Mooie tas met portemonnee voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan aangegeven. Bedankt!
Veja o que dizem as avaliações
Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Ver mais
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Ver mais
Vaak Roselee Amsterdam op Insta voorbij zien komen. Nu zag ik de Lea tas, zo mooi! En nu ook nog met een gratis portemonnee. Echt blij verrast! Wat een supermooie tas en de bijpassende portemonnee.... Ver mais
Detalhes da empresa
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Informações de contato
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Holanda
- 06 28375456
- Info@roseleeamsterdam.com
- roseleeamsterdam.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tevreden klant
Het product was goed verpakt en voldoet aan mijn verwachting, en is op tijd geleverd.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Superblij met mijn nieuwe Zoë…
Superblij met mijn nieuwe Zoë handtasje! Alles keurig verpakt... dacht zelf (heel eerlijk), dat het misschien wel iets minder zou kunnen.
Snel geleverd ook! Het smaakt naar meer, ik ga zeker nog eens kijken op de website.

Helemaal happy!!
Het uitpakken van mn bestelling was al een feestje!!! En de tas is fantastisch, met zorg ingepakt. Snel verzonden. Helemaal happy

Resposta da RoseLee Amsterdam
Super vriendelijk en snelle levering!
RoseLee is echt een aanrader als je van leuke tasjes houd! Deze zijn zo unique en speciaal en je straalt er echt mee. Super snelle levering, dus ik ga hier nog zeker vaak bestellen!

Een inpak sprookje
Alles is precies zoals je op t filmpje ziet hoe het ingepakt is de hoes etc erg mooi gedaan

Absolutely stunning
The delivery was fast, the packing of the bag was so beautiful and the bag was gorgeous. Beautiful colour and solid quality. I love my new bag.

Hannah handtas wit
Echt een heel mooi tasje! De levering was super snel en het was prachtig verpakt. Heel blij met mijn aankoop 😍

Resposta da RoseLee Amsterdam
Blij met mijn tas en de goede service! De strap van de tas had een defect. Heb dit gemeld bij hen en gelijk de volgende dag een nieuwe opgestuurd gekregen. Al met al een goede ervaring :)

Tassen
Ik heb 2 tassen besteld en ze zijn geweldig, goede kwaliteit en stof. Ik zal zeker vaker bestellen. Ik waardeer het ook enorm dat alle bestellingen zorgvuldig worden ingepakt, heel erg bedankt voor de goede service. 🥰

Prachtige tassen
Prachtige tassen, heb er inmiddels 4 gekocht. Tassen worden geleverd comfort het filmpje en de 50% korting is mooi meegenomen. Levering is heel snel.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Goede kwaliteit en prachtig ingepakt
Zeer aangename verrassing over de verpakking. Ik had al weken, misschien maanden advertenties gezien op sociale media en eindelijk heb een tas besteld. Hij wordt echt ingepakt als in de advertentie, kwaliteit is top en je krijgt alle nodige info erbij.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Erg fijn contact en super mooie tas!
Erg goed contact gehad met Roselee! Bedankt voor alle hulp!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Super snelle levering en goede kwaliteit
Na een minder dan een uur nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd mijn tas opgestuurd. Verzending was snel en het is zorgvuldig en super mooi ingepakt. Ik heb de verpakking zelfs gehouden als decoratie.
De tas zelf (Mila handtas in wit) is super mooi en uniek. Ik heb nog nooit zo een tas gezien. De rits werkt super en het komt met een handige strap om het ook als een schoudertas of crossbody te kunnen dragen. De leer van de tas voelt erg luxe en ik heb het gevoel dat de tas (als ik het volgens de bijgeleverde zorg handleiding verzorg) heel lang mee gaat! Hier ga ik zeker nog een tas halen!!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.