Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hade bokat ”express” med inlämning 10:00-10:30 och hämtning innan 12:00. Planerade hela lördagen kring detta för att allt skulle funka med barn etc. Väl på plats säger personalen att ”det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionellt utfört arbete Jag har flera gånger tidigare anlitat Ryds Bilglas i Järnringen 50/Partille med utmärkt resultat efter lagning av stenskott, klarglasbehandling samt byte av torkarblad på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ryds Bilglas Krukmakargatan 5 i Stockholm kan jag varmt rekommendera! Superservice minded personal som fixade fram en framruta till min bil ORA som inte konkurrenten kunde fixa fram. Fick snabbt en ti... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min kille har varit hos dem för att laga 2 stenskott och de har inte förvarnat något. Han kommer hem med en spricka i rutan och berättar att den person som har gjort jobbet har sagt att " oj, rutan be... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vidros Automotivos
  2. Loja de Acessórios Automotivos
  3. Concessionária

Informação fornecida por fontes externas variadas

Störst i Sverige på Bilglas!

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

164 avaliações

Ryds Vallentuna

Mycket professionellt utfört arbete med kvalité från bokning till byte av vindruta.
Trevliga medarbetare, professionellt kundbemötande!
Kan varmt rekommendera Ryds Vallentuna.

Obs! Starkt önskemål om bättre skyltning till Ryds!

7 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Glaset höll i 16 dagar !!!

Byte min framruta hos ryds bilglas i borås.
16 dagar senare, har jag en 30 cm spricka i rutan !!!!
Min orignal ruta höll i 2,5 år !!!
Fick endast små stenskott, men dessa ville dem ej laga.
Så fick då byta ut rutan, till deras egna glas.
Bra kvalitet dem har på sina produkter, 16 dagar håller dem.

Och som dem sa till mig "Vi ger ingen garanti och vi har ingen som helst skyldighet att byta ut glaset"
Alltså är det bara att betala igen.
Smart sätt att lura folk.
Sälj en låg kvalitet produkt, den är trasig snart igen, så kommer kunden tillbaka och får betala igen.
Vad trevligt.

30 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Böt framruta hos Ryds i Piteå för ett…

Böt framruta hos Ryds i Piteå för ett par veckor sen, igår sprack den då det varit spänningar i rutan men dom tar naturligtvis inte på sig det, för det kunde ju varit ett stenskott som gjorde det... Konstigt bara att lätet från rutan försvann i samband med att den sprack... Synd man inte kan stötta den lokala affären, nästa gång blir det Carglass!

3 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra bemötande och service

Mycket bra bemötande och service. kändes välkommen där som kund i alla fall Gävle B. Flexibel med bokning och förberedelser. Det är fantastiskt med kostnadsfri lånebilen de erbjuder med 5mil mycket frihet. Förut brukade gå hela vägen mellan

6 de fevereiro de 2021

Ängelholm guldstjärna

Lämnade bilen en vecka sedan för ett stenskott i Ängelholm. De fixade efter 10 minuter och jag tyckte att det gick väldigt fort. Stenskottet var knappt fixat och syntes tydligt fortfarande.

Efter att ha lämnat en dålig recension ringde de upp mig och frågade om jag ville komma tillbaka så de kunde göra om det. Första gången gjordes det av en upplärling och därför blev det nog inte så bra. Andra gången gjordes det av en 20 års erfaren glasexpert.

Nu ser det jättebra ut och det tog 25 minuter istället. Förra gången gjorde dem det för stressigt och resulterade utan framgång. Denna gången tog vi det lugnt och sansat. Man ser knappt någonting!! Tack för att ni personligen ringde mig och åtgärdade felet.

12 de janeiro de 2021

Undvik Ryds bilglas i solna

Undvik Ryds bilglas i solna ! Dom byter bara nya rutor inga gamla rutor byter dom heller .riktiga fulingar, och byt inte där iaf .dom är inte intresserad av att serva kunder ,nästan hotfulla .nä vet ni vad ta AA glas där kan dom service....

13 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Undvik Ryds bilglas i Lidköping om du…

Undvik Ryds bilglas i Lidköping om du kan. Vid byte av vindruta fick jag åka dit 3 gånger innan de fick den korrekt monterad och tät. Ingen vidare servicekänsla hos personalen i receptionen. De fick ändå en andra chans att byta en vindruta till pga att mitt försäkringsbolag har dem som ombud. Då förstörde de en LED ramp genom att helt sonika klippa av kabeln. Nu kommer inte jag nyttja deras tjänster någon mer gång. Så vill du ha jobbet väl utfört och trevligt bemötande så bör du vända dig till någon annan firma.

8 de setembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Första och kanske sista gången

Byte vindrutan, tog för mycket betalt. Jag betalade dubbelt så mycket än vad jag skulle. Omöjligt att få tag på deras ekonomiavdelning. Svarar inte på mail. Om jag inte får hälften av pengarna tillbaka byter jag vindrutan hos någon annan nästa gång.

Jobbet med vindrutan blev dock bra.

Uppdaterar och höjer betyget om de hör av sig och fixar problemet.

Uppdatering: Det var rätt det jag betalade. Jag höjer betyget till 4. En stjärna i avdrag för att det tog 2 veckor för dom att svara.

13 de agosto de 2020

Usla.

Lämnade först min f.d. bil hos klåparna. Dom bytte rutan OK men satte dit nya torkarblad som var i stort sett oanvändbara.
Åkte dit med min nuvarande bil för att laga 3 st stenskott. En av deras ”vad man nu ska kalla dom” kollade så det var OK att laga dom. Det var det så jag bokade en tid i Hbg. Jag gick hem tidigare från mitt jobb i Malmö men när jag kom dit var där ett stenskott som dom inte klarade ut att laga trots att dom besiktigat rutan innan. ALDRIG MER Ryds Bilglas!!

24 de junho de 2020

Dålig arbetsgivare

En relativt dålig arbetsplats, finns inga steg för utveckling, dåliga regionschefer, lärlingsprogram som enbart används för att hålla lönerna nere i 2.5 år, innan de erbjuder lägsta lönen enligt kollektivavtal, i många fall stressiga dagar, ska byta både 3-4 rutor, laga 10 + stenskott, ta emot kunder, svara i telefon mm.

Rekommenderar främst inte Ryds Bilglas som arbetsgivare för få utvecklingsmöjligheter, dåligt ledarskap från regions och platschefer.

Det positiva är kollegorna och helt ok förmåner med 3000 kr i friskvård etc.

12 de março de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En lagning av en liten stenskott runt…

En lagning av en liten stenskott runt 0.5 cm resulterade en bubbla/fläck plus några långa och smala sprickor. Han som lagade sa han tar inte betalt för arbetet, istället för att ta ansvar och ersätta mig för den skada. Efter några dagar kom en faktura för att betala för arbetet.

5 de fevereiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bokade tid för att byta vindrutan

Bokade tid för att byta vindrutan. Över telefon sa dom att det skulle ta hela dagen och att jag skulle lämna den så tidigt jag kunden..

När jag väl lämnar in min bil, får jag varken låna bil eller elcykel för att sen ta mig till mitt jobb. Person vid disken var oerhört otrevlig och sa att det skulle jag bokat innan. Enligt hemsidan står det att Ryds Bilglas erbjuder alltid fri lånebil eller cykel.

Så tänk på det att har ni ingen som kan hämta / köra er så får ni gå helt enkelt och missa din dag på jobbet. Eller ta ledigt. Falsk marknadsföring!

20 de janeiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lämnade in bilen för lagning av…

Lämnade in bilen för lagning av framrutan i Kristianstad. 6 månader senare uppstår omfattande läckage i hela innertaket och droppar ner i hela bilen. Vid kontroll framkommer det att Ryds Bilglas inte ens har limmat rutan, den går lätt att trycka ut. Livsfarligt! Läckage från taket har idag slagit ut all el på denna bil. Jag vet inte ifall jag fick ett måndagsexemplar till arbetare på min bil, men detta var inget proffs som de framstår sig att vara. Återstår att se om de gör sig ansvariga för sitt dåliga arbete.

25 de outubro de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.