Oplichters zijn het bracht 7 vissen zou er wat voor tegen over krijgen een plantje of dergelijke.is mij gemeld telefonisch. Nou bracht ik de vissen kreeg alleen black vrijday korting was bijna n... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben hier in het verleden geweest voor men zee vissen en werd hier goed geholpen. nu hebben wij ons zoetwater aquarium gekocht en was snel binnen en konden we dese ophalen hier ook gelijk weer... Ver mais
Ik heb (zakelijk) een online bestelling geplaatst voor een nieuw aquarium filter omdat die van ons op kantoor kapot was gegaan. Uiteindelijk zijn ze het filter persoonlijk bij ons komen langsbrengen z... Ver mais
Ik kocht hier driehonderd jaar geleden al mijn eerste aquariumpje, destijds met eenvoudige goudvissen. Het was toen net zoals nu nog: je krijgt nette en welwillende uitleg. Zijn er onverhoopt probleme... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Aquarium specialist. 70+ modellen van bekende merken als Juwel (goedkoopste van Nederland) en Red Sea Aquaria. Allergrootste maatwerk aanbod van de Benelux.
Informações de contato
Hugo de Grootplein 25, 2613 VL, Delft, Holanda
- romberg.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Snelle levering,duidelijke site👍🏻
Snelle levering,duidelijke site👍🏻
Bestelling kwam goed aan en goede communicatie
Meerdere keren bij jullie iets…
Meerdere keren bij jullie iets aangeschaft voor ons zee aquarium. Altijd prima geholpen! Nu online een kadobon gekocht, ook keurig op tijd binnen gekregen. Dus van ons geen enkele klacht!
Goede spullen en snelle service
Na bestelling heel snel geleverd
Na bestelling heel snel geleverd. Alles zoals beloofd en qua prijs ok.
Fijne website met goede prijzen.
Geweldig!!!!
goede snelle en eerlijke service
goede snelle en eerlijke service, als ze iets niet hebben wordt u gebeld :)
Snelle verzending en goed verpakt en…
Snelle verzending en goed verpakt en afgeleverd
Een geweldige aquarium zaak in Delft
Een geweldige aquarium zaak. Van Opa naar Vader naar Zonen. Geweldige mensen met absoluut verstand van zaken. Altijd een vriendelijk woord en een bak koffie is nooit teveel gevraagd.
Top, voor iedereen een aanrader op aquarium gebied.
Snelle service
super geholpen
hier ook gelijk weer het vissen bestand vergroot
je word hier goed een vriendelijk geholpen en ze weten waar ze het over hebben
het is een stukje rijden maar dat is het wel waard
Filter besteld
Filter besteld. Kreeg deze zonder doos. Geen probleem. Echter co2 diffusor en onderdelen om filter open te maken en schoon te maken ontbraken. Iets meer aandacht ook al is de bestelling simpel.
Prima winkel goede dieren
Gewoon uitstekend
Gewoon uitstekend , communicatie top, producten (levend voer) ook top en snel thuis geleverd.
Zeer tevreden
Ik had de bestelling op afhalen laten staan. Er werd gevraagd wanneer ik het af kwam halen. En kon het direct omzetten naar afleveren👍
Ook hadden ze voor het vriesvoer een zak met ijs toegevoegd.
Goed product en snelle levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.