Detalhes da empresa

1. Massoterapeuta

Welkom bij Ruby Dharma, waar moederschap wordt gevierd en zwangerschap en postpartum herstel worden omarmd. Als moeder maak je een unieke reis door tijdens en na de geboorte van je baby. Ik ben hier om jou te ondersteunen tijdens deze bijzondere en vaak uitdagende tijd. De behandelingen zijn ontworpen om jou te helpen herstellen, ontspannen en opnieuw verbinden met jezelf tijdens je zwangerschap en na de bevalling.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

17 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Postpartum voeding door RubyDharma

Voor mijn derde postpartum periode heb ik bij Merel diverse maaltijden, snacks en ontbijtjes besteld. Merel heeft veel kennis van postpartum voeding en wat hierin bevorderlijk is voor je herstel. Ik heb genoten van alle voedzame en helende gerechten en durf te zeggen dat ik deze (derde) keer heel snel hersteld ben mede door de voeding ten opzichte van de vorige postpartum periodes! Ook was het iedere dag weer een feestje om de gerechten en snacks te nuttigen!
Echt een dikke tip en aanrader voor iedere moeder (to be)!!

7 de fevereiro de 2026

Zwangerschapsmassage

Heerlijk ontspannen was ik na de zwangerschapsmassage door Merel. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en doordat het ook bij je thuis kan, hoef je daarna de deur niet meer uit. Heel fijn om op deze manier tijdens je zwangerschap even tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij de kleine baby in je buik.

2 de janeiro de 2025

Zwangerschapsmassage

Merel vorige week aan huis gehad voor een zwangerschapsmassage. Was lang opzoek geweest naar iemand met een aangepaste tafel zodat ik lekker op mijn buik kon liggen. Blij haar uiteindelijk gevonden te hebben. Was een hele fijne massage, in het begin even wennen ook echt op de buik te kunnen liggen. Maar daarna heerlijk ontspannen. Gewoon erg fijn dat het aan huis is, ik kon na de massage zo mijn bed in duiken. Gelijk nog een afspraak gemaakt in de week dat de kleine verwacht wordt, nog even een extra avondje ontspannen. 🥰 Al met al zeker een aanrader.

12 de dezembro de 2024

Doen doen doen!

Een massage bij Merel als je zwanger bent, is wat je wil! Ze komt bij je thuis, dus na de massage rol je lekker de bank op of je bed in. Haar aanrakingen, de gezelligheid, de ontspanning en haar kennis is heel fijn. Ze denkt in van alles met je mee. Kortom, geef dit cadeau aan jezelf ❤️

21 de novembro de 2024

Zwangerschapsmassage

Ik heb de zwangerschapsmassage bij Merel gedaan. Waar sommige masseuses een lijstje of vaste behandeling aflopen, deed Merel dit niet. Dit maakte het een hele prettige ervaring. Ze had heel veel aandacht voor mij als persoon en mijn behoeftes. Ze keek samen met mij waar op dat moment de meeste behoefte lag (bij mij was dat spanning in de bovenrug) en stemde daar de massage op af. Dat ze ook bij je thuis komt is ook echt fijn. Kortom een echte aanrader!

18 de novembro de 2024

Weer helemaal zen

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad aan huis! Merel zorgt gelijk voor een goede sfeer. Ontspannen begin van de dag. Ik kan er weer even tegenaan en zou het zeker aanraden.

11 de outubro de 2024

Wat een top ervaring!

Een hele fijne postpartum behandeling van Merel gehad 💕
Ik was zo toe aan een heerlijk ontspannende massage, even tijd voor mijzelf in de meest hectische periode van mijn leven! Wat ook erg fijn is dat Merel goed aanvoelt welke behandeling je nog meer nodig hebt. Ik had namelijk nog nooit eerder gehoord van een yoni steam of een moxa behandeling. Ze kijkt graag met je mee naar jouw situatie en geeft hierin advies. Merel weet wat ze doet en straalt rust uit, dat was precies wat ik nodig had 🥰 bedankt!

6 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige postpartum behandeling die mij enorm heeft geholpen in mijn herstel!

Hele fijne postpartum behandeling gehad van Merel. Ik had het volledige pakket, en kan dat enorm aanraden! Zo fijn hoe Merel je helpt als kersverse moeder even te focussen op jezelf en je eigen herstel. Ze toverde de babykamer om tot een oase van rust, waarbij we begonnen met een voetenbadje. De yoni steam was vooral bijzonder door de manier waarop Merel mij begeleide en aandacht gaf aan de prestatie die mijn lichaam had gegeven. Na een heerlijke massage kwam de moxa therapie, dit heeft mij enorm geholpen om minder ‘open’ te staan en meer te varen op mijn eigen energie. De buikbinding vond ik heel speciaal en heeft mij de hele dag ondersteund. Echt heel blij dat ik deze behandeling heb gedaan! Heeft mij enorm geholpen in mijn herstel. Dankjewel lieve Merel!

23 de julho de 2024

Dankjewel lieve Roos!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een ervaring die ik elke mama toe wens

Op dag 5 na de bevalling kwam Merel langs voor een complete postpartum behandeling. Ze bracht meteen veel rust met zich mee, wat een fijne toon zette voor de sessie. De behandeling was ontzettend prettig opgebouwd. Het startte met de yoni steam die de aandacht terugbrengt naar jezelf, ontspanning en rustige ademhaling - iets wat naar de achtergrond verdwijnt tijdens de kraamdagen. Daarna bracht de massage verdere focus op mijn lijf en gaf het een actief zetje om fysiek te ontspannen. De moxa therapie was een fijne sensatie na de massage en de buikbinding geeft een boost om die focus op ontspanning vast te houden na de behandeling. Door de manier waarop Merel haar behandeling uitvoert en je begeleidt, keert de focus weer even honderd procent terug op je eigen kern. Daarbij geeft ze je een heel veilig gevoel, waardoor je je helemaal kunt laten opgaan in het moment. Deze behandeling draagt voor mij bij aan een stukje verwerking van de bevalling. Ik vind het een heel mooie ervaring om dit samen met Merel te doen en het is ontzettend waardevol in het proces naar herstel van de bevalling. Ik wens dit iedere mama toe!

17 de maio de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Opgeladen en nieuwe energie

Sinds ik moeder ben, zijn mijn kindjes mijn prioriteit en heb ik mijn eigen dromen en wensen al een aantal jaar (bewust) aan de kant geschoven. De dag vd behandeling met Merel voelde ik me zo leeg en moe, ik had het gevoel dat ik mezelf mocht opladen. Maar er gebeurde zoveel meer dan alleen opladen. Een bepaalde energie is echt weer gaan stromen en voor het eerst in jaren ervaar ik weer kriebels om keuzes voor mezelf te maken. Het was een hele fijne en bijzondere avond. Merel bedankt!

27 de junho de 2024

Dankjewel lieve Carmen 🙏🏻

Een heerlijke ontspannende massage

Merel weet wat ze doet waardoor je je volledig kunt ontspannen. Van begin tot eind een fijne begeleiding. Ik ging zowel opgeladen als relaxed naar huis. Een dikke aanrader dus!

13 de maio de 2024

Dankjewel Eva 🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog steeds een beetje stil van…

Nog steeds ben ik een beetje stil van deze bijzondere ervaring. Om op dit kwetsbare moment in mijn leven (net na het krijgen van een miskraam) met zoveel liefde, zorgzaamheid en aandacht een behandeling van Merel te mogen ontvangen was echt enorm helend en waardevol. Het heeft me heel erg geholpen met de verwerking. Dank lieve Merel voor je warme handen en liefdevolle aandacht..ik gun iedere vrouw na zo’n ervaring of na een bevalling een behandeling van jou ❤️

20 de abril de 2024

Super!

Merel biedt heerlijke ontspannen massages aan, met aandacht, zorg en kunde. Ze gebruikt verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je als vrouw, moeder, aandacht geeft aan lichaam en geest. Een ware aanrader 🙏🏼

24 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.