Samsdyreklinik Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis du gerne vil have slået dit kæledyr ihjel så SAMS dyreklink det helt rigtige sted. Fagligheden er så lav at Google er mere kompetent. Vi mistet vores kat, men vi skulle da samtidig lige hav... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min tæve har været i behandling hos Sams dyreklinik i 5 måneder, da hun startede med voldsom diarré, derefter fik hun infektion og sår på det meste af kroppen. Da vi efter utallige blodprøver og un... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt sams de sidste 8 år og vil fortsætte lige så længe at vinbar dyr herhjemme. Der er ALTID tid og med åbne arme når man ringer eller kommer, smilet hos dem alle deroppe er fremme og vores h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde 4 chihuahua der skulle have renset tænder, som de plejer at få hvert andet år. Men i år døde 2 af dem efter at have været i narkose hos Sams dyreklinik med 13 dages mellemrum. Mit hjert... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

33 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

et hyggeligt og professionelt sted

et hyggeligt og professionelt sted, hvor du virkelig får personlig behandling optimeret til dit kæledyrs sundhed. Noget man ikke får på en stor klinik. Min hund blev andvarlig vurderet, og jeg fik så mange nyttige tips. Tak!

24 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

tilbyde løsninger bedst til dyr

Efter at være blevet skuffet af så mange dyrlæger i forskellige byer, mistede jeg håbet om, at der var nogen, jeg kunne stole på, især i alvorlige situationer. Denne klinik tilbyder forfriskende professionel hjælp. De sætter et dyrs velfærd over alt og tilbyder løsninger, der er bedst for dyret og ikke den dyreste og nemmeste løsning, som i mange andre steder. Fra nu af stoler jeg kun på dem, med mine store familie af forskellige dyr.

24 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uprofessionel klinik: ingen medicin med hjem efter operation, fejl på fejl, tager ikke ansvar

Da jeg hentede min kat, som var blevet steriliseret og chippet, undrede jeg mig over hvorfor hendes ører også var blevet tatoveret. Det havde jeg ikke bedt om. Dyrlægen gik straks i selvforsvar og påstod at hun havde læst en tjekliste op af kattens behandling hos dem da jeg afleverede hende. Jeg var der sammen med min ven og hans to hunde, og han hørte heller ikke at der blev stillet spørgsmål af den slags.

At gå i forsvar så hurtigt var uprofessionelt nok, men så at påstå i en nedladende tone at jeg ikke har hørt efter var at gå over stregen.

Dette var kun mit andet besøg på klinikken, og i den tid havde de selv begået en stribe fejl som resultat af ikke at høre efter.

I sundhedsbogen blev det følgende skrevet/stavet forkert:

1) fornavn
2) efternavn
3) emailadresse

Desuden:

4) Da mit navn skulle skrives ned så detaljerne kunne rettes i deres system, måtte jeg gentage den korrekte stavemåde.

...og mht klinikkens egen opmærksomhed i nuet, så blev der skrevet forkert dato både i sundhedsbogen under kattens fødselsår, og på datoen på min vens hundepiller.

Jeg har desuden ALDRIG i mine 15+ år hos min tidligere dyrlæge fået opererede dyr sendt hjem uden smertestillende til minimum de næste 2 døgn - her blev vi sendt hjem med en recept, og kan først hente medicinen over 24 timer efter operationen. Til den tid vil den smertestillende, som min kat fik lige efter operationen, være aftaget helt.

Havde jeg set deres gennemsnit på Trustpilot, havde jeg styret lige udenom Sams Dyreklinik. Så forholdsvis mange negative anmeldelser indenfor et år, og nu én til. Tsk tsk.

Vi ejer forholdsvis mange kæledyr og vil i de kommende år tage mange flere ind. De bliver IKKE behandlet dér fremover.

23 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tæt på aflivning af en rask kat. 😡

Dårlig behandling. Først vil jeg sige at jeg har brugt Sams dyre Klinik gennem flere år til mine hunde uden de store indvendinger. Kontakter så dyrlægen da vores kat kommer hjem på tre ben. Møder en dyrlæge jeg ikke har set derude før hun taler dårligt dansk så er svær at forstå vores kat røre hun faktisk ikke ved andet hun tager fat i hans hofter og fortæller han har smadret hoften og hun anbefaler røntgen. Da dette er en ret bekostelig ting spørger vi hende hvad sandsynligheden er for at han klare den. Ret lille sige hun. Min mand påpeger en meget hævet pote den kigger hun ikke på. Vi er meget tæt på en aflivning da vi spørger om vi kan prøve med smertestillende det får vi med hjem til 5 dage. Mens vi går hjemme og er ret kede af at der ikke er bedring vælger min mand at ringe til vig dyrlæge for en sekund opinion. Da vi kommer derud kigger han på poten og konstatere en byld! Har ikke mere at sige end at vi ALDRIG sætter vores ben hos Sams dyreklinik igen.

