SUPER service!🙌🏼 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle være igjen 1 par av i min str. De var lovet å komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fått sporingsinfo på dag 2, sendt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornøyd med handelen! Beste skoene jeg har prøvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder ku... Ver mais
Jeg hadde bestilt løpesko og så frem imot levering. Ble kontaktet på telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var på lager. De bekla... Ver mais
Forhånds Bestilte skoa mine fra rotation, og de ble litt forsinket (ikke rotation sin feil), jeg sendte mail til rotation og de fikset at skoene mine ble sendt samme dag som jeg sendte mail. De imp... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!
Informações de contato
Konvallveien 48, 0875, Oslo, Noruega
- info@rotation.no
- rotation.no
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Forferdelig kundeservice
Forferdelig kundeservice, HOLD DERE UNNA DENNE NETTSIDEN!
Kundeservice er helt ubrukelig, forsøkte å returnere, men endte opp med innkassovarsel. Sendte skoene tilbake, fikk ikke refusjon og fikk i tillegg innkassovarsel!

Resposta da Rotation
Enkel nettside og super rask levering
Kjempe fornøyd med mine Hoka sko
Kjempe fornøyd med mine Hoka sko. God kundeservice!
Bestilte sko fra dere til min datter
Bestilte sko fra dere til min datter. Fikk skoene i god tid før bursdag men fikk to høyre sko i pakken. Måtte sende i retur. Har kontaktet kundeservice og klaget men ikke fått noe respons. Veldig dårlig. Jobbet på sko butikk selv. En skal alltid sjekke sko esken før en sender.

Resposta da Rotation
Fikk lagt til feil størrelse
Fikk lagt til feil størrelse, tok mindre enn en time før kundeservice hadde endret til riktig størrelse
Utsolgte produkter og dårlig service
Markedsfører utsolgte varer og svarer etter 2 uker på henvender. Useriøst

Resposta da Rotation
La ut ting dere ikke hadde
La ut ting dere ikke hadde. Betalte men gikk ikke gjennom. Masse feil på netsiden. Vansklig å finne fram

Rask og god levering
Jeg er veldig fornøyd med produktet og…
Jeg er veldig fornøyd med produktet og det er rask levering. Tusen takk!🎈
Veldig fornøyd med mine ugg!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.