Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Øv- Fup & Svindelfirma 22/3 - bestilling af 2 sengeborde - på lager ! - levering 1-4 dage - samme dag bekræftet i ordrebekræftelse 31/3 - de trækker kr. 5.000,- på kortet 10/4 - fortsat intet... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kjøpte seks kjøkkenstoler som etter kort tid begynte å gå i oppløsning i setet. Etterhvert send inn bilder med ønske om reklamasjon, men fikk da beskjed om at fristen for reklamasjon var gått ut. Dett... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og løbende information fra jeres side, angående bestilling af vare, som ikke var på lager. Men meget utilfreds med jeres valg af Postnord, som stod for forsendelsen. Først skulle pakken lev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en reklamation, som blev håndterer rigtig fint af venlige kundeservice medarbejdere. Jeg fik nye produkter tilsendt, som de dog ikke havde på lager. Det tog derfor noget tid inden produktern... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Rum21 har siden start vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af møbler og hjemmeindretning. Vores virksomhedsidé bygger på at sælge møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer. Vores mål er, at altid kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Øv- Fup & Svindelfirma

Øv- Fup & Svindelfirma
31/3 - de trækker kr. 5.000,- på kortet
10/4 - fortsat intet sker og kundeservice reagere ikke
Nu må jeg til at gøre indsigelse grundet svindel hos Mastercard
Så brug et andet seriøst firma - det her er fup - øv - og en masse spildt tid.
Havde jeg bare brugt et andet firma - så havde de været her og de skal bruges - øv øv

10 de abril de 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till de förväntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte den 2/1 en række produkter…

Jeg bestilte den 2/1 en række produkter fra rum21, herunder en lampe, som jeg først modtog 3 uger senere. Desværre var lampen gået i stykker under fragt, hvorfor jeg aftalte med rum21s kundeservice at sende den retur og få pengene returneret.

Desværre er pakken endt i et PostNord kaos (sandsynligvis blevet væk - pakke nr. 00573132901335176552), og jeg kan for PostNord ikke få lov til at efterlyse, da der er rum21, der har genereret returlabelen. Trods gentagne henvendelser svarer rum21 ikke på min anmodning om at tage kontakt til PostNord. Jeg er nu fanget i en umulig situation - og +600 kr. fattigere.
Hjælp!

28 de fevereiro de 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att lampan och leveransen inte levde upp till de förväntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

Køb ALDRIG herfra

Køb ALDRIG herfra!
Jeg købte en skænk og vitrineskab, og skænken blev leveret uden nødvendig skrue til skabslågen. Jeg skrev med det samme til kundeservice, som vendte tilbage efter kort tid. De lovede at sende en ny. Jeg ventede 14 dages tid, men da jeg ikke havde ikke modtaget reservedelen, skrev jeg igen til dem. De lovede så at sende en ny, men efter yderligere mange dages ventetid, skrev jeg så endnu en mail, og de vendte tilbage og skrev, at de selvfølgelig ville sende en ny skrue. Jeg har STADIG ikke modtaget den, og min skænk står nu med manglende låge, fordi de ikke har sendt den af sted endnu. Jeg skrev for en uges tid siden endnu en mail, hvori jeg gjorde dem opmærksom på, at jeg stadig manglede den skrue. Så vender de tilbage med, at "de kan se, at alle ting fra ordren er sendt". Jeg blev simpelthen så harm og vred, at jeg endte med at sende en mail til dem med store ord i. Jeg skal ikke betale SÅ mange penge for en skænk, der mangler en låge. Så går jeg hellere i IKEA, hvor jeg ved, at pakningen er rigtig.

23 de janeiro de 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att det saknades en del i din beställning och att din upplevelse inte levde upp till de förväntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god oplevelse og hurtig fragt

Jeg var en smule nervøs for at lave mit køb hos Rum21, da deres trustpilot ikke var højere.
Jeg tog dog chancen og kan nu varmt anbefale dem.
De havde den skarpeste pris på produktet på markedet - og så modtog jeg mine produkter efter kun 4-5 dage.
Alt har været som det skulle være, og jeg vil gerne handle hos dem igen.

5 de janeiro de 2026

Stjæler folks penge…

Jeg er simpelthen ved at gå ud af mit gode skind. Den 18. November bestiller jeg bøjler for lidt over 2000,- og den 25. Er pengene trukket fra min konto.
Problemet er bare, at jeg endnu intet har hørt fra dem, ingen mail om afsendelse, ingen varer, ingen svar.
Jeg har skrevet til dem gentagende gange, senest, hvor jeg har fortalt dem, at da det er ulovligt at trække penge før afsendelse, har jeg tænkt mig at gå videre med dette, hvis jeg ikke hører fra dem ASAP.
Dette er de tilsyneladende ligeglade med, da det nu er 2 dage siden og jeg har endnu intet hørt.

Vil kraftigt fraråde folk imod at handle på denne side, da de åbenbart stjæler fra folk og regner med, at de ikke skal stå til ansvar for dette.

2 de dezembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig service ved reklamation…

Virkelig dårlig service ved reklamation af produkt der var skadet ved ankomst. Billede og forklaring blev sendt samme dag den 18. oktober 2025. Det er nu den 26. november 2025 og jeg har stadig ikke fået nogen bekræftelse på at få tilsendt en ny erstatningsvare!

Jeg vil kraftigt fraråde at handle hos Rum21.

Ordre #105199180

26 de novembro de 2025

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din vara inte levde upp till de förväntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Ditt ärende kommer hanteras så snart som möjligt.

NEVER order from this company

02-10-2025: I received notice that Rum21 contacted PostNord
09-10-2025: I ask for an update on my order
13-10-2025: I receive an e-mail that stated that Rum21 were awaiting PostNord
20-10-2025: I ask for an update on my order
22-10-2025: I receive an e-mail from Rum21 that stated that PostNord has lost my package. Additionally, Rum21 ask if I would like to return the part that I has received or if they should ship a new pendant
22-10-2025: I ask for a new pendant and for the delivery date
27-10-2025: I heard nothing and therefore ask for an update
28-10-2025: I receive an e-mail that confirmed that you will ship me a new pendant
31-10-2025: I contact PostNord to ask if they by any chance have found my package. They let me know that they have never received the package from Rum21
05-11-2025: I ask once again when the pendant will be shipped

The money is taken out of my account (+10.000 DKK.) but I still have not received my lamp. I will NEVER order from this company again. I have never experienced such horrible customer service.

5 de novembro de 2025

Hi!
Thank you for your review.

We are sorry that you did not receive your order and that your experience did not meet your expectations and we appreciate your feedback. We will contact you via email shortly!

Have a great day!
Best regards,

Rum21 vildleder

Rum21 vildleder ved at tilbyde,at man kan få 200kr rabat på første køb, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Når man så har gjort det og modtaget rabatkoden, finder man ud af, at det kun gælder, hvis man køber for over 1500kr. Virkelig dårlig stil.

1 de novembro de 2025

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att rabattkoden inte fungerar. Vänligen kontrollera så att du följer rabattkodens villkor. Om det fortsatt inte fungerar, kontakta kundtjänst så hjälper vi dig. Vi uppskattar din feedback.

Falsk markedsføring

Virksomheden reklamerer med 200 kroner i rabat på første køb, hvis man tilmelder sig deres mailing liste. Så snart man gør det får man så en rabatkode, som ikke virker. Det er jo svindel, og jeg kommer derfor ALDRIG til at handle ved Rum21.

1 de novembro de 2025

Elendig kundeservice

Jeg har købt en lampe, der ikke fungerer som den skal. Der blev derfor oprettet en reklamationssag. For at komme videre med sagen, skulle Rum21 kontakte producenten.

Efter længere ventetid mistede jeg tålmodigheden, og bad om at returnere lampen i stedet.

Rum21 bad om billede af lampens serienummer. Efter jeg sender dette, har jeg intet hørt.

Jeg kan se, at andre også oplever håbløs kundeservice.

De er venlige i kontakten, men voldsomt langsomme.

24 de outubro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig service når det kommer…

Virkelig dårlig service når det kommer til reklamationer. Jeg modtog en lampe der var gået i stykker. Der er gået over en måned, og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem. Kan ikke anbefale denne hjemmeside og vil aldrig købe derfra igen.

5 de setembro de 2025

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att lampan inte levde upp till de förväntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Vi kommer att hantera din reklamation så fort det är din tur.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tilfredshed med det bestilte

Stor tilfredshed med det bestilte, stemte overens med det jeg så på hjemmesiden. Fin dialog og super fragtservice med TJW fragt, som også ringede og adviserede før ankomst. Jeg bruger gerne Rum 21 en anden gang.

29 de abril de 2025

Fuldstændig håbløs virksomhed

Fuldstændig håbløs virksomhed
Man forsøger at få en reklamation på ens vare, da det slet ikke ligner det man har bestilt, derudover skal man vente i knap 1 måned, før man hører et svar fra dem, og vente yderligere 1,5 måned, på at de stadig ingen løsning har!
Når man så ikke vil vente længere og man vil returnere varen hører man intet i 2 uger... simpelthen håbløs kundeservice

11 de março de 2025

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du har mottagit en defekt vara. Handläggningstiden kan ta längre tid vid reklamation för att vi ska göra en rättvis bedömning utifrån de riktlinjer som finns.
Vi uppskattar din feedback!

Hälsningar

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig information om leverings dato

Dårlig information om leverings dato, måtte selv kontakt dem - var bestilt i december ‘24 til levering i uge uge 7 i ‘25
Så er det selvfølgelig nogle gang. Men de har trukken pengene i dec. Svar tilbage, det var sådan det var og noget med en samarbejdespartner vedr. betaling. De skriver at kundeservice kan være på engelsk - men jeg har kun oplevet at den var på svenske. Nu har jeg bedt om at få ordre annulleret og mine penge retur

16 de dezembro de 2024

Hi!
Thank you for your review.
We regret that your order was delayed and that your experience did not meet your expectations, and we appreciate your feedback.

Have a wonderful day!
Kind regards,

Ufattelig dårlig service

Jeg er så skuffet over dette firma og den manglende vilje til at følge op på tingene, jeg har ikke modtaget mit sofabordet pengene har de fået.

Så dårlig service RUM21

19 de novembro de 2024

Hello,
Thank you for your review.
We regret that you have not received your coffee table yet. We appreciate your feedback!
Regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Langsom kundeservice og dårlig info

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er begejstret for rum21. Deres kundeservice er meget langsomme til at svare. De har trukket penge for en vare jeg endnu ikke har modtaget og som heller ikke er blevet afsendt selvom det er 14 dage siden jeg bestilte. Det er ikke godt nok.

27 de outubro de 2024

Hej,
Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att du är missnöjd med din köpupplevelse. Din order har inte skickats för att den är slut i lager. Vi har kontaktat dig vi mail!
Hälsningar

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lidt for langt leveringstid på mine…

Lidt for langt leveringstid på mine bestik.generelt god service og de svarer på spørgsmål.

24 de setembro de 2024

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid och vi uppskattar din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sælger lamper som du ikke kan få pære til!

Meget irriterende oplevelse.

Vi har fået en gave købt fra rum21.dk, produktet var en Flos Button loft lampe. Men da vi begynder at skulle finde pærerne til lampen, var det en svære opgave end først antaget - faktisk umulig... Vi tager i fysiske butikker, som lampemesteren osv. De har ikke længere pære på lager til lampen (cirkulære lysstofrør). Fint tænker jeg, så må vi bestille dem på nettet. Efter at have set at de ikke er tilgængelige på de første 4 webshops, da de er udgået, kontakter jeg Rum21, da man ikke burde kunne sælge et produkt, som ikke kan gøres funktionelt.

Da jeg ringer op, er der en dansk omstilling (automatisk) i røret. Da jeg så endelig kommer frem til en rigtig person, er det en engelsk talende kundesupporter. Hun oplyser mig, at jeg kan købe dem inde på Flos' egen webshop direkte, og det prøver jeg så.

Ved købet oplyser Flos mig om, at der er 3-4 ugers leveringstid. På trods af det, tænker jeg okay, nu vil jeg gerne bare have parkeret det, så jeg acceptere leveringstiden.

Efter ca. 3 uger, modtager jeg en mail direkte fra Flos om at de er ved at håndtere min ordre, og at deres pære er udgået??

Nu er det over en måned siden vi fik gaven, og endnu ingen udsigt til at få den til at virke, og de 14 dages fortrydelsesret er overskredet.

Jeg kontakter så i dag deres engelske support igen telefonisk. Jeg sendte en mail d. 08.09.24, hvor jeg forklarede problematikken, og havde ikke hørt retur fra dem 10 dage efter.

Jeg forklare hende forløbet og at jeg har modtaget en mail fra Flos om at de ikke længere kan levere pæren til denne lampe, og at jeg derfor ønsker at returnere den.

Det kan jeg ikke før hun har fået bekræftet fra Flos, på trods af at jeg har videresendt mailen fra Flos til hende.

Hvis du virkelig gerne vil drille en ven, et familiemedlem eller en kæreste, så bare giv dem en Flos Button lampe, og lad dem starte skattejagten på pærerne til lampen, og når det så går op for hende/ham at de ikke kan fås mere, så lad hende/ham kæmpe med den elendige kundesupport hos Rum21!

Vi står med en lampe til 2.500 kr., som vi ikke kan få lys i, og som ikke kan returneres ud fra 14 dages returret, da det tog mere end 14 dage, at få bekræftet at det er fuldstændig umuligt at opstøve pærerne, selv ved Flos.

Lampen er stadig tilgængelig på Rum21's hjemmeside, hvis I skal pranke nogen.

17 de setembro de 2024

Hej,
Vi beklager, at din sag ikke blev behandlet på en bedre måde. Nu er vi klar til at rette op på dette.

Hvis du vil sende os en mail på kundeservice@rum21.dk og skrive "Trustpilot" i emnelinjen, sender vi dig en returseddel, så du kan sende varen tilbage til os og få pengene tilbage.

Hilsen
Kundeserviceteamet hos Rum21

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget skuffet over servicen, men produktet er som det skal være.

Jeg fik en sofa leveret i to dele - en stor del på 80, som stortset bestod af hele sofaen, undtagen det ene armlæn, som var den anden del. Efter 1,5 hvor min kæreste og jeg baksede den op på 5. sal til min lejlighed (for denne service med at få leveret til dør, var åbenbart ikke en mulighed, hvilket også er for dårligt), må vi konstatere, at den ikke kan komme ind i lejligheden. Vi står nu i et absurd dilemman, hvor vi hverken kan få den ind, men også er for tung og bakset til at slæbe den ned fra 5. sal igen. Vi ringer så til kundeservice, hvor vi får af vide, at hvis vi ønsker at returnerer, skal vi selv slæbe den ned igen fra 5. og putte den ind i den originale papkasse. Her måtte jeg forklare, at vi hverken kunne få den ned selv igen, og at vi selvfølgelig havde været nødt til at tage sofaen ud af papkassen for at få den op, samt at det var skybrud, og den derfor var smuldret fra hinanden i regnen. Hendes svar var, at hun ikke kunne gøre så meget, og at vi måtte vente på at papkassen tørrede og se, om ikke vi kunne brugen den derefter. Jeg spurgte yderligere til, om det kunne passe, at det andet armlæn ikke kunne skrues af, når nu det andet armlæn var kommet for sig, og noget vi selv skulle skrue/montere på. Det kunne hun ikke svare på, men sagde at med andre sofaer, havde hun fået afvide, at dette ikke kunne lade sig gøre. Jeg måtte selv derefter forslå om ikke hun kunne tage fat i leverandøren og høre dem ad, så jeg kunne finde en løsning på den situation, jeg befandt mig i med en absurd tung sofa, som jeg hverken kunne få den ene eller anden vej. Det gik hun med til, men sagde at hun ikke havde noget nr men kun mail, og at hun derfor ikke vidste, hvor lang tid der ville gå før hun fik svar. Det her var i mandags, nu er det torsdag, og jeg har stadig ikke hørt tilbage fra hende eller jer. Imellemtiden lynede vi bagbekædningen af, og satsede og skruede det andet armlæn af, da vi ikke kunne få det til at passe, at dette ikke skulle kunne lade sig gøre. Og rigtigt nok, det kunne sagtens skrues af, vi fik sofaen ind i lejligheden, skruede det hele sammen igen, og den er helt som den skal være. Dog en absurd dårlig oplevelse med kundeservice, som til ingen hjælp var og som jeg stadig ikke har hørt tilbage fra. Sofaen fejler ingenting og jeg er super glad for selve produktet. Derudover blev jeg lovet da jeg ringede ind, inden jeg lagde ordren, at postnord ville kontakte mig med leveringsmuligheder, da en sofa jo ikke bare lige er noget man selv kan tage imod, men derimod noget som kræver noget planlægning. Den sms fik jeg aldrig, men fik blot et opkald, da de stod nede på gaden. Meget skuffet over servicen, men produktet er som det skal være.

9 de setembro de 2024

Hi,
Thank you for your review.
We are sorry that you are unhappy with your experience and of course we want to turn this around. We have contacted you via email.
Best regards,
RoyalDesign

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais