Een telefoontje (via socials alleen WhatsApp, helaas niet via Bluesky). Klacht Xiaomi robotstofzuiger uitgelegd en mogelijke oorzaak gelocaliseerd. Afspraak, langsgebracht, even geluncht en na 1,5 uur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Doordat de motor van mijn L40 Ultra AE stuk was gegaan door niet orginele filters ben ik bij Robot Specialist aangekomen. Hier een nieuwe motor besteld en ik kon die dezelfde dag nog ophalen. Ook vakk... Ver mais
Perfect! Het wieltje van onze robotstofzuiger was afgebroken. Ik zocht contact en mocht hem opsturen, zodat hij voor een keurige prijs gemaakt zou worden. Ik verzond hem woensdag en donderdagavond kre... Ver mais
Levering door PostNL werd een fiasco (nooit gekregen). Maar Robot Specialist stuurde onmiddellijk een nieuw exemplaar. Was ook zeer vriendelijk en behulpzaam door de telefoon.
Detalhes da empresa
Wij repareren uw robotstofzuiger en doen onze uiterste best om de beste service te verlenen! Mocht u er niet meer uitkomen, onze experts helpen u altijd graag. Bereikbaar per whatsapp en telefoon op 0224-422117
Informações de contato
Voorn 10, 1741XZ, Schagen, Holanda
- 0224422117
- info@robotspecialist.nl
- robotspecialist.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisch. Goede service en snel gemaakt
Goede service en snel gemaakt. Aangeraden!
Vriendelijk en professioneel
Bijzonder goede ervaring met dit…
Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf! Snelle reactie, en 100% correct gehandeld.
Wij hebben geprobeerd zelf een robot te repareren, maar kwamen daar niet uit. Vervolgens opgestuurd en binnen de dag was hij al terug onderweg naar ons! In perfecte staat aangekomen en werkt weer voor de volle 100%.
Daarnaast werd er ook heel snel gereageerd op onze mailtjes.
Wij hebben dus enkel lof over dit bedrijf!
Snel verder geholpen en een vlotte…
Snel verder geholpen en een vlotte communicatie
Excellent Service and Communication
I had a great experience with robotspecialist.nl. They examined my robot thoroughly and did their best to repair it. While it wasn’t fully repairable, they offered a replacement. Even though the replacement wasn’t suitable for us, they accepted the return and tried again to fix our old robot, returning it in good condition.
From their efforts, you can see they are committed to doing their best. Communication was also excellent throughout the process. I’ll definitely reach out to them again if I have any issues in the future, and I’ve already started recommending them to my friends.
Top service en goede prijzen.
Top service en goede prijzen.
Is ook beschikbaar voor advies stuur gewoon een bericht en je zal top advies krijgen.
Ga zo door.
Netjes geattendeerd op een artikel die…
Netjes geattendeerd op een artikel die we ook beleken nodig te hebben.
Hij is vriendelijk en zeer snel en weet…
Hij is vriendelijk en zeer snel en weet waar over hij praat.
Schnelle Reparatur
Der Reparaturservice war hervorragend. Der Staubsauger funktioniert wieder einwandfrei.
Support Efficace pour Roborockbot fonctionne parfaitement.
Le support technique pour Roborock était très efficace. Mon aspirateur robot fonctionne parfaitement.
Zuverlässige Unterstützung
Der Service war erstklassig und die Reparatur wurde prompt durchgeführt. Sehr empfehlenswert.
Super bedrijf
Ik had een storing in mij robot stofzuiger .ik nam contact met ze op en kon hem meteen opsturen werd zo snel mogelijk gemaakt . Ik Werd netjes op de hoogte gehouden en het viel onder de garantie .
Super netjes bedrijf duidelijk met communicatie. Een echte aanbeveling . Met de aankoop werd ik ook goed geholpen welke bij ons gezin situatie paste .
Performance Optimale avec Pièces iRobot
Grâce aux pièces originales iRobot, la performance de mon aspirateur est optimale. Le produit est comme neuf.
Snelle verzending
Snelle verzending, degelijke uitleg. Goed materiaal. Top bedrijf!