Rozen.nl Avaliações 2.257

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles is goed verlopen Helaas konden ze niet de gewenste kleur leveren omdat ze ook afhankelijk zijn van hun leverancier Verder alles top Ook netjes gecorrespondeerd over de kleur Ook de moge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De rozen die wij besteld hadden waren niet geleverd bij rozen.nl dus werden we netjes opgebeld over wat we i.p.v. wilde. Alle bossen zouden duurder uitvallen,maar daar hoefden we niet naar te kijken e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blauwe rozen besteld voor een crematie. Even spannend of ze op tijd binnen kwamen maar dat kwamen ze. Rozen waren prachtig! Heel mooi lichtblauw en een volle bloem. Zeer tevreden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Rozen.nl een boeket besteld van 5 rode rozen en 1 witte roos. De bloemen kwamen netjes verpakt aan in een grote, stevige doos, en vielen direct op door de lange, prachtige stelen. Het p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Delivery de Flores
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Floricultura

Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.nl. Dagverse rozen direct van de kweker. Verser kan niet! De meeste rozen zijn in Nederland gekweekt. Daarnaast halen we een gedeelte (vooral de geverfde rozen) uit Ecuador. Ook daar doen we alleen zaken met de betere kwekers. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 125,-

Supersnelle levering Dagvers!

Op werkdagen - Vandaag besteld (tot 11:00 uur) Morgen in NL + BE bezorgd.

Bestel tot 11:00 uur, en in de meeste gevallen kunnen we ook die dag versturen. De volgende dag geleverd in Nederland en België, ook op zaterdag. (we zijn wel afhankelijk van de prestaties van de koeriers. Afhalen is dagelijks mogelijk maar wel in overleg, want we hebben geen winkel.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 31% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Voor de vierde keer rozen besteld bij…

Voor de vierde keer rozen besteld bij deze website. De service is altijd goed en het contact verloopt soepel. Toch vraag ik mij af of het aan mij ligt, aan het verzendproces, of aan de kwaliteit van de rozen. Na vier dagen begonnen de steeltjes zacht te worden en door te knakken, en de rozen zijn helaas nooit open gaan bloeien. Ondanks de goede service vind ik dit toch een minpuntje waar het bedrijf misschien iets aan kan doen.

15 de novembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Hallo Cherrelle, Wat vervelend om te horen. Moeilijk te zeggen waar het aan gelegen heeft, maar we gaan je snel een nieuw boeket opsturen, dan horen we graag of het nu wel aan je verwachtingen voldeed. Stukje eraf, schone vaas en de voeding gebruiken. En niet te dicht bij de verwarming. Succes alvast.

Super

Mooie, grote blauwe rozen waar ik na bijna een week nog van aan het genieten ben. Super service, snelle levering en ook nog eens heel netjes verpakt.

11 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima snelle levering ook had ik pas…

Prima snelle levering ook had ik pas laat besteld maar keurig geholpen door Martin. En snel de spoed levering geregeld. Met dank.

18 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Rozen.nl

Graag gedaan natuurlijk. Mannen zijn nu eenmaal wat vaker te laat met bestellen, maar dan proberen we op te lossen als het ook maar een beetje kan.

Rouwkrans

Ze hebben meegedacht met onze bestelling en toen ze erachter kwamen dat er een fout adres was opgegeven hebben ze dat aangepast en alsnog op het juiste adres afgeleverd. Blij met hun flexibiliteit.

14 de novembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Gelukkig is het op tijd goed gekomen. Logisch dat we het regelen.

Prachtige rozen!

Een dagje later bezorgd dan gepland, maar wel echt prachtige rozen! Ik zal hier zeker weer bestellen.

10 de novembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Die dag is wel jammer, koeriers doen helaas niet altijd precies wat ze beloven. Omdat ze altijd dagvers zijn is die extra dag niet leuk, maar de rozen hebben er niets van.

Prachtige rozen

Prachtige rozen, mooi op tijd geleverd, zorgvuldig in een mooie doos zoals altijd. Het is altijd een extra feestje om bij het afronden van een trainingsgroep een mooie roos van rozen.nl uit te kunnen delen. Fijn dat we er altijd op kunnen rekenen dat ze op tijd zijn en van heel goede kwaliteit zijn.

6 de novembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

En wij zijn blij dat we al zo lang de leverancier mogen zijn van de rozen na afloop van de trainingen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Te laat bezorgd

Week van te voren besteld en gevraagd op specifieke datum te leveren. Helaas niet op tijd geleverd. Erg vervelend! Geen aanrader. Ik doe dit niet meer bij dit bedrijf.

15 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Rozen.nl

Dat is altijd vervelend. Helaas maakt het niet uit of je een dag of een maand van te voren hebt besteld. Het gaat om het moment van verzenden. Dat is altijd de dag voor de gewenste leverdatum. Dit omdat het in 98% van de gevallen ook lukt dat bijvoorbeeld PostNL het bezorgt. In jouw geval is dat helaas niet gelukt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige rozen voor een bijzondere…

Prachtige rozen voor een bijzondere gelegenheid. Netjes geleverd. En ze staan mooi.

10 de outubro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Fijn om te horen Marije. We werken samen met de betere rozenkwekers en daar zie jij dan het resultaat van terug.

Top!

Product was zoals beloofd, lekker ruikende rozenblaadjes

22 de setembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Verse rozenblaadjes van verse rozen en dat ruik je. En jij gelukkig ook!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie rozen die lekker ruiken.

Mooie rozen die lekker ruiken.
Keurig op tijd bezorgd.
Blijven lang goed door de mini-waterflesjes.
Fijne klantenservice.

22 de setembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Allemaal lovende woorden, graag gedaan en graag weer tot een volgende keer.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.