We kochten twee gebruikte vergaderstoelen met stoffen bekledig en Gispen stijl chromen onderdslede. Prima kwaliteit, ik schat éen tiende van de nieuwwaarde. Een groot voordeel is de bezorging met hun... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele prettige ervaring gehad met R&M. We hebben 4 bureaus besteld. Van te voren wat informatie telefonisch opgevraagd en daarin goed en snel geholpen. De bureaus werden binnen 1 week geleverd, na het... Ver mais
Twee identieke roldeurkasten besteld, die al na vier werkdagen bezorgd werden. Topkwaliteit: zien er uit als nieuw (deuren rollen ook soepel). Vriendelijke en duidelijke communicatie tijdens het bes... Ver mais
Detalhes da empresa
R&M Kantoormeubilair is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte kantoorinrichting. Wij helpen u graag aan bureaus, bureaustoelen en vergadermeubilair die wij professioneel bij u thuis komen afleveren.
Informações de contato
Ondernemersweg 13D, 7451 PK, Holten, Holanda
- +31 (0)572 - 74 52 09
- info@rmkantoor.nl
- rmkantoor.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Al eerder besteld bij R&M en daarom…
Al eerder besteld bij R&M en daarom hier wederom besteld.Keurig op afgesproken tijd( af)geleverd. Tot de volgende keer!Aanrader.
Goede service, nette bezorging, bureau en bureaustoel zijn van goede kwaliteit.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Snelle goedkope levering en een erg mooi elektronisch zit/sta bureau, zeker voor die prijs.
R&M had een ruime keuze gebruikte…
R&M had een ruime keuze gebruikte bureau's. Hergebruik (duurzaamheid) was voor mij een reden om hiervoor te kiezen. Het bureau was vlot online te bestellen en is conform voorafgeplande afspraak geleverd. De bezorger was desgevraagd behulpzaam bij het plaatsen.
Bij aanvullend tel.contact was desbetreffende medewerker kundig en behulpzaam.
R&M Kantoor is zeer flexibel en…
R en M Kantoor is zeer flexibel en uitstekend bereikbaar voor vragen!
Moeilijke vraag - toch snel geregeld!
Heel fijn dat ik onze bestelling snel bij onze nederlandse vrienden kon laten leveren zodat ze het voor ons konden meebrengen tijdens ons weekend samen!
ik was opzoek naar een bureau en stoel
ik was opzoek naar een bureau en stoel. via de website gezien dat ze wel wat tweede hands spullen hadden. toen de winkel maar bezocht en erachter gekomen dat de keuze zo enorm was. ik werd super geholpen en alles laten bezorgen voor een kleine bezorgprijs. nu alles thuis ontvangen en helemaal happy met de aankopen en de service van hun
Snelle en vriendelijke service
Zit-Sta bureau is netjes op tijd geleverd. Ik heb deze zelf in elkaar gemonteerd, en toen bleek dat het bureau niet goed omhoog en omlaag ging.
Daarop heb ik R&M Kantoor gebeld en ze zijn meteen naar oplossingen gaan zoeken. Volgende dag was het probleem verholpen. Snelle en vriendelijke service!
Very satisfied!
Products as described/fotos and in good (second hand) condition.
Good communication and delivery.
Very satisfied!
Goede kwaliteit producten en goede…
Goede kwaliteit producten en goede prijs. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam.
Super ervaring
Snelle levering, stipt op tijd, vriendelijk. Mooie prijs voor een professionele stoel (refurbished). Zit heerlijk tot nu toe.