställning visas alltid tydligt i kassan innan betalningen bekräftas, och igen i orderbekräftelsen.

Om du vill gå igenom din beställning med vårt team är du välkommen att höra av dig via vårt hjälpcenter (support.revixol.com/hc/en-de/requests/new). Ha det fint,

Working perfect

4 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hello, thank you so much for your kind words! We're really glad to hear it's working well for you. Take care,

Naturliga ingredienser

Jag tror och hoppas på denna produkt då det är naturliga ingredienser som används.

2 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hej, tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att de naturliga ingredienserna ger dig förtroende för Revixol — resultaten kan variera från person till person, men vi hoppas att den fungerar bra för dig. Ha det fint,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

geweldig wat u doet met het…

geweldig wat u doet met het uitlegvideo. `Het is heel belangrijk dat ieder man het moet weten als het ouder wordt ivm liefde mensen en gezondheid ! `ik hoop dat het bij mij werkt wat ik van u bedrijf het besteld heb.
`ik ben er benieuwd. Als ik tevreden ben zal ik zeker reageren en weer het te bestellen, Dank u !
Met vriendelijk groeten Hans (jj)

2 de agosto de 2026

Resposta da Revixol

Hallo, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en voor de tijd die je hebt genomen om zo'n doordachte review te schrijven.

De ervaring kan van persoon tot persoon verschillen, maar we hopen echt dat Revixol een positief verschil voor je maakt. We horen graag hoe het gaat zodra je de kans hebt gehad om het uit te proberen. Pas goed op jezelf,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I received a metabolic balance product

I received a metabolic balance product. The order and product is not wat I online had want to receive. My order was about a natural product for better function of the urinal problems.

28 de julho de 2026

Resposta da Revixol

Hello, thank you for letting us know, and we're really sorry for the confusion and inconvenience this has caused.

Revixol is a weight-management and metabolism-support supplement, so if you were expecting a product for urinary function, it sounds like something didn't match up between what you saw and what you actually received.

We'd like to look into this with you directly — could you contact our support team via our Help Center (support.revixol.com/hc/en-de/requests/new) with your order number? We'll help get this sorted out. Take care,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na een paar dagen begon de pijn minder…

Na een paar dagen begon de pijn minder te worden en hoop dat dit zich zo voortzet.

28 de julho de 2026

Resposta da Revixol

Hallo, hartelijk dank voor het delen van dit, en we zijn heel blij te horen dat je je beter voelt.

Ieders ervaring kan verschillen afhankelijk van individuele factoren, maar we hopen dat deze positieve ontwikkeling zich voor jou voortzet. Pas goed op jezelf!

rigtig god oplevelse

rigtig god oplevelse, men det er lidt påtrængende med alle de andre tilbud , det skulle nok gøres på en anden måde

27 de julho de 2026

Resposta da Revixol

Hej, tusind tak for dine venlige ord, og for den ærlige feedback om tilbuddene i kassen.

Alle tillægstilbud er helt valgfrie, og det er altid op til dig selv at vælge kun det, du ønsker. Tak fordi du deler dette, og vi håber, du får glæde af at bruge Revixol! Pas godt på dig selv,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt och förstå vad varan…

Det var enkelt och förstå vad varan hjälper med
Och bra reklam som innefattar vad innebörden av tabletterna
En kick till bättre liv och lättare komma igång igen med några kilo ner...

26 de julho de 2026

Resposta da Revixol

Hej, tack så mycket för dina fina ord! Vi är verkligen glada att informationen gjorde det tydligt vad Revixol kan hjälpa till med, och vi hoppas att den ger dig den extra knuffen mot att må så bra som möjligt. Ha det fint!

Føler mig snydt

Jeg forsøgte at betale med PayPal, hvilket ikke lykkedes. Jeg har PayPal via min konto i Danske Bank. Jeg blev kontaktet af banken, fordi der var nogen der forsøgte at misbruge mit kort. ØV. Jeg betalte for varen på en anden konto i Nykredit, der gik igennem. Indholdet i varen svarer ikke til det som Dr. Bøving oplyste om i videoen. Så jeg føler mig meget snydt, men håber varen virker efter oplysningerne. Med venlig hilsen Celinda

25 de julho de 2026

Resposta da Revixol

Kære Celinda, tak fordi du deler din oplevelse, og undskyld den bekymring, det har givet dig.

Vi er kede af at høre om episoden med dit kort — vores egen checkout er sikret, men vi har naturligvis ingen indsigt i, hvad der sker i banken, så det er klogt at du holder øje med kontoen sammen med Danske Bank/Nykredit. Godt at betalingen til sidst gik igennem via din anden konto.

Hvad angår indholdet: de fulde ingredienser til Revixol står altid opført på både emballagen og på vores hjemmeside, så du er velkommen til at sammenligne dem der. Hvis du oplever en konkret uoverensstemmelse med det, der blev nævnt i en video, så skriv endelig til os via vores hjælpecenter (support.revixol.com), så kigger vi nærmere på det sammen med dig.

Vi håber virkelig, at produktet lever op til dine forventninger. Pas godt på dig selv, og mange hilsner,

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais