Ik heb het grote fotoboek met meer dan 80 pagina's in lay flatlay uitvoering, super! Prachtige kleuren, heldere foto's en tekst, stevige rug/binding.(ik had nl eerst een Travelbook via Polarsteps la... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het gebruik van de tool was vrij gemakkelijk, maar we zijn vooral heel tevreden met het resultaat! Het is echt een kwalitatief album, waar je met plezier doorbladert. De matte fotopagina's zijn zeer a... Ver mais
Saal heeft in korte tijd twee perfect geproduceerde fotoboeken geleverd. Beide op het prachtige high end mat papier. Dat papier beveel ik ten zeerste aan!!In combinatie met de prima afwerking van Saal... Ver mais
Ik maak regelmatig fotoboeken en die zijn altijd 5 sterren. De designer om de boeken te maken is heel eenvoudig, of je de vooringestelde ontwerpen van Saal wil gebruiken, of dat je zelf met een leeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Prima service
Goede software, gebruiksvriendelijk en goede ondersteuning. Mooi afgewerkt fotoboek
Saal het Professional Line fotoboek
Ik heb bij Saal het Professional Line XT 22 x 30 fotoboek met Acrylglas + kunstleer omslag besteld. Het programma zelf was wat traag om mee te werken, op de telefoon werkte de online versie gemakkelijker en sneller. Het fotoboek wat we binnen hebben gekregen, ziet er fantastisch uit. De kaft is zo ontzettend mooi en ook de pagina’s binnen zien er heel erg professioneel uit. Ik ben heel erg blij met het resultaat.
Voor het eerst 4 te donkere afdrukken…vraag om review bij te werken!? Waarom? Ik sta er achter.
Voor het eerst 4 te donkere afdrukken (40x50)op Hahnenuhke Barysta. Tot nu toe dik tevreden(5 sterren). Hoe/waarom?????

Resposta da Saal Digital Nederland
Ik ben beter gewend van Saal
Er werd een order geannuleerd door Saal zonder mijn medeweten. De klant moest daardoor langer wachten en ik moest op een later tijdstip dezelfde foto weer bestellen tegen een hogere prijs. Ook levert Saal geen muurbeugel meer mee bij dibond. Zonder dit te communiceren. Ik ben beter gewend van Saal Digital.

Resposta da Saal Digital Nederland
Het pro line fotoalbum is goed gelukt
Het pro line fotoalbum is goed gelukt. De acryl cover springt in het oog en ik ben tevreden over de afdrukkwaliteit van de foto's aan de binnenzijde.
Het is zeker een album geworden wat ik trots aan mensen laat zien. Wel heb ik een tip! Bewerk de foto's met de tool die in de fotosoftware van Saal Digital zit, zo springen de foto's er beter uit. Waarschijnlijk waren ze anders wat donker uitgevallen.
Zoals steeds zorgde Saal Digital voor een snelle levering van de bestelde afdrukken. Voortreffelijke kwaliteit voor een goede prijs!
mooie foto's met mooi passe partout
Hele mooie foto's met mooi passe partijtje er op.
Wat wel onhandig was, is dat ze niet pastten in mijn fotolijsten! Ze waren elk een 0.5 - 1 cm te groot!
Verschil in scherpte tussen laptop en het fotoboek van de foto’s
De kwaliteit van het fotoboek is heel goed. Jammer alleen dat de foto’s minder scherp zijn afgedrukt dan op mijn telefoon en op mijn laptop. Ik kreeg ook geen signaal dat de foto’s minder van kwaliteit zouden zijn. De service en lay-out opties zijn verder uitstekend.