2 de novembro de 2021

Jeg har brugt denne dyrlæge i 6 år

Jeg har brugt denne dyrlæge i 6 år, og det er en fantastisk dyrlæge hver gang! Min hund har haft 2 operationer der er gået helt efter bogen, samt har han bøvl med en masse intolerancer og allergier. Men Sams dyreklinik har virkelig hjulpet på alle måder og jeg kører gerne over en 1 time derhen, for det er dét værd!

27 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En skam man ikke kan give nul stjerner

En skam man ikke kan give nul stjerner! Sams Dyreklinik har ødelagt min hvalp og har ikke engang så meget som anerkendt fejlbehandlingen eller givet mig en undskyldning! De ignorerer mig fuldstændig! For et år siden, åbnede Sams Dyreklinik en byld på kinden af min hundehvalp. Få dage efter viste det sig, at de havde ødelagt spytkirtlen, så spyttet blev ledt ud i en stor spytcyste. I det forløbne år, er det gået sådan, at spyttet bliver ledt direkte igennem kinden, og min hund er altid drivvåd af spyt på højre kind. En konsultation hos en kirurg, som jeg håbede kunne fjerne den defekte spytkirtel, endte desværre med, at kirurgen ikke tør binde an med det … det er som en nål i en høstak at finde den rigtige spytkirtel. Så min hund må resten af sit liv leve med, at hendes spyt kommer ud gennem kinden, fordi dyrlægen på Sams Dyreklinik ikke havde styr på anatomien i min hvalps ansigt! Jeg stoler på ingen måde på Sams Dyreklinik og fortryder bitterligt, at jeg lod dem skære i min hvalp, når de slet IKKE er i besiddelse af hverken kompetence eller dygtighed! Eller ansvarsfølelse!!!

26 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min store hanhund skulle kastreres

Min store hanhund skulle kastreres. Både i tlf og ved fremmøde var der tid til alle mine hundecurlingspørgsmål 😀
Sprogvanskeligheder oplevede vi ikke.
Prisen var ml kr. 1.000-2.000 lavere i forhold til dem, jeg undersøgte. De 2.000 kr var min faste dyrlæge😳....
Da jeg hentede ham, var han groggy, men han havde haft det godt og fint. Hun havde, uden beregning, klippet alle hans negle...når han nu alligevel var bedøvet. Super oplevelse for de 2- og 4-benede.
Min anmeldelse er skrevet 4 uger efter behandlingen, da jeg lige skulle se, hvordan det gik efter operationen.
Alt er bare fint 😊

8 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det sætter jeg stor pris på.

God plads indenfor, venlig service og har interesse
til at snakke til kunden og min 2 hunde, Haley og Dexter, som jeg kom med.
Det sætter jeg stor pris på.
Man kan kun bliv meget tilfredse når man går
det fra.

4 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi kan desværre ikke anbefale Sams…

Vi kan desværre ikke anbefale Sams Dyreklinik. Der har desværre været en del fejlvurderinger på vores katte, og killinger vaccineret selvom de var syge. To døde kort tid efter. Vi gik at vide at sådan er det med hjemløse katte. Men at bruge en udenlandsk vikar til at vaccinere og undersøge 14 killinger og voksne, som nærmest ikke forstod hvad vi sagde, og killingerne blev jo slet ikke undersøgt inden.
Vi havde oveni i det kontaktet dem om denne killing, der jo døde kort tid efter. Vi sagde det var akut, da hun var blevet endnu mere syg.
3 timer stod hun hos dem uden at blive undersøgt og vi kimede dem ned, men intet svar. De sagde at de lige havde glemt hende, da vi kom ind og spurgte undrende, hvornår de ville se på hende. Olga døde kort tid efter!
Derudover blev der lavet forkerte tests og så videre og så videre. Dette er også sket via selve ejer. Så vi kan bestemt ikke anbefale, hvis du skal have undersøgt din kat, og slet ikke hvis den tidligere har været vildtlevende.

6 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hver og én stjerne værd!

Min hund har problemer med ørene, og vi var derfor forbi Sams og få tjekket dem.
Super fantastisk service!
De er altid så glade og smilende når man kommer derned.
Samtidig har jeg MEGA nåleangst, så da kanylen kom frem, kom kyllingen i mig ligeledes frem.. Det var hun så god til at håndtere, og berolige mig, så det ikke satte sig i min hvalp, at jeg var bange.

De tager sig god tid til kunderne, og er gode til at forklare det på et sprog der er til at forstå.

Priserne er gode og deres nye lokaler er så flotte.

Jeg har tit været med min søster hos Sams, og valgte derfor, at det også skal være min faste dyrlæge.
Man får ikke bedre dyrlæge til så billig en pris.

Normalt glæder man sig jo ikke til at skulle afsted til dr. dyr, men lige med Sams, glæder man sig altid til at komme igen :)

1 de dezembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais