Mooie tas met portemonnee voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan aangegeven. Bedankt!
Veja o que dizem as avaliações
Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Ver mais
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Ver mais
Vaak Roselee Amsterdam op Insta voorbij zien komen. Nu zag ik de Lea tas, zo mooi! En nu ook nog met een gratis portemonnee. Echt blij verrast! Wat een supermooie tas en de bijpassende portemonnee.... Ver mais
Detalhes da empresa
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Informações de contato
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Holanda
- 06 28375456
- Info@roseleeamsterdam.com
- roseleeamsterdam.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Goede vriendin van mij vindt de nieuwe tas geweldig!
Ik had de nieuwe roze Kelly schoudertas gehaald voor een goede vriendin van mij en ze vindt het geweldig! Snelle levering en ook mooi ingepakt. Het was voor haar verjaardag en had het cadeautje snel nodig en de tas was de volgende dag al binnen!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Wat een feestje om uit te pakken 🙏🏻
Super blij met mijn nieuwe tas. Alleen al een feestje om uit te pakken! Met veel zorg en liefde is dit gedaan. Heel erg bedankt!

Een super fijne ervaring
Een super fijne ervaring. Een vraag gesteld en zij doet er alles aan om op je vragen te antwoorden. Super fijn contact met haar en snelle levering. De tas is magnifiek, handig en speciaal. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste aankoop bij haar.

Vriendelijk en eerlijk
Zij heeft mij geholpen om een tas te kiezen en was best wel vriendelijk om mee te kijken. De tas heb ik volgende dag al binnen gekregen en ik had was positief verbaasd.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Alleen maar lof voor dit bedrijf
Alleen maar lof voor dit bedrijf! Het product is niet alleen prachtig en mooi verpakt. Ook een hele snelle verzending en goede updates over de verzending. Ik zal hier zeker weer bestellen!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Ik heb gisteren de tas pas in ontvangst…
Ik heb gisteren de tas pas in ontvangst mogen nemen,dus nog niet gebruikt.
Maar ik kan wel al zeggen dat deze tas zeker mooi oogt en stevig aanvoelt.
Naar mijn gevoel is dit mijn eerste tas van RoseLee,maar zal niet de laatste zijn.
De inhoud is netjes beschermt en verpakt en er zat ook een leuke attentie bij.
Bedankt RoseLee

Resposta da RoseLee Amsterdam
Goede kwaliteit, snel , mooi verpakt
De tas is heel mooi en heeft een perfect formaat. Snelle levering de volgend dag in huis en heel mooi ingepakt met een scrunchie als cadeautje.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Ik ben super blij met de tas
Ik ben super blij met de tas , hij is zeer goed afgewerkt. Volgende maand ga ik de witte kopen. Zondag bestel. Dinsdag was thuis. Bedankt.

Tas Mila
Wauw het is echt een cadeautje om uit te pakken .
En wat een mooie kwaliteit, goed verpakt en super communicatie.
Dit is zeker niet mijn laatste aankoop

Resposta da RoseLee Amsterdam
Het product was snel binnen en het is fantastisch
Het product was snel binnen en het is van goede kwaliteit

Resposta da RoseLee Amsterdam
zoals het in het filmpje wordt getoond…
zoals het in het filmpje wordt getoond zo wordt het ook geleverd.netjes ingepakt mooie tas ben zeer tevreden

Een hele snelle levering
Een hele snelle levering. Heel mooi verpakt. Super kwaliteit van de handtas, zeer mooi. Hier zal ik zeker nog bestellen.

Resposta da RoseLee Amsterdam
Blij met mijn Hannah handtas.
Blij met mijn Hannah handtas.
Levering is supersnel en de tas is mooi en liefdevol ingepakt.
Ik zal zeker vaker bestellen !!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Heel blij met mijn nieuwe tas
Heel blij met mijn nieuwe tas! Snelle levering en goed mooi verpakt. Zeker een aanrader!

Resposta da RoseLee Amsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.