Resposta da Saal Digital Nederland
Ik heb een fotoboek besteld bij Saal…
Ik heb een fotoboek besteld bij Saal (1e keer). Heb gebruik gemaakt van de tools van Saal om sjablonen te vullen. Werkte heel eenvoudig en met allerlei mogelijkheden. De kwaliteit is zeer goed. Heb fotoboek liggend gekocht met 140 pagina's dus echt een fors boek. Dikke stevige pagina's met glans. Tip om echt zuivere foto's te gebruiken want je ziet alles (zo goed is de kwaliteit). Prijs is vrij hoog, dus zou adviseren altijd een kortingsactie of code te zoeken alvorens bestelling. Levering was in 5 werkdagen.
Zoals altijd top kwaliteit
Zoals altijd top kwaliteit, snelle levering en mooie kleuren zoals origineel.
goede snelle service
Een aanrader!
Mijn eerste fotoboek laten maken door Saal.nl. Heel tevreden over het resultaat. Heb voor een Softcover fotoboek gekozen, glanzend fotopapier, 32 pagina’s.
Heb de online tool gebruikt om het fotoboek samen te stellen wat heel gemakkelijk en intuïtief werkt.
Snelle levering ook.
Goede service!
Ik heb bij SAAL Digitaal meerdere foto’s laten afdrukken voor mijn portfolio en ben erg tevreden. Het fijne is dat je later altijd weer nieuwe foto’s kunt toevoegen.
Na mijn eerste bestelling had ik een kortingscode van 40% gekregen. Voor mij was niet helemaal duidelijk dat deze slechts eenmalig geldig was; ik dacht dat de code voor een bepaalde periode gebruikt kon worden. Toen ik dit misverstand bij hen uitlegde, hebben ze mij zelfs tot twee keer toe alsnog de mogelijkheid gegeven om een grote bestelling met 40% korting te plaatsen.
Dat vind ik echt geweldige service. Ze denken met je mee, reageren vriendelijk en leveren bovendien mooie kwaliteit prints. Zeker een aanrader voor fotografen en portfolio’s!
Super mooie foto's
Super mooie foto's, goed verpakt, snel geleverd. Echt top!
Beautiful photos, well packed, fast delivery. Absolutely great!
I got the Professional Line Photobook…
I got the Professional Line Photobook to save photos from a trip in a physical format, and it turned out great! Even though most of the pictures were taken on an older iPhone, the print quality is so nice you can't even tell.
The quality of the book itself is also really good. I got a linen cover with a text print on it, and it looks amazing.
I designed my whole photobook in a separate software and then was able to just upload a PDF of my design, and it worked out perfectly.
I would definitely recommend Saal's photobooks if you're looking for a good-quality memorabilia or a way to showcase your work.
Voor de 2e maal standaard postkaarten…
Voor de 2e maal standaard postkaarten laten bedrukken met eigen werk. Prachtig resultaat, kwaliteitsvol en bovenal de kleuren zijn zoals ze horen te zijn. Mooie afwerking. Enkel jammer dat er op de achterkant van de kaart geen tekst kan gedrukt worden (enkel voorkant) Doch, er volgen nog postkaartbestellingen!
een 1-FOTO-kussen bij Saal Digital
Ik heb bij Saal Digital voor het eerst een fotokussen besteld .... de hoofdkleuren passen gelukkig bij de andere 2 kussens die ik al heb, al is het geheel een stuk donkerder uitgevallen dan ik had verwacht. De stof ziet er goed en duurzaam uit, zoals aangekondigd. Het is wel weinig vulling; oftewel ook na uit de verpakking halen behoorlijk plat. Met een oude vulling erbij gevoegd een kussen waar je steun aan hebt. Dus enkele verbeterpunten, maar ben redelijk tevreden.
Tip voor Saal Digital: maak ook een iets groter formaat kussen (bijv. 5 cm breder en hoger).

Mooi boeken!
De software is simpel en duidelijk, de levertijd is snel, de prijs is goed maar de KWALITEIT is vooral super goed! Mooi, stevig, platte pagina's en mooie kleuren. Ik heb meerder boeken besteld en ben iedere keer tevreden.
Pixelized print
Even if the file uploaded was of good quality, the print came out a bit pixelized, which is a pity.
Edit: the customer service team is amazing, and they reached out to offer me compensation! :)

Mooie foto’s
Mooie foto’s, duidelijke website en heldere communicatie omtrent levering