Safedrive Avaliações 1.047

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig greit å få beskjed om dyr i veien og hindringer i veien, av og til går skilt fort forbi da er det greit å sjekke fartsgrense på safedrive. Skulle ønske det var en vet ikke boble for fartskontr... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Veldig bra tenesten, men kan absolutt ikke forsvare at de øker prisen med 50% på en gang. I tillegg er holder til mc helt ubrukelig og dyr. Ikke vanntett og umulig å varsle noe om det er dårlig vær.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilite... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 6% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Latterlig!

Latterlig - fjerner botgaranti og nå øker prisen 50% til 299 kr mnd, for en tjeneste som ikke har noe verdi uten oss brukere. Skal si opp da den uansett aldri over 2 år har klart å varsle en korrekt politikontroll - bare masse falske varsler.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En liten prisstigning på 50%???

En liten prisstigning på 50%???
Har vært kunde lenge som yrkessjåfør. Men beklage, jeg har definitivt vært kunde den lengste tiden. Tjenesten er definitivt ikke verdt 300 kroner i måneden.
Bare så det kan taes ut enda mer i utbytte?
Takk, men nei takk.

R.I.P Safedrive 2026

50% price increase almost over night, from 199kr to 299kr, this is a joke. This service, which is basically just based on customers reporting, should have cost 299kr per year! What they are offering could be achieved for free, if all drivers start to report in free apps like Waze. Greedinest at its best. Hope they will loose all customers after this.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Setter opp prisen med 50% etter man har…

Setter opp prisen med 50% etter man har betalt full pris for enhet. Ikke bruker de ressurser på å utvikle tjenestene nevneverdig, brukerene leverer dataen de trenger som tjeneste til å fungere. Hårreisende.

Hei. En forutsigbar kjøreopplevelse

Hei
Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk.
Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilitet. Den er effektiv nå mere enn noen gang tidligere, av den grunn at det er blitt veldig stor medlemsmasse som har hjelp til selvhjelp som det viktige og avgjørende med Safe Drive. Meld dere inn dere som ønsker Forutsigbarhet i trafikken og dermed enklere liv. Anbefaler og lykke til.

Vh
R. V.
Haugesund

Urimelig prisøkning

Økning fra 199kr/mnd. til 299kr/mnd. fremstår som gjerrig. Først fjernet de botgarantien uten noen reduksjon i prisen, og nå skrus den opp uten at det legges til noe.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var en bra tjeneste ,men ikke verdt 299…

Var en bra tjeneste ,men ikke verdt 299 pr måned.
Dette var nok ikke noe sjakktrekk fra Safedrive. Regner med flere enn meg avslutter sitt abonnement og da finner ut at man kan binde seg i 12 mnd og få samme pris som før 😉

15 de abril de 2026

50% prisøkning.

Bra produkt, men økningen på 50% på prisen gjør at det er uaktuelt å abonnere videre.
Bare å vente på ett mobilbasert tilbud fra en annen leverandør. 299kr mnd, er en latterlig og urimelig pris. Da måtte jeg isåfall vært taxisjåfør eller lignende om jeg skulle VURDERE den mnd prisen.
Edit: ser forøvrig safedrive jobber hardt med å fjerne kritikk både på Facebook og her på trustpilot. Kanskje heller ta til seg kritikken?????

Takk for meg!

Siden negative kommentarer om den varslede prisøkningen på Facebooksiden deres aktivt blir slettet, blir løsningen å skrive her… Tjenesten har fungert høvelig greit, om enn med litt unøyaktige varsler. En prisøkning på vanvittige 50% gjør at det blir kun en stjerne her fra meg. Og selvsagt oppsigelse av abonnementet. Kjedelig at jeg betalte rundt 1000 kroner for boksen for ett år siden, men syns ikke den nye månedsprisen forsvarer den lille nytten jeg har av den.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har dem blitt for gjerrige?

Safe drive er en genial opffinelse, men de bare øker og øker prisen, selv om det er brukerene som gjør jobben for dem. De har desverre blitt grådige. Så istede for å ha abnomanget oppe og gå 6 mnd i året, blir det nå 2 mnd i året. Bruker den i bobilen.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais