Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superduktiga killar, de visade alla säkerhetsbrister i mitt hem och kom med bra förslag för att åtgärda.

Detalhes da empresa

1. Instalação de sistemas de segurança
  2. Serviço de Restauração de Prédios
  3. Loja de Alarmes Antifurto
  4. Serviço B2B
  5. Serviço de Instalação Elétrica
  6. Ajuda com serviços domésticos

Säkra Hem är ett svenskt säkerhetsföretag som specialiserar sig på skräddarsydda inbrottsskydd och trygghetslösningar för bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Med många års erfarenhet inom säkerhetsbranschen hjälper vi våra kunder att skapa trygga miljöer – både hemma och på arbetsplatsen. Vi vet att varje fastighet och varje kund har unika behov. Därför tar vi fram individuellt anpassade lösningar som kombinerar modern teknik med hög kvalitet och pålitlig service. Våra tjänster omfattar allt från professionella larmsystem och kameraövervakning till säkerhetsdörrar, fönsterförstärkningar och digitala passersystem. Varje installation utförs av certifierade tekniker som garanterar att allt fungerar smidigt och säkert. Säkra Hem erbjuder även kostnadsfria säkerhetsanalyser, där vi tillsammans med kunden identifierar risker och rekommenderar åtgärder som ger störst effekt. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer byggda på förtroende, service och kvalitet. Vi tror att trygghet börjar med förebyggande arbete – därför arbetar vi alltid proaktivt för att minimera risken för inbrott och skador. Med Säkra Hem får du inte bara ett starkt skydd, utan även lugnet att veta att din bostad eller verksamhet är säker, dygnet runt, året om. Hög kundnöjdhet och tusentals kunder i Sverige. Kontakta oss idag för en kostnadsfri säkerhetsanalys så du kan veta bristerna på säkerheten i din bostad.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 avaliações

Över förväntan

Imponerande! Mina två grannar, pensionärer i 70-årsåldern, blev rekommenderade detta av mig som sedan i somras haft detta installerat hemma och bestämde sig för en införskaffning. Proffsigt bemötande, smidig installation och det hela sköttes magnifikt. Vår familj som reser mycket känner oss extra säkra ifall boven skulle försöka ta sig in när vi inte är hemma på grund av detta, likaså våra grannar som är i riskzonen för inbrott.

17 de setembro de 2025

Underbart

Underbart! Två driftiga killar som är måna om vikten av att leva i ett säkert hem. Jag, som ensam kvinna, känner mig mycket tryggare i mitt hem efter den här installationen.

8 de outubro de 2025

Bästa någonsin!

24 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.