A empresa respondeu
Min kat skulle kastreres, det endte med at da jeg hentede den var den oversvømmet i sit eget tis, samt den delikate creme påført på testiklerne efter operation der skulle virke bedøvende var tisset h... Ver mais
A empresa respondeu
Snertinge Dyrehospital er dit lokale dyrehospital, hvor du kan finde hjælp til problemer med familiens kæledyr. Vores værdigrundlag er at være professionelle, omsorgsfulde og personlige. Vi varetager alle opgaver vedrørende dine dyr, og vi har et veluddannet personale til at hjælpe dig.
Slagelsevej 1 A, 4460, Snertinge, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
vi måtte have vores lille hund til akut dyrelæge hos Jesper fra Snertinge Dyrehospital en søndag aften, og efter et opkald stod Jesper klar til at hjælpe vores lille hund der have fået et fremmedlegeme ind i gennem næsen og sad fast, og vores lille hund måtte i fuld narkose, at komme til Snertinge dyrehospital var klart den bedste oplevelse vi nogle sinde har haft i forhold til andre dyrlæger, en helt fantastisk service og omsorgsfuld, rolig og virkelig dygtig dyrelæge.
af hjertet TAK Jesper for hjælpen.
selvom jeg frem over skal køre dobbelt så langt så