Rozen.nl Avaliações 2.257

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles is goed verlopen Helaas konden ze niet de gewenste kleur leveren omdat ze ook afhankelijk zijn van hun leverancier Verder alles top Ook netjes gecorrespondeerd over de kleur Ook de moge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De rozen die wij besteld hadden waren niet geleverd bij rozen.nl dus werden we netjes opgebeld over wat we i.p.v. wilde. Alle bossen zouden duurder uitvallen,maar daar hoefden we niet naar te kijken e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blauwe rozen besteld voor een crematie. Even spannend of ze op tijd binnen kwamen maar dat kwamen ze. Rozen waren prachtig! Heel mooi lichtblauw en een volle bloem. Zeer tevreden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Rozen.nl een boeket besteld van 5 rode rozen en 1 witte roos. De bloemen kwamen netjes verpakt aan in een grote, stevige doos, en vielen direct op door de lange, prachtige stelen. Het p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Delivery de Flores
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Floricultura

Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.nl. Dagverse rozen direct van de kweker. Verser kan niet! De meeste rozen zijn in Nederland gekweekt. Daarnaast halen we een gedeelte (vooral de geverfde rozen) uit Ecuador. Ook daar doen we alleen zaken met de betere kwekers. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 125,-

Supersnelle levering Dagvers!

Op werkdagen - Vandaag besteld (tot 11:00 uur) Morgen in NL + BE bezorgd.

Bestel tot 11:00 uur, en in de meeste gevallen kunnen we ook die dag versturen. De volgende dag geleverd in Nederland en België, ook op zaterdag. (we zijn wel afhankelijk van de prestaties van de koeriers. Afhalen is dagelijks mogelijk maar wel in overleg, want we hebben geen winkel.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 31% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

waren mooie rozen echter zaterdag…

waren mooie rozen echter zaterdag binnen gekregen woensdag meerdere rozen hangen en uitgebloeid.

plus dat de bezorgdienst zegt dat we niet thuis waren en de rozen achter in de schuur van de buren had neergezet

Resposta da Rozen.nl

Inderdaad wel jammer dat de koerier ze blijkbaar in de verkeerde schuur heeft neergezet. Het is naderhand vaak lastig te reproduceren waar of hoe het precies is mis gegaan. Neem voor een volgende keer eerst even contact op, dan zullen we wat coulance toepassen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Delivery in a time

Delivery in a time, good quality of flowers, one problem, that if order too early flowers looks not so fresh.

24 de setembro de 2025

Resposta da Rozen.nl

I can't exactly reproduce this situation, it looks like that the flowers arrived earlier than you actually needed them. We did deliver at your requested date. Let's try again next time. And please contact us before so we can give you some discount to make up for your dissapointment.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De chocolade love mix 300 gram

De chocolade love mix 300 gram , was totaal niet het gene wat de foto op de website geeft . Chocolade was ook erg wit uitgeslagen . Mijn vriendin was erg teleurgesteld en ik ook . Erg jammer

Resposta da Rozen.nl

Ik had eerder een reactie geplaatst, maar die blijkt verdwenen te zijn. Spijtig in ieder geval, De mix is wel ongeveer de mix zoals op de foto, maar de inhoud per doosje kan wel iets verschillen. Ik heb de love mix zelf gecontroleerd en deze bleek inderdaad wel wit hier en daar. Dat hoort natuurlijk niet, dus we hebben ze offline gehaald. Ter compensatie kan ik je een doosje van de "Herfst mix" opsturen. Die zijn echt heel erg lekker.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect verpakt en op tijd.

Perfect verpakt en op tijd.
Uitstekende kwaliteit.
Sommige van de rozen hebben meer dan 17 dagen gestaan.
De diamantjes in de rozen was een heel leuke verrassing die zeer gewaardeerd werd.

Resposta da Rozen.nl

We hadden de diamantjes net binnen gekregen en dit was een mooi moment of ze even te testen. Ze komen binnenkort als extra optie beschikbaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Qualität laat te wensen over

Jammer dat de rozen al na 5 dagen begonnen te verwelken.
En verzorging van de rozen naar meegeleverde aanleiding gedaan.
Van de 73 bestelde rozen kon ik na 6 dagen nog 13 in de vaas terug zetten. Een duure grap
voor € 2,50,- per stuk.

7 de maio de 2025

Kwalitatief slechte rozen

Kwalitatief slechte rozen. 10 blauwe rozen besteld om te verwerken in een rouwboeket. Rozen 5 maart ontvangen. Op 6 maart het boeket geschikt. 2 van de 10 verloren al blaadjes. Vrijdag op de uitvaart waren er bloemen waar de knop van af dreigde te vallen. Contact opgenomen en geen enkele reactie ontvangen. Voor mij eens maar nooit meer.

5 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order Mishandling, poor communication, lack of accountability

I ordered a bouquet of black roses from rozen.nl a week in advance for Valentine's Day, explicitly selecting the pickup option for February 13th. Instead, my order was mistakenly shipped to my address when I wasn't present, despite clearly indicating a pickup preference. My attempts to clarify details with customer service via WhatsApp were ignored, and I've now waited more than a week without any feedback or response regarding a refund request. Overall, this experience has been frustrating, marked by poor communication and a disappointing lack of accountability.

13 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rozen.nl is mijn vaste online…

Rozen.nl is mijn vaste online bloemenwinkel, en dat is niet zonder reden. Elk jaar bestel ik hier zeker twee a drie keer bloemen en elke keer weer is de service en kwaliteit top. Als ik een specifieke wens heb voor een boeket, wordt dit altijd zonder problemen perfect geregeld. Geen woorden maar daden!

De bloemen worden altijd op de afgesproken dag geleverd en ik heb nog nooit problemen gehad met een bestelling. Mijn vrouw is elke keer weer dolgelukkig met de prachtige boeketten en zoals ze zeggen: vrouw blij, ik blij!

Kortom, een geweldige service, prachtige bloemen en een bedrijf dat echt doet wat het belooft. Bedankt, Rozen.nl en chapeau voor de topwerk!

12 de fevereiro de 2025

Steeds opnieuw sturen zonder opdracht

Steeds opnieuw sturen zonder opdracht
Oneerlijk en intimiderend Koop hiet niet

8 de janeiro de 2025

Resposta da Rozen.nl

Deze mevrouw is helaas een beetje in de war. Doordat ze een verkeerd huisnummer heeft opgegeven kon haar bestelling niet worden geleverd, alleen leek het de fout van PostNL te zijn. Ze wilde haar geld terug, maar na contact te hebben gehad met haar via de telefoon spraken we af een nieuwe poging te wagen. Helaas ging ook deze zending weer helemaal de mist in. Omdat ik week later zelf naar Amsterdam moest wilde ik het zelf alsnog goed maken door nogmaals een nieuw boeket af te leveren. Omdat er niet op het aangegeven huisnummer werd gereageerd kon ik het achterlaten bij de buren. Daarna haar geïnformeerd waar het was af te halen. Toen ging het helemaal los, want wat bleek nu, het huisnummer wat ze zelf had opgegeven was helemaal niet haar huisnummer. Dus PostNL was niet 2x abuis, en ook ik niet. Dus vond ik het wel terecht om nog 2x een bos rozen na te belasten......

Rozen.nl & topbloemen.nl

Voor de man die op 7 november zo boos was op rozen.nl en voortaan bij topbloemen ging bestellen....

Ook het pakketje van topbloemen staat bij mij voor de deur... dus de fout ligt toch echt bij jou...

Noa woont niet op het adres wat jij doorgeeft...

Dus check eerst zelf even je gegevens voor je slechte reviews geeft aan bedrijven die gewoon netjes doen wat jij aangeeft !!

16 de novembro de 2024

Slechte klanten service

Slechte klanten service, bloemen gewoon bij het verkeerd adres afgegeven niks wordt vergoed en ze hebben mij de optie gegeven om het zelf te laten "ophalen" wat een grap voor een bedrijf. Beter bij Topbloemen.nl halen.

7 de novembro de 2024

Resposta da Rozen.nl

Dat is lekker gemakkelijk! Mij een 1 ster geven omdat je zelf een heel verkeerd adres opgeeft bij je bestelling. Levering en sortering wordt gedaan op basis van postcode. ik heb je 3 e-mails gestuurd en zelfs nog een korting op een nieuwe bestelling. Dus zeg niet dat ik er geen tijd in heb gestoken. En als je het verkeerde adres opgeeft zal ook Topbloemen het verkeerd doen.

Regenboog rozen

Regenboog rozen

Regenboog 🌈 rozen besteld als grafstuk.
Ik ben ontzettend fijn geholpen tot in de late uurtjes om alles te regelen. Prachtige bloemen en erg fijn dat er nog bedrijven zijn die je zo goed helpen. Absoluut een aanrader.
10/10

24 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.