Suntem in al treilea an decind colaboram cu Roju.ro si in special cu Iuliana Lungu care se ocupa de vacantele noastre cu mare drag,promptitudine si întotdeauna cu sfaturi bune foarte atenta la nevoile... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemu... Ver mais
A empresa respondeu
Merg de foarte mult timp in vacante prin intermediul Mădălinei care m a ajutat de fiecare data în luarea unor decizii corecte în alegerea sejurului. Din punctul meu de vedere este o agenție serioasa c... Ver mais
Am ales sa colaboram cu Roju anul acesta intamplator, motivat de oferta f buna ca pret. S-a dovedit a fi o alegere excelenta din toate punctele de vedere: am fost constant informați in cele mai mici d... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !
Informações de contato
Brailei 140D, 800365, Galati, Romênia
- +40752.200.003
- rezervare@roju.ro
- roju.ro
Comunicare excelenta,profesionalism…
Comunicare excelenta,profesionalism deci...vacanta super!

Resposta da ROJU.ro
10 pt informatii, resort si excursii optionale Hurghada
Buna ziua,
Am ajuns acasa cu bine.
Doresc sa va multumesc pentru ajutorul oferit in organizarea excursiei chiar pe ultima 100 de metri, pentru promptitudine, idei, sfaturi, devotement si pentru faptul ca ati fost disponibil la orice ora
Totul a fost exact cum ati spus: hotelul Steigenberger Al Dau Beach ultra lux, personal zambitor, mereu la dispozitia clientului (numai sa te vada bucuros), etc.
Sa stiti ca au si internet, foarte bun (cum isi fac ei reclama “fast and unlimited”), in hotel piscina, chiar si pe malul marii. Noi din prima nu ne-am putut loga dar au rezolvat ei in cateva secunde .
Excursiile erau peste asteptari. Acum imi pare ca nu ne-am facut mai multe rezervari dinainte, dar a fost bine si asa. Luxor (trebuie vazut-zic eu) chiar si la 45 de grade, super. Foarte bine organizat, cu barca pe Nil, insula mica de banana era o terminare adecvata pentu ziua respective.
Am fost la scufundare si snorkeling, la insula Paradis (la cealalata nu am mai gasit loc, pana ne-am decis )
Plaja, ca insulele Maldive. Despre mare (stiti mai bine ca mine), numai superlative, pestii colorati chiar langa tine, recifii de corali chiar ca in filme. Dupa primul snorkeling, baietelul nostru nu a mai vrut tobogane, doar in mare :D. Per total, ne-am simtit foarte bine ! Va felicit pentru munca pe care o faceti ! O sa va recomand cu incredere!

Resposta da ROJU.ro
Clienta mulțumită, recomand.
Este a doua oara când colaborez cu aceasta agenție și am fost foarte mulțumită.
Va mulțumesc frumos pentru rapiditate si amabilitate
Va mulțumesc frumos pentru rapiditate cu care ați realizat documentele de rezervare a sejurului in Tunisia. Ați fost foarte amabila, explicită și amabila. Cred că sunteți un membru al companiei care merita multe laude și considerare.
Toate stelele pe care le ați adăugat sunt pt dvs, domnișoara Claudia ! Cred că 5. Felicitări!
Foarte multumita cu rezervarea autocar Thasos
Sunt foarte multumita cu rezervarea facută la Agentia Roju. Angajatii sunt ff.operativi, in ultimile minute am reusit sa fac cea ce nu am reusit la alte agentii; de 3 zile stateam pe telefon si fara ninci un rezultat. Ei m-au ajutat sa prind ultimele 2 locuri pentru sejur in Thasos cu autocarul.
Multumesc ptr.colaborare.🙏
⭐⭐⭐⭐⭐
Am petrecut o vacanță minunată alături de cei dragi datorită agenției ROJU , vă mulțumesc pentru înțelegerea și devotamentul pe care îl aveți față de clienți,abia aștept următoarele vacanțe!❤️
PROMPTITUDINE MAXIMA !!!
PROMPTITUDINE MAXIMA !!!
FELICITĂRI
10 plus ROJU
Seriozitate, profesionalism, promptitudine...just great🤩
Happy ca te-am găsit ROJU😁
RECOMAND***
Angajati profesionisti!
De 4 ani colaborez cu aceasta agentie si sunt foarte multumit. Angajatii sunt profesionisti. Recomand!
Quality services
Third time choosing Roju travel. Professional staff, great communication with them.
Fourth time i’ll wait for a discount! :D
Team Building in Mexic de nota 10
Da, am avut o experienta foarte buna cand am rezervat vacanta in Mexic prin ROJU.ro. Stiu ca sunt zeci de stiri ca nu poti intra, ca te intoarce in Romania, dar pentru mine si grupul meu nu a fost asa. Agentii de turism de la ROJU TRAVEL s-au ocupat de toate detaliile inclusiv de rent a car in Cancun si de transferul grupului cu autocarul din Cancun in Riviera Maya. Ei cunosc foarte bine destinatia si astfel n-am avut surprize neplacute. Apropo, am fost cazati la Xcaret Arte un hotel de 5* de TOP de pe riviera. Multumim ROJU pentru teambuildin-ul extraordinar pe care l-am avut si experientele minunate in cele 12zile.
Foarte prompți și operatvi,fără…
Foarte prompți și operatvi,fără “surprize”!
In septembrie urmeaza sa plecam in…
In septembrie urmeaza sa plecam in vacanta cu Roju pt. a treia oara consecutiv.Suntem 100%multumiti de serviciile oferite.Apreciem la maxim seriozitatea,profesionalismul,devotamentul lor.Ne-am convins deja cu siguranta ca alegand Roju putem fi linistiti,cu ei stressul este exclus.Apreciem foarte mult firma si suntem recunoscatori.
Intotdeauna a fost o placere sa…
Intotdeauna a fost o placere sa colaboram!
Agenție serioasa personal impecabil…
Agenție serioasa personal impecabil alături de tine la fiecare pas tot timpul
Servicii de calitate
Prima experiență cu ROJU.ro.
Pot spune că a fost o colaborare cu un partener profesionist. Am primit informațiile solicitate inclusiv în week-end.
Per total, ofer 5 stele și sper să fie începutul unei colaborări de lungă durată.
Încredere,profesionalism și…
Încredere,profesionalism și promptitudine!
Promptitudine în rezolvarea solicitării…
Promptitudine în rezolvarea solicitării mele!Au rãspuns în timp scurt şi cu profesionalism la cerinţa mea de organizare a unei excursii!
O agenție de turism de încredere
O agenție de turism de încredere. Îmi place foarte mult site roju.ro căci este un agregator pentru mai multe pachete turistice și poți găsi cel mai bun pret. Recomand!
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.