Alles is goed verlopen Helaas konden ze niet de gewenste kleur leveren omdat ze ook afhankelijk zijn van hun leverancier Verder alles top Ook netjes gecorrespondeerd over de kleur Ook de moge... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De rozen die wij besteld hadden waren niet geleverd bij rozen.nl dus werden we netjes opgebeld over wat we i.p.v. wilde. Alle bossen zouden duurder uitvallen,maar daar hoefden we niet naar te kijken e... Ver mais
Blauwe rozen besteld voor een crematie. Even spannend of ze op tijd binnen kwamen maar dat kwamen ze. Rozen waren prachtig! Heel mooi lichtblauw en een volle bloem. Zeer tevreden!
Ik heb bij Rozen.nl een boeket besteld van 5 rode rozen en 1 witte roos. De bloemen kwamen netjes verpakt aan in een grote, stevige doos, en vielen direct op door de lange, prachtige stelen. Het p... Ver mais
Detalhes da empresa
Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.nl. Dagverse rozen direct van de kweker. Verser kan niet! De meeste rozen zijn in Nederland gekweekt. Daarnaast halen we een gedeelte (vooral de geverfde rozen) uit Ecuador. Ook daar doen we alleen zaken met de betere kwekers. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 125,-
Supersnelle levering Dagvers!
Op werkdagen - Vandaag besteld (tot 11:00 uur) Morgen in NL + BE bezorgd.
Informações de contato
Middel Broekweg 29, 2675 KB, Honselersdijk, Holanda
- 0654301138
- info@rozen.nl
- rozen.nl
Respondeu a 31% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Voor de vierde keer rozen besteld bij…
Voor de vierde keer rozen besteld bij deze website. De service is altijd goed en het contact verloopt soepel. Toch vraag ik mij af of het aan mij ligt, aan het verzendproces, of aan de kwaliteit van de rozen. Na vier dagen begonnen de steeltjes zacht te worden en door te knakken, en de rozen zijn helaas nooit open gaan bloeien. Ondanks de goede service vind ik dit toch een minpuntje waar het bedrijf misschien iets aan kan doen.

Super
Mooie, grote blauwe rozen waar ik na bijna een week nog van aan het genieten ben. Super service, snelle levering en ook nog eens heel netjes verpakt.
Prima snelle levering ook had ik pas…
Prima snelle levering ook had ik pas laat besteld maar keurig geholpen door Martin. En snel de spoed levering geregeld. Met dank.

Rouwkrans
Ze hebben meegedacht met onze bestelling en toen ze erachter kwamen dat er een fout adres was opgegeven hebben ze dat aangepast en alsnog op het juiste adres afgeleverd. Blij met hun flexibiliteit.

Resposta da Rozen.nl
Persoonlijke benadering en perfecte service
Via een persoonlijk bericht werd ik op de hoogte gebracht dat wat ik besteld had niet op voorraad was maar er is een heel mooi alternatief gevonden. Een hele mooie service.
Prachtige rozen!
Een dagje later bezorgd dan gepland, maar wel echt prachtige rozen! Ik zal hier zeker weer bestellen.

Resposta da Rozen.nl
Voor de 3e keer hier besteld.
Voor de 3e keer hier besteld.
Altijd mooie verse rozen, netjes verpakt en optijd geleverd.👍👍👍

Prachtige rozen
Prachtige rozen, mooi op tijd geleverd, zorgvuldig in een mooie doos zoals altijd. Het is altijd een extra feestje om bij het afronden van een trainingsgroep een mooie roos van rozen.nl uit te kunnen delen. Fijn dat we er altijd op kunnen rekenen dat ze op tijd zijn en van heel goede kwaliteit zijn.

Top rozen.!!!
Ze denken mee en klasse wat ze hebben…
Ze denken mee en klasse wat ze hebben bezorgd
Omdat het weer een erg mooie bos rozen…
Omdat het weer een erg mooie bos rozen is ,en me vriendin er erg blij mee is.
Te laat bezorgd
Week van te voren besteld en gevraagd op specifieke datum te leveren. Helaas niet op tijd geleverd. Erg vervelend! Geen aanrader. Ik doe dit niet meer bij dit bedrijf.

Resposta da Rozen.nl
Prachtige rozen voor een bijzondere…
Prachtige rozen voor een bijzondere gelegenheid. Netjes geleverd. En ze staan mooi.

Resposta da Rozen.nl
Omdat ik een heel goed antwoord heb…
Omdat ik een heel goed antwoord heb gekregen

Resposta da Rozen.nl
Mooie rozen die lekker ruiken.
Mooie rozen die lekker ruiken.
Keurig op tijd bezorgd.
Blijven lang goed door de mini-waterflesjes.
Fijne klantenservice.

Resposta da Rozen.nl
Mooie verse rozen en prima op tijd…
Mooie verse rozen en prima op tijd bezorging!

Resposta da Rozen.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.