Veldig greit å få beskjed om dyr i veien og hindringer i veien, av og til går skilt fort forbi da er det greit å sjekke fartsgrense på safedrive. Skulle ønske det var en vet ikke boble for fartskontr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Veldig bra tenesten, men kan absolutt ikke forsvare at de øker prisen med 50% på en gang. I tillegg er holder til mc helt ubrukelig og dyr. Ikke vanntett og umulig å varsle noe om det er dårlig vær.... Ver mais
Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilite... Ver mais
Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!
Informações de contato
Havnegata 1, 7800, Namsos, Noruega
- post@safedrive.no
- safedrive.no
Respondeu a 6% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Et veldig bra verktøy for kjøring.
Et veldig bra verktøy for kjøring av både bil og mc. Kjempebra med varsler på dyr i vegbanen og andre hindringer i trafikken. Varsler om kontroller hjelper også med å overholde fart og følge bedre med.
Den nye fartsmåler funsjonen var en veldig god oppdatering. Oppdaget at speedometer på bilen viste en god del for lite så Safedrive hjelper også til at en overholder korrekt fart.
Hvis safedrive nå får bort varslinger på siden og bak kjøreretningen så vil det bli perfekt.
Uansett så anbefaler jeg Safedrive.
Er fornøyd med Safedrive
Er fornøyd med Safedrive. Men savna i vinter å kunne selv legge inn varsel om glatt føre
Fornøyd til tross for den høye prisen
Selv om en høy månedspris pris er den ekstra informasjonen og påminnelse gode og pålitelige. Jeg som de fleste andre gikk for safedrive for varsel om kontroller, men setter pris på trafikksikkerhetsfunksjonene.
Viktig info
En buss hadde havari rett utenfor en tunell midt oppå bybroen. Takket være info om hindring i veibanen, så ble det ikke krasj av flere biler i baken på bussen eller med sidemann da det er 3 felt på broen.
Det skulle ha vært på lagt i alle…
Det skulle ha vært på lagt i alle biler.
Den har berget mæ.Æ kom kjørene inne i en tunnel, det lå en svært isklump mitt i kjøre banen.Da fikk æ melding, å æ fikk gitt beskjed til vegvesenet
Safedrive er altid «på»når jeg…
Safedrive er altid «på»når jeg kjører.Er veldig fornøyd med alt.God kundebehandling.Annbefaler safesrive
Bidrar til færre ulykker
Safedrive er et veldig bra system, som gjentatte ganger har varslet oss om hindringer og farer på veien, og dermed bidratt til at vi har unngått ulykker. Kan anbefales på det varmeste.
Jeg er ekstremt fornøyd med SafeDrive
Jeg er ekstremt fornøyd med SafeDrive! Den er alltid på – uansett om jeg kjører korte turer i nærområdet eller lange strekninger på vei til jobb eller ferie. Det gir en utrolig trygghetsfølelse å vite at jeg har en ekstra sikkerhet med meg hele tiden.
Det jeg merker aller best er faktisk hvordan den har påvirket kjørestilen min. Jeg har blitt en mer bevisst, roligere og tryggere sjåfør. Jeg følger bedre med, holder jevnere fart og tar generelt smartere valg i trafikken. Det er nesten som å ha en stille medpassasjer som hjelper deg å skjerpe deg litt hver gang du sitter bak rattet.
I tillegg er den enkel å bruke, stabil og fungerer akkurat slik den skal – uten stress eller problemer. For meg har dette vært en investering i både egen sikkerhet og andres trygghet på veien.
Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker å bli en bedre trafikant og føle seg litt ekstra trygg hver gang de kjører!
Dette er et produkt som fungerer,alltid!
Dette er et produkt som fungerer alltid.Har vel vært i kontakt med kundeservice 1 gang på 6 år. Og ute i trafikken til uvurderlig hjelp over alle disse årene.Spesielt for oss som kjører en del i mørket og på generelt dårlig føre.Ulykker og dyr i veibanen varsles meget raskt og informativt.Takk, Safedrive
Jeg mener Safedrive har reddet meg flere ganger i trafikken!
Jeg mener Safedrive har reddet meg flere ganger i trafikken. Det er lett å glemme seg når man er ut og kjører, og så blir man er uoppmerksom. Safedrive minner meg på at jeg ikke er alene på veien, og gir meg beskjed om trafikkbildet fortløpende. Det er flere ganger jeg er blitt varslet om hindringer i veien, som for eksempel veiarbeid eller dyr i veien. I vinter opplevde jeg tre episoder med varsling som har gjort at jeg bremset opp og unngikk påkjørsel. Statens vegvesen har reklame om at man skal konsentrere seg om kjøringen når man kjører på veien. Safedrive har hjulpet meg og sikkert mange andre med dette. Tusen takk til Safedrive!
Safedrive har reddet meg mangen ganger…
Safedrive har reddet meg mangen ganger med ting som har ligget i veibanen og dyr i veibanen eller i nærheten. Kjempeflott med varsling på sånne ting det gjør att ein som rein refleks retter seg opp i førerestolen og følger bedre med når ein har fått ein headsup.
Safedrive er på hver gang jeg kjører…
Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen.
Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasser farten etter forholdene. Slik vi lærte på kjøreskolen en gang for lenge siden. Synes dette er greit, fordi jeg alltid har hatt lyst til å følge reglene i trafikken. Jeg er veldig fornøyd med Safedrive!
Beste kjøpe jeg har gjort på årevis😊…
Beste kjøpe jeg har gjort på årevis😊 reddet meg å bilen på første kjøretur da jeg møtte en elg på min side av vegen i en sving. Hadde det ikke vært før safedrive hadde jeg nok ikke slakket av gassen.
Det gir en litt ekstra trygghet iht…
Det gir en litt ekstra trygghet iht dyr/hindring i veien, og at det også har hastighets/farts måler👍
Ikke alltid man får meg seg skiltene
Denne reddet meg fra å kjøre rett inn i…
Denne reddet meg fra å kjøre rett inn i en bil som stod på tvers i veien på andre siden av en bakketopp.
Hadde ikke SafeDrive varslet ville jeg kjørt rett inn i bilen i 80-90 km/t.
Denne skal aldri ut av mine biler.
Godt fornøyd!
Safedrive har flere ganger hjulpet meg
Safedrive har flere ganger hjulpet meg i å unngå uhell/ulykke med varsling av dyr eller gjenstander i vegen. Ikke minst der det har vært uoversiktlig fremover i svingene. Et must å ha i bilen som jeg anbefaler
Veldig fornøyd med safedrive
Veldig fornøyd med safedrive, man blir varslet om hindringer i veien og om det er fare for vanskelig kjøreforhold. Man kan unngå bøter, bedre trafikksikkerhet, få varsler i sanntid, ekstra trygghet.
Belønning for trygg kjøring. Man kjører faktisk mer etter fartsgrensene når man får opp varsler om kontroller
Oppdatering
Jeg har kanskje blitt stoppet i div kontroller 4-5 ganger på over 40 år Så etterhvert trodde jeg det var mikroskopiske sjanser for å bli stoppet noe som gjorde at snittfarten økte år for år. Etter at jeg fikk SDrive så ser jeg at det er massevis av kontroller i området og jeg vil jo ikke være den som kommer først til kontroll, så det har gjort at jeg har senket farten. Den fare funksjonen er jo en flott greie som gjør turen litt tryggere Så mitt forslag er en oppdatering slik at Safe Drive kan tvangsmonteres i panna på alle som ferdes i trafikken 🤪👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.