Hurtig levering og meget lækkert…
Hurtig levering og meget lækkert indpakket

Brunbjergvej 5, 8240, Risskov, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Normalmente responde dentro de 24 horas
Hurtig levering og meget lækkert indpakket

Resposta da RUE de FEMME
Lækre produkter i skøn kvalitet og design

Resposta da RUE de FEMME
Super god kundeoplevelse med svar fra jer om ankommet varer - tak for det. God kvalitet i jeres tøj til en meget fornuftig pris :)

Resposta da RUE de FEMME
Every item was perfect for my style ja size. Easy to shop and fast delivery. Best marketplace for me.
lækkert tøj
Hurtig og præcis service og levering

Resposta da RUE de FEMME
Der er noget galt med størrelsesguiden. Nu har jeg købt den samme kjole 3 gange og returneret 2 gange. Det kostede mig så yderligere 120kr i returfragt. Det er ikke helt ok

Resposta da RUE de FEMME
Super hurtig levering. Tøjet er af god kvalitet og det var pakket super flot ind
Hurtig levering og varerne er pakket så pænt ind hver gang (tak Mads).
Tøjet sidder altid perfekt og kvaliteten er lækker.
Et godt udvalg og priserne er gode.
Kan bestemt anbefale at handle herinde og det er langt fra sidste gang, at jeg selv ligger en ordre.
Tak for god service endnu en gang.