Safedrive Avaliações 1.047

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig greit å få beskjed om dyr i veien og hindringer i veien, av og til går skilt fort forbi da er det greit å sjekke fartsgrense på safedrive. Skulle ønske det var en vet ikke boble for fartskontr... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Veldig bra tenesten, men kan absolutt ikke forsvare at de øker prisen med 50% på en gang. I tillegg er holder til mc helt ubrukelig og dyr. Ikke vanntett og umulig å varsle noe om det er dårlig vær.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilite... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 6% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gjerne gi ros til Safedrive for…

Jeg vil gjerne gi ros til Safedrive for et svært godt og gjennomtenkt produkt. Varslingene om dyr, hindringer og trafikale situasjoner gir økt trygghet og gjør at man kjører mer oppmerksomt.
Det beste med Safedrive er fellesskapsfølelsen – at sjåfører hjelper hverandre til tryggere ferdsel. Løsningen er brukervennlig, intuitiv og tydelig utviklet med trafikksikkerhet i fokus
Takk for en løsning som faktisk gjør en positiv forskjell på norske veier.

10 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brukes når jeg ferdes på veien

Brukes når jeg ferdes på veien, enten på 2 eller 4 hjul. Greit å bli varslet om hindringer langs veien,slik som dyr etc. noe som gjør at man skjerper seg. Topp produkt.

12 de março de 2026

Trygghet

Føler meg så mye tryggere på veien når eg kan bli varslet om dyr og andre hindringer i veien. Blitt mye flinkere å følge med på fart også etter eg fikk den, den er alltid på når eg kjøre

8 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reddet meg og flere for farlige…

Reddet meg og flere for farlige situasjoner i trafikken,
Flere gjelder stort sett dyr som er så uforsigbare, men utrolig greit å få info om hindringer i veien etc. Er jo flinkere til å holde rett hastighet også.

1 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Safedrive øker sikkerheten i trafikken

Safedrive har vært til meget god hjelp i trafikken. Ikke minst med tanke på varsel om gjenstander i veibanen, vilt/dyr i veibanen osv. I tillegg får man varsel om ulykker ganske fort så man har mulighet til å planlegge omkjøringer.

4 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Yrkessjåfør ett helt liv

Har vært skadefri storbil adr+ langtransportsjåfører/ eier i 50 år + da safedraiv kom lettet det verdagen min mye spesielt for farer av vilt i eller ved veibanen

6 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Funker supert med varsling av hindringer osv

Funker supert med varsling av hindringer og ellers ting som skjer i trafikken,, speedometer funksjonen er også grei siden de fleste kjøretøy viser en del feil menge rundt 10 prosent og noen mer, men den stemmer greit overens med speedometeret i lastebilen

2 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais