Jeg er veldig fornøyd med Rusta. Butikken har et stort og variert utvalg av varer til gode priser, og kvaliteten har alltid innfridd forventningene mine. Servicen er gjennomgående svært god – de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Handlet hos rusta på nettsiden deres. Fikk beskjed om at det var forsinket leveranse tid og at den skulle bli sendt senest etter 8 virkedager. Nå etter 13 virkedager er den enda ikke sendt og ingen i... Ver mais
Har vell knapt vært innen butikken i mitt liv og har null interesse for dette. Men plutselig får man sms om at jeghar gratis hundeforsekk WTF Har aldri signer opp og heller aldri hatt... Ver mais
Forsøkt å ringe kundeservice for å få kjøpt opp 20 lysslynger til bryllup. fikk til svar at de var nedpakket å at de ikke hadde mulighet til å være behjelpelig med å finne de da det var julevar... Ver mais
As pessoas também visitaram
Godt utvalg av produkter
Godt utvalg av produkter, og mye billig. Ofte gode tilbud og veldig god kundeservice
Liker å handle på Rusta
Liker å handle på Rusta, de har mye bra👏 det er stadig nyheter der, og handler alltid shampo, såpe, vaskemidler og tøymykner her 😄
Veldig flott butikken med alt til en…
Veldig flott butikken med alt til en hyggelig pris.
Min favorit butik
Rusta har alltid rene og ryddige…
Rusta har alltid rene og ryddige butikker og en hyggelig betjening samme hvor, kjekke varer til kjekke priser
Godt utvalg,gode priser,hyggelig…
Godt utvalg,gode priser,hyggelig betjening
Rustad Narvik er mega bra ,helt konge…
Rustad Narvik er mega bra ,helt konge ,alltid hyggelig og komme på handle tur ,masse fine tilbud ,gode varer ,og nok av gave tilbud ,gleder meg til sommer ting kommer ,og for ikke og glemme jule utstillinger ,helt toppers ,gleder meg hver gang jeg skal dit ,hyggelig betjening ,masse fine tilbud ,stå på vi er glad for en sånn butikk ,
Veldig gøy butikk
Veldig gøy butikk , stort utvalg .stabilt og kundevenlig personale Rusta åsane
Jeg er veldig fornøyd med Rusta og…
Jeg er veldig fornøyd med Rusta og betjeningen i Mosjøen
Jeg elsker Rusta Eidsvoll
Jeg elsker Rusta Eidsvoll! Fantastisk butikk og flotte ansatte! Alltid ryddig og pent :)
Rusta er bra både i Drammen og…
Rusta er bra både i Drammen og Slemmestad. hjelpsom folk og har et alright tilbud på det meste
Mye gode tilbud på forbruksvarer.
Mye gode tilbud på forbruksvarer
Her er det hyggelig og handle med gode…
Her er det hyggelig og handle med gode priser. Rusta har det meste, bra butikk :)
Jeg kjøpte håndklær
Jeg kjøpte håndklær, der det var et skilt med 50 %
Jeg betalte, og så la jeg merke til at de ikke ga meg rabatten.
Dårlig kundeservice
Jeg send e-post, og svaret var at rabatten opphørte en dag før kjøpet mitt.
Men de hadde ikke fjernet den!!!!
ekstremt dårlig…
Defekte produkter og ekstremt dårlig kundeservice. De prøvde så hardt de kunne å ikke hjelpe meg. Snakket med 3 ansatte og daglig leder og ringte kundeservice.
Mye rimelig dilldall
Mye rimelig dilldall. Litt mye jalla. Men noen gullkorn innimellom.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.