Rosborg Møbler Avaliações 43

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk butik, fantastisk service! Mega dygtige og søde folk. Vi fik monteret reoler og er meget tilfredse hele vejen igennem. Skønt sted at handle

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en stol på nettet efter at have fået vejledning telefonisk af en medarbejder. Alligevel bliver jeg efterfølgende ringet op af en medarbejder. Prisen jeg havde betalt på nettet var ikke den... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

At fragten skal koste 800kr når man køber for 15000kr i netshoppen virker urimlig. Blot fordi varerne ikke normalt fremgår af hjemmesiden skal man betale fragt? Hmm....når man køber for så stort et b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Serviceniveau i top! Havde brug for hjælp til emballering,da jeg skulle transportere en arvet ph5 lampe til Australien. Jeg havde ikke orginal emballage. Kontaktede Rosborg da jeg i forbindelse med ti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Casa e Jardim

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos Rosborg Møbler finder du et bredt sortiment af danske såvel som internationale brands. Kom og besøg os i vores 1.200 kvm. store møbelhus mellem Aarhus og Randers, eller bestil dine næste designmøbler, belysning eller boligtilbehør online på rosborgshop.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Superoplevelse

Superoplevelse
Vedr køb af 4 Y-Stole.
Jeg havde en god og venlig korrespondance med Sussie, fra Rosborg-Møbler.
God vejledning omkring køb og levering.
Bestilte stolene, og efter 5 dage stod de i min stue.
Er fuldt ud tilfreds med min handel hos Rosborg-Møbler, og det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Annette

6 de julho de 2021

Fantastisk service

Fantastisk service, hvor Sussie gjorde en ekstra indsats for at skaffe nogle hylder, som vi virkelig ønskede os. Tusind tak

19 de junho de 2021

Super god service

Super god service, vores varer kunne vi få med hjem med det samme, var hele den lange kørerturen værd.
Ikke sidste gang vi handler hos Rosborg Møbler.

1 de abril de 2021

Køb af 6 stole

Jeg havde nogle spørgsmål forud for bestilling af 6 stole, og fik en fremragende, og lynhurtig, hjælp af Sussie Holm-Hansen, Rosborg Møbler Hadsten.

Jeg fik stolene langt hurtigere end forventet, og alt gik som smurt fra bestilling til levering. . Oveni købet en rigtig god pris.
Jeg handler bestemt der en anden gang.

19 de março de 2021

Endnu en tilfreds kunde!

Jeg syntes med alle de produkter vi efterhånden har fået samlet sammen fra både Ødum og Århus afdelingen, har der været fin tilbagemelding og leveringsdatoerne har altid passet. Super god service og vejledning. Dejligt at komme til altid glade mennesker, ligemeget hvem man møder i butikken.

13 de março de 2021

Dejlig butik & venlig betjening

Fik en rigtig god rådgivning omkring de stole vi gerne ville have og det gik super hurtig med at få dem hjem. Dejlig butik og altid venlig betjening de gange vi har været omkring.

1 de março de 2021

Hej Mads
Sikke en dejlig anmeldelse. Det blev genåbningsdagen bestemt bedre af.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venlig betjening også omkring…

Meget venlig betjening også omkring levering, som var hurtig, præcis og lige til døren. Jeg købte en kvalitets kontorstol på tilbud - den er både smuk og funktionel.

22 de janeiro de 2021

Hej Ulla
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er glad for den smukke kontorstol. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Rigtig fin service

Rosborg leverede vores varer hurtigt og professionelt og da vi ønskede at bytte til en anden træsort var den også hurtigt klaret. De hentede de gamle og leverede de nye dagen efter. Tak for hjælpen!

20 de janeiro de 2021

Hej Simon
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det er vi utrolig glade for.
Og vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Serviceminded og rigtig god…

Serviceminded og rigtig god kundeservice. Tak for hjælpen i forbindelse med min lampe, der var gået i stykker. Hurtig og venlig kommunikation. Vil klart anbefale andre at handle hos Rosborg Møbler.

12 de janeiro de 2021

Hej Tine
Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse. Den er vi super glade for.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Kvaliteten er i top

Kvaliteten er i top. Forretningen leverer som aftalt 💐

18 de dezembro de 2020

Hej Tina
Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Det er den slags oplevelser vi arbejder for.
De bedste (jule)-hilsner fra Team Rosborg

Leveret som lovet

Bestilte en lampe, der var leveringstid på. Alt kom som lovet, smidigt og nemt.

15 de novembro de 2020

Resposta da Rosborg Møbler

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.
De bedste hilsner, Rosborg Møbler

Fantastisk service!

Fantastisk service, intet mindre! Oplevede problemer med min Verner Panton lampe og fik relativt hurtigt en ny. De hurtige i respons både på mail og telefon, imødekommende og viser overskud. Alec derfra (partner) viser virkelig vejen frem..

4 de junho de 2019

God oplevelse

God service, godt tilbud, hurtig til at respondere på emails. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

16 de fevereiro de 2019

Super oplevelse

Super oplevelse! Responstiden fra Alec er ikke mindre end formidabel. Jeg har haft en lang korrespondance efter tvivl om sofa og design, og kan kun sige, at det var fin ekspertise som udmøntende sig i et fantastisk køb.

Hvis I ønsker en formidabel service og en god markedspris på designer møbler skal I handle med Alec fra Rosborg Møbler.

7 de julho de 2017
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God service i butik..dårlig tilbagemeldning

God service i butikken men 3 uger efter har jeg stadig ikke modtaget det tilbud sælgeren skulle sende os.
Jeg ringede efter 14 dage og der blev lovet at sælger ville ringe eller maile tilbage men har Intet hørt.
Jeg ønsker ikke at handle med nogen som ikke er seriøse. Det kan ikke passe man selv skal følge op gentagne gange ved køb, hvor de lover at ringe/maile tilbage.

11 de abril de 2017

Hej Malene

Jeg er virkelig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse og måtte rykke for dit tilbud. Dog har vores sælger samme dag som du rykkede for det (d. 1. april) sendt et tilbud til dig pr. mail (måske det er endt i dit spamfilter). Vi har forsøgt at få fat i dig idag pr. telefon, men desværre uden held. Vi vil rigtig gerne i kontakt med dig og håber at du vil sende os en mail eller ringe til os.

Rigtig god dag og god påske.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En service ud over det sædvanlige 👍👍👍👍

Jeg har købt en del møbler hos Rosborg på nettet og aldrig har jeg fået så god en service.
Alec er et kapitel for sig. Han kom personlig og afleverede et lille bord jeg havde købt. Det har jeg aldrig oplevet før. I det hele taget var han meget serviceminded hele vejen igennem.
Jeg kan kun anbefale alle at handle hos Rosborg Møbler, hvis det er god service de ønsker. Jeg vil ihvertfald anbefale Rosborg til alle. Suuuuuuuper service. 😀😀😀😃😃

30 de janeiro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God vejledning om produkterne ved netkøb

Rosborg-shop havde gode tilbud på deres fødselsdag. Det betød en meget lang og travl dag for de ansatte. Sent på aftenen var der dog stadig humør og god vejledning fra de to sælgere jeg talte med i telefonen. Varerne blev korrekt leveret. Jeg er meget tilfreds.

6 de dezembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais