Saal Digital Nederland Avaliações

1.425
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb het grote fotoboek met meer dan 80 pagina's in lay flatlay uitvoering, super! Prachtige kleuren, heldere foto's en tekst, stevige rug/binding.(ik had nl eerst een Travelbook via Polarsteps la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het gebruik van de tool was vrij gemakkelijk, maar we zijn vooral heel tevreden met het resultaat! Het is echt een kwalitatief album, waar je met plezier doorbladert. De matte fotopagina's zijn zeer a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saal heeft in korte tijd twee perfect geproduceerde fotoboeken geleverd. Beide op het prachtige high end mat papier. Dat papier beveel ik ten zeerste aan!!In combinatie met de prima afwerking van Saal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik maak regelmatig fotoboeken en die zijn altijd 5 sterren. De designer om de boeken te maken is heel eenvoudig, of je de vooringestelde ontwerpen van Saal wil gebruiken, of dat je zelf met een leeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Laboratório fotográfico
  2. Impressão de fotos
  3. Serviços de fotografia

Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.425)

340 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

10 dagen moeten wachten op 1 foto.

10 dagen moeten wachten op 1 foto.

8 de maio de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je 10 dagen hebt moeten wachten op één foto. We willen graag nagaan wat er met je bestelling is misgegaan en je zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. We nemen via Trustpilot contact met je op om dit direct met je af te handelen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levert enkel beschadigde producten

Voor de zoveelste keer beschadigde bestelling ontvangen. Ik heb SAAL al regelmatig gecontacteerd om hen te wijzen op het feit dat de verpakking van hun foto's waardeloos is, maar toch vertikt men het om hier iets aan te doen. Ze geven liever kortingen of herdrukken de bestelling opnieuw in plaats van bij aanvang degelijk materiaal aan te leveren. Dit jaar 3x besteld, en 3x beschadigde foto's ontvangen. Totale afrader. Service trekt op niets, amateurisme ten top.

8 de maio de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht dat je herhaaldelijk beschadigde bestellingen hebt ontvangen. We willen graag nagaan wat er is misgegaan en je zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. We nemen via Trustpilot contact met je op om dit direct verder af te handelen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Print prachtig maar bezorger vouwt foto dubbel

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van Saal Digital. En zou graag 5 sterren geven! Helaas is de foto zeer beschadigd aangekomen, doordat de DHL bezorger de foto heeft dubbel gevouwen om het pakket door de brievenbus te duwen. Dit terwijl we in huis op de foto zaten te wachten en de bezorger niet de moeite nam om eerst aan te bellen. En dus ook niet op de afgesproken handtekening te wachten.

5 de maio de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u een beschadigd product heeft ontvangen. Wij vragen u vriendelijk om te reageren op ons Trustpilot‑verzoek, zodat wij rechtstreeks contact met u kunnen opnemen en de klacht kunnen afhandelen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi fotoboek, prijs bijzonder

Het fotoboek maken en de opties voor het eindresultaat zijn geweldig!
Echter, ik heb nu inmiddels drie verschillende berekeningen gezien voor de uiteindelijke prijs die ik alsnog moest betalen. Ik had een kortingscode van 100 euro en ik dacht daaronder te blijven. Na het eindresultaat bleek er dat het toch om de originele prijs ging in plaats van de actieprijs, wat ik overigens kan begrijpen. Bij bet afrekenen kwamen daar nog de verzendkosten bij. Na het plaatsen van de bestelling zie ik dat mijn kortingscode maar 86,50 bedraagt. Dus ik vind het gewoon bijzonder hoe ze nu daadwerkelijk aan mijn prijs zijn gekomen. Verder ben ik met het resultaat van het boek hardstikke tevreden.

5 de maio de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor uw feedback! Wij kijken dit graag voor u na en nemen rechtstreeks contact met u op. Wilt u zo vriendelijk zijn om te reageren op ons Trustpilot‑verzoek? Alvast bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het maken van een fotoboek is…

Het maken van een fotoboek is makkelijk.
De kwaliteit is zoals altijd weer voortreffelijk.
Mijn bestelling was goed te volgen met het tracksysteem.
Mijn volgende fotoboek maak ik weer met Saal Digital!

27 de abril de 2026

Fantastisch fotoboek van Saal digital

Saal digital maakt geweldig mooie boeken. Ik heb een professional-line fotoboek besteld. De harde kaft met een foto op acrylglas is supermooi. Ook de pagina's van het boek zijn stevig en hebben een mooie glans.
Het programma om de foto-indelingen te maken werkt erg goed, waardoor je alles kunt ontwerpen zoals je zelf wil.
Ik ben super tevreden!

3 de maio de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestel problemen

De software om fotoboeken te maken is erg goed. Ook de kwaliteit is uitstekend.
Wat niet goed gaat is het bestellen.
Ik doe de online betaling en kom daarna op een http error pagina terecht. En mijn bestelling is niet geaccepteerd. Er is wel geld afgeschreven. Allemaal nog niet zo erg. Is op te lossen. Maar niet als support niet beschikbaar is. En dat is minder ok! Er is ook geen telefoonnummer of wanneer ze bereikbaar zijn.

1 de maio de 2026

Goede communicatie

Goede communicatie. Het was niet zo eenvoudig om ong 2500 foto terug te brengen naar 250 en dan op de goede volgorde te krijgen maar de hulp van jullie is dat toch gelukt.

30 de abril de 2026

kwaliteit

had een paar fotos van men kunst werk laten afprinten op fotos en was aangenaam verast over de kwaliteit en de prijs super

28 de abril de 2026