Veldig greit å få beskjed om dyr i veien og hindringer i veien, av og til går skilt fort forbi da er det greit å sjekke fartsgrense på safedrive. Skulle ønske det var en vet ikke boble for fartskontr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Veldig bra tenesten, men kan absolutt ikke forsvare at de øker prisen med 50% på en gang. I tillegg er holder til mc helt ubrukelig og dyr. Ikke vanntett og umulig å varsle noe om det er dårlig vær.... Ver mais
Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilite... Ver mais
Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!
Informações de contato
Havnegata 1, 7800, Namsos, Noruega
- post@safedrive.no
- safedrive.no
Respondeu a 6% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Varsler om mulige hendelser/hindringer…
Varsler om mulige hendelser/hindringer i veien, samt minner deg på å holde fartsgrensen
Veldig bra produkt som leverer mye god…
Veldig bra produkt som leverer mye god informasjon.
Greit å ha
Greit å ha, den viser kontroller, gjennomsnittlig fart og kamera
Fantastisk hjelpemiddel
Fantastisk hjelpemiddel! Nyttig info om dyr/hindringer i vegen, og konstant påminnelse om gjeldende fartsgrense. Ved behov får en også rask tilbakemelding og hjelp fra kundeservice!
Et utrolig hjelpemiddel i trafikken da…
Et utrolig hjelpemiddel i trafikken da spesielt dyr i veibanen og hindringer.
Solid
Funker. Har ennå tilgode å komme til kontroll som ikke er varslet.
Safe drive hjelper
Supert apparat som seier ifra om hindring,dyr i vegen og kontroll. Lett å betjene og gi tilbakemelding på. Supert hjelpe middel som gjør deg oppmerksom ved rødt blink/lyd før hindring/dyr i vegbana. Forhindrer ulykker og reduserer hastigheten til bilister som benytter Safe drive
Safedrive en et godt verktøy å ha med i…
Safedrive en et godt verktøy å ha med i bilen eller lastebilen.
Safedrive er fantastisk
Safedrive er fantastisk. Har den med overalt. Både MC og Bil. Denne gjør at du konstant blir minnet på å avpasse fart. Samtidig som du får varsler om dyr i veibanen og hindring i veien. Og siden man i tillegg blir varslet om kontroller, gjør at du alltid har en påminnelse om din egen fart. Alle burde ha en sånn.
Jeg er kjempe fornøyd med dette…
Jeg er kjempe fornøyd med dette produktet, det sier ifra når det er kontroll og pluss alt annet, så det synes jeg er kjempebra
Safedrive oppmuntrer til trygg kjøring
Safedrive oppmuntrer til trygg kjøring, med varsling f.eks. dyr i vegbanen. Og ukjente steder der fartsgrense skilt er savnet. Er storfornøyd.
Safedrive bidrar til å holde riktig fart.
Safedrive bidrar mye til at det er enklere å holde fartsgrensen om en ikke får med seg skiltingen. F eks har jeg opplevd ved mange anledninger at ved å kjøre fra sideveier og inn på hovedveier så er ikke fartsgrensen opplyst etter krysset. Ellers er tjenesten veldig bra på alle vis, er også et stort pluss at alle er med å bidrar ved å varsle fra om farer langs veiene.
Topp tilbehør i bilen og motorsykkel!
Jeg har brukt Safedrive sin trafikkvarslingstjeneste en god stund nå, og er veldig fornøyd. Tjenesten gir tydelige og presise varsler om hendelser i trafikken, som kontroller, hindringer og farlige situasjoner langs veien. Varslene kommer i god tid og gjør at jeg kan tilpasse kjøringen på en trygg og rolig måte.
Det jeg liker spesielt godt er hvor brukervennlig løsningen er – den fungerer sømløst i bakgrunnen uten å forstyrre kjøreopplevelsen. Samtidig opplever jeg at informasjonen er oppdatert og relevant, noe som gir en ekstra trygghet i hverdagen.
For meg handler dette først og fremst om økt trafikksikkerhet og bedre flyt på veien. Safedrive gjør det enklere å være en mer oppmerksom og forberedt sjåfør. Anbefales! 🚗
Bare må ha!!
Bare må ha!!
Gjør bilturen din mye tryggere.
Varsler hindringer og dyr i veibanen.
Kjører ikke 1 meter uten Safedrive.
Anbefales!.
God tur !, og kjør forsiktig.
Reddet livet 2 ganger
Varsel om dyr i vein reddet livet 2 ganger , ett solid og godt produkt,
God kundeservice ,
Flott hjelpe middel for oss som bruker…
Flott hjelpe middel for oss som bruker Bil og Mc regelmessig.
Helt perfekt når det dukker opp…
Helt perfekt når det dukker opp uforutsette ting som andre har varslet om,da har man mulighet til å roe ned og være enda mere fokusert enn normalt.Kjører ingen bil uten at safedrive er med.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, kunne tenke meg at varsel om utrykningskjøretøy som kommer bak blir varslet. Er veldig fornøyd 👍
Veldig bra produkt med varsling
Veldig bra produkt med varslinger som fungerer over hele landet. Har hatt dette i flere år og har garantert hindret påkjørsel av dyr på nattestid og gode varsler på hindringer i kjørebanen. Anbefales for økt trafikksikkerhet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.