Veja o que dizem as avaliações
We kochten twee gebruikte vergaderstoelen met stoffen bekledig en Gispen stijl chromen onderdslede. Prima kwaliteit, ik schat éen tiende van de nieuwwaarde. Een groot voordeel is de bezorging met hun... Ver mais
Twee identieke roldeurkasten besteld, die al na vier werkdagen bezorgd werden. Topkwaliteit: zien er uit als nieuw (deuren rollen ook soepel). Vriendelijke en duidelijke communicatie tijdens het bes... Ver mais
Hele prettige ervaring gehad met R&M. We hebben 4 bureaus besteld. Van te voren wat informatie telefonisch opgevraagd en daarin goed en snel geholpen. De bureaus werden binnen 1 week geleverd, na het... Ver mais
Detalhes da empresa
R&M Kantoormeubilair is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte kantoorinrichting. Wij helpen u graag aan bureaus, bureaustoelen en vergadermeubilair die wij professioneel bij u thuis komen afleveren.
Informações de contato
Ondernemersweg 13D, 7451 PK, Holten, Holanda
- +31 (0)572 - 74 52 09
- info@rmkantoor.nl
- rmkantoor.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Bestel hier niet ze zijn failliet
Bestel hier niet, ze zijn failliet en leveren niet!
Company Bankrupt
DO NOT order from this website. The company has filed for bankruptcy and has yet to find a solution for my order. I was informed to contact some lawyer even though I paid for the product. It has been 2 weeks, I have been informed that i won't receive it next week so I have yet to get my product.
It is insane how they still accept payments and have a website still up.
Kast is perfect
Kast is perfect, zeer nette levering en vriendelijke chauffeur die de kast kwam brengen
Een bedrijf dat de S van Service verdiend
Een bedrijf dat de S van Service met hoofdletters verdient.
“Service met een Glimlach – en dan nog een Extra!”
Vanaf het eerste contactmoment voelde ik het al: dit bedrijf doet niet aan half werk. Waar anderen nog zoeken naar hun telefoon of hun motivatie, staan zij al klaar — vriendelik, snel en met een verrassend persoonlijke aanpak.
Wat mij vooral opviel:
Communicatie die wél werkt. Geen gedoe, geen vaag gedraai, maar duidelijke antwoorden en een team dat echt met je meedenkt.
Service die verder gaat dan verwacht. Je merkt dat ze plezier hebben in wat ze doen, en dat straalt door in alles.
Een probleem? Voor je het kunt uitleggen, hebben zij het al opgelost.
Een vraag? Je krijgt niet alleen een antwoord, maar vaak ook nog een tip waar je zelf nooit aan gedacht had.
Het voelt alsof je niet zomaar klant bent, maar gast. En dat is tegenwoordig zeldzaam.
Kortom:
Dit bedrijf verdient niet alleen de S van Service, maar eigenlijk de hele SERVICESUPERSTER-titel.
Een aanrader voor iedereen die houdt van kwalitiet, snelheid en een glimlach erbij.
Vlotte en correcte levering
Vlotte en correcte levering. Gebruikte kantoorstoel zag er uit als nieuw.
Leuke eigenaar die dit met veel…
Leuke eigenaar die dit met veel toewijding doet!
Goede service en prettig zaken doen
Goede service en prettig zaken doen. Komen afspraken na.
Top bureau en stoel!
Ik heb vandaag mijn bureau en stoel ontvangen, en de bezorger was erg vriendelijk en heeft me geholpen alles naar de woonkamer te dragen. De meubels zijn zwaar en degelijk gebouwd, en ik weet zeker dat ze een leven lang meegaan. Elk contact met R&M Kantoormeubelen was een plezier!
Erg tevreden
Erg tevreden! Voor ons nieuwe kantoor een tafel besteld, kwam iets later dan gezegd maar wel fantastisch geholpen. Snelle reactie en gezellige mensen!
Verwachting waargemaakt en vlotte service.
goede service en afspraken voor…
goede service en afspraken voor levering, keurig op tijd en flexibel
Alles duidelijk en goed geregeld
Prima service.
Wij hadden een probleempje met een aangekochte kast. Kast werd geleverd op vrijdag in de namiddag. Toen wij de deurkast probeerden te openen bleek deze erg moeilijk open te gaan. In het weekend een berichtje gestuurd en op maandag ochtend werd dit al meteen behandeld. Reparatie aan huis ging niet maar er werd direct voorgesteld om de kast om te ruilen. Niets op aan te merken, prima service !!
Super vriendelijke en behulpzame levering.
De grote archuefkastrn werden netjes en vriendelijk op de plaats van bestemming gezet.
Prima product, heldere communicatie
Duidelijke communicatie, prima product voor een concurrerende prijs.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden en er wordt een duidelijke afspraak gemaakt wanneer één en ander geleverd wordt. Deugdelijke kast aangeschaft voor een nette prijs.
prima advies en nette prijs
prima advies en nette prijs. Bezorging volgens afspraak, zelfs in België.
Ik heb nu twee gebruikte kantoorkasten…
Ik heb nu twee gebruikte kantoorkasten in mijn schilder atelier!
Snelle levering en voor mij betaalbaar.
Dank jullie wel
Voldoet aan de verwachtingen
Voldoet aan de verwachtingen,
goede prijs/kwaliteit verhouding
Vriendelijke persoonlijke benadering
Een aanrader
Mooie stoelen, fijne service
Mooie stoelen. Heldere info over aflevertijden en -afspraken. Fijn contact met chauffeur.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.