Bestelling gedaan bij Ritualcare gedaan op 02-02-2026, maar tot op heden niks ontvangen. Meeerdere E-mail berichten vertsuurd met de vraag wanneer het geleverd gaat worden, maar steeds hetzelfde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
RITUALE CARE .ODELINE PRO 2.0 BRIL Ik heb de deze bril in januari 2026 besteld 14 februari binnen gekregen .en daarna aangemeld dat hij retour kwam ivm defect rechterzijde hij maakt geen contact... Ver mais
Geweldige product! Makkelijk te bedienen en resultaat zichtbaar bij regelmatig gebruik Donkere kringen rond mijn ogen zijn zichtbaar aan het minderen
Respondeu a 43% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestelling gedaan bij Ritualcare. Maar niet geleverd.
Meeerdere E-mail berichten vertsuurd met de vraag wanneer het geleverd gaat worden, maar steeds hetzelfde antwoord (we willen je geruststellen, je bestelling is niet vergeten)
Dit geeft helemaal geen antword op mijn vragen en is hoogstwaarschijnlijk een standaard E-mail die ze naar iedereen sturen.
Telefonisch contact opnemen heeft ook geen zin. Elke keer een bandje dat zegt "Probeer het morgen nog een keer"
Dit is toch oplichting?!?!
RITUALE CARE .ODELINE PRO 2.0 BRIL
RITUALE CARE .ODELINE PRO 2.0 BRIL
Ik heb de deze bril in januari 2026 besteld 14 februari binnen gekregen .en daarna aangemeld dat hij retour kwam ivm defect rechterzijde hij maakt geen contact rechts hij is scheef
Dus Binnen de wettelijke termijn van 14 dgn aangemeld maar tot op heden geen retouradres gekregen dus kan hem niet retour sturen
Er is meerdere keren contact geweest inclusief het sturen van foto.s en video
Maar er word geen passende oplossing geboden
Zeer teleurstellende ervaring en ik hoop nog alsnog op een corecte oplossing en terug betaling op basis van mijn ervaring
Raad ik andere mensen aan voorzichtig te zijn met het bestellen bij deze webshop hier zit een vies luchtje aan .
Het product werkt niet het brilletje…
Het product werkt niet het brilletje voor de vochtwallen ik gebruik het nu al 6 weken iedere dag...nou heb ik een cosmetische arts gesproken en die zegt dat je vochtwallen niet weggaan blijft altijd terug komen wat je wel kan doen is een paar keer per dag weg wrijven van de binnenkant naar de buitenkant ben helemaal niet tevreden en als je ze mailt duurd behoorlijk lang en de laatste mail die ik heb verstuurd nooit geen bericht meer op gekregen...en het enigste zijn die zelfde standaard mails van ze echt irritant.
Niks ontvangen, geen serieus contact
Ik heb 19 maart een bestelling geplaatst, niks ontvangen. Op mails geen zinvolle reacties. Kan niet annuleren. Geen track en trace. Kom niet verder. Echt niet doen dus!
Pas op met dit bedrijf
Pas op met dit bedrijf, ze hebben foto's gejat van een klant van mij en op hun eigen website geplaatst. Grote kans op fraude.
Niet doen!
Gekocht voor 149, staat nu te koop voor 69 en bij Bol van de week een zeer vergelijkbaar product gezien voor 35! Een maand gewacht op bezorging, 2 weken geprobeerd om het terug te sturen, eindeloos heen en weer gemaild, maar geen retourformulier ontvangen. Let op! Het retourneren is op eigen kosten en naar China. Gelukkig deels gecompenseerd door mijn rechtsbijstandverzekering. Niet doen!
Het zijn echt vuile oplichters
Het zijn echt vuile oplichters. Probeer al heletijd een review te schrijven, maar het komt er niet doorheen?
Enige tijd geleden de bril besteld en hij voldoet 0,0 aan de verwachtingen. De bril past niet goed. De bril leunt op de huid onder mijn ogen en zit totaal uit verband. Contact opgenomen met deze mensen en ze weigeren iets voor je te doen. Zeggen dat het mijn eigen schuld is? Het is beschamend dat dit bedrijf mag bestaan en mensen hun geld afneemt. Oplichters ten top!
Product werd 4 weken te laat geleverd
Product werd 4 weken te laat geleverd, was een kado. Via mail gevraagd de verkoop ongedaan te maken, kon niet. Toen het kwam moest ik de verpakking openen om foto’s te maken voor een retourformulier. Na 12 mails werd er gezegd dat het product beschadigd is en niet retour kan, of ik een nieuwe wil?
Ik wil het niet, was niet voor mij en er wordt niet meer gereageerd.
Ben mijn geld kwijt en slechte communicatie, gewoon oplichters met een product uit China waar het ook retour naar gestuurd moet worden.
Nooit bestellen bij hun want je krijgt iets van zeer slechte kwaliteit en zeker geen geld terug. Echt triest.
Tot op heden geen retourgegevens ontvangen
Ik wil de producten retourneren en ben al een week bezig om de retourgegevens te krijgen, maar tot op heden geen resultaat. Levering duurde ook al ontzettend lang.
Oplichting!
Niets kopen hier – pure oplichters!
De bril heb ik pas na drie weken ontvangen en meteen een retour aangemeld. Ik heb vijf e-mails gestuurd, want je krijgt geen reactie. Uiteindelijk heb ik de bril zelf teruggestuurd met track & trace en een handtekening voor ontvangst, en opnieuw gevraagd om mijn geld terug.
Pas na een maand kreeg ik een reactie dat de retour was verwerkt, maar nog steeds geen geld terug… Daarna weer meerdere e-mails gestuurd en om een bewijs gevraagd dat het geld was teruggestort, maar uiteraard opnieuw geen reactie.
Ik ben nu bezig met een melding bij ACM en ga ook bij de politie een melding van oplichting doen.
Product werkt
Product werkt, maar de bezorging duurde me wel erg lang. Klantenservice was wel behulpzaam, maar had niet verwacht dat ik 5 dagen moest wachten.
Geweldige product!
Geweldige product!
Makkelijk te bedienen en resultaat zichtbaar bij regelmatig gebruik
Donkere kringen rond mijn ogen zijn zichtbaar aan het minderen
De odeline pro 2.0 bril besteld
De odeline pro 2.0 bril besteld. Zou heel snel komen. Na lang wachten email gestuurd. Kreeg na 2 dagen een standaard email terug dat het door de sale wat langer kon duren.
Weer gewacht, nogmaals een email gestuurd. Weer dezelfde standaard email terug gekregen. Uiteindelijk na een lange wachttijd de bril ontvangen. Maar er zit geen serum bij. Die kreeg je erbij. Weer een email gestuurd. Ben benieuwd hoe lang ik nu moet wachten en of ik wel een reactie terug krijg.
Ik heb de bril nu een tijd geleden…
Ik heb de bril nu een tijd geleden aangekocht, ik plaatste hier een slechte review. De dag nadien kreeg ik al een mail met de vraag of ik zou bereid zijn om mijn klacht in te trekken indien ze een ander voorstel zouden hebben waarmee ik akkoord zou gaan. Ik hoor nu niks meer van hen en ik laat het hier zeker niet bij! Zeker niks kopen!
Mijn eerste ervaring met de ODELINE PRO…
Mijn eerste ervaring met de ODELINE PRO 2.0 is positief. Ik gebruik alleen een beetje water of gel en het apparaat voelt zacht aan, zonder branderig gevoel. Mijn ogen voelen direct meer ontspannen na elke sessie.
Na een lange wachttijd en een negatieve…
Na een lange wachttijd en een negatieve review eindelijk een pakketje ontvangen. Jammer genoeg zat er niet alles in wat ik besteld had, het Collageen support serum en het boekje de 5 geheimen achter een perfecte huid zaten er niet in. Exact dit product kun je trouwens overal voor de helft van de prijs kopen waarbij je het dan binnen een dag in huis hebt. ik adviseer niemand iets te bestellen van deze website.
Ik maakte zelf een fout in mijn…
Ik maakte zelf een fout in mijn bestelling bij RitualCare.nl en stuurde een mail. Echt fijne service en de ODELINE PRO 2.0 werd snel geleverd.
Heel blij mee!
De kwaliteit van de ODELINE PRO 2.0 is…
De kwaliteit van de ODELINE PRO 2.0 is echt goed. Stevige afwerking, luxe verpakking en het apparaat voelt degelijk aan. De handleiding mocht iets uitgebreider, maar verder een premium ervaring.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.