Suntem in al treilea an decind colaboram cu Roju.ro si in special cu Iuliana Lungu care se ocupa de vacantele noastre cu mare drag,promptitudine si întotdeauna cu sfaturi bune foarte atenta la nevoile... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemu... Ver mais
A empresa respondeu
Am ales sa colaboram cu Roju anul acesta intamplator, motivat de oferta f buna ca pret. S-a dovedit a fi o alegere excelenta din toate punctele de vedere: am fost constant informați in cele mai mici d... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !
Informações de contato
Brailei 140D, 800365, Galati, Romênia
- +40752.200.003
- rezervare@roju.ro
- roju.ro
Recomand.
Am gasit promptitdine, amabilitate, atentie la detalii, disponibilitate.
Incredere ,serozitate
Incredere ,serozitate, profesionalism !
Vacanță
Merg de foarte mult timp in vacante prin intermediul Mădălinei care m a ajutat de fiecare data în luarea unor decizii corecte în alegerea sejurului. Din punctul meu de vedere este o agenție serioasa care oferă servicii de calitate, nu cunosc celelalte persoane angajate, dar Mădălina este o persoana deosebita care se implica în ceea ce face și de fiecare data am interacționat foarte bine (încă din perioada când activa la Jeka).
Recomand agenția Roju .Am avut o…
Recomand agenția Roju .Am avut o vacanță superbă .Sigur vom mai colabora pe viitor.
Recomand agenția de turism !!!!
Recomand agenția de turism !
Am fost Intr un City break in Paris iar locația recomandata de Dna Iuliana a fost de 4 * ! Vreau sa mai spun că eu sunt din Craiova iar sejurul oferit de Agenția de Turism Roju care nu este din aceeași locație cu mine ,iar in prima parte mi a creeat o mica spaima dar Dna Iuliana ne a convins că totul este ok ! Că și urmare deja am contactat un nou concediu de data asta in Turcia , tot la recomandarea doamnei Iuliana ! Ce pot sa spun mai mult decât că sunt incantat de alegerea agenție Roju ! Recomand !!!!
Foarte seriosi
Foarte seriosi, de încredere si serviabili.
Recomand
Agentia este serioasa si ofera servicii…
Agentia este serioasa si ofera servicii de calitate!

Resposta da ROJU.ro
Prin agentia ROJU am organizat un…
Prin agentia ROJU am organizat un banchet de absolvire a liceului. Contractul a fost incheiat in decembrie, iar pretul pachetului a fost platit in 3 transe. Au participat 74 de elevi si 11 profesori. Colaborarea cu dl. Traian Iacob a fost foarte buna, pe perioada banchetului sprijinindu-ne in orice situatie. In afara banchetului, tip bufet suedez, am avut parte de multe surprize plăcute din partea organizatorilor. Pe perioada celor 3 zile am avut toate mesele incluse,mancare multa si diversificata. Recomand.

Amabilitate ,seriozitate și…
Amabilitate ,seriozitate și promptitudine

Resposta da ROJU.ro
Foarte prompți și amabili.
Foarte prompți și amabili.
Recomand cu căldură.

Comunicare eficienta, promptitudine
Comunicarea cu agentia de turism a fost usoara si placuta. Nevoile noastre au fost intelese si am primit oferte care sa le indeplineasca. Am rezervat vacanta noastra mult visata cu ajutorul acestei agentii. Multumim.

Resposta da ROJU.ro
Nota 10 pentru rabdare si…
Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemului.
In final am primit biletele la ora 20:00, urmand ca in dimineața urmatoare sa avem zborul.
Nu am mai avut asa emotii de la absolvire… acum sunt in vacanta, e soare…
Va multumesc pentru tot!

Profesionism !!!
Scurt !!! Nota 10 + Dna Iuliana 10+ !!! Recomand cu încredere !
...acum rămâne de văzut dacă și vacantele sunt la fel de nota 10 !

Buna
Buna! Recomand agenția. Ceea ce face diferența este promptitudinea in ofertare și faptul ca oferă viitorului client oferte personalizate și recomandări utile.

Mulțumesc!:)
Mulțumesc pentru disponibilitate și promptitudine, pentru sugestiile făcute și opțiunile prezentate. Ne-ați fost de mare ajutor!:)

Totul perfect. Recomand
D.na Claudia foarte profesională și expertă. Rezervarea am făcut-o în mod rapid și simplu. Totul excelent. Recomand

Seriozitate
Seriozitate, profesionalism, promptitudine si sfaturi utile! Multumesc agentiei ROJU si in special dnei Claudia Madalina! Recomand!

Well done
Well done! Nice vacay each time thks to’ your help!

Recomand!
Recomand!
Agenti bine pregatiti, care va stau la dispozitie indiferent de situatie si de problema intampinata!

Promti si profesionisti
Promti si profesionisti. Tot timpul trimit oferte personalizate pt necesitatea ta. Bravo!
Bogdan C.

A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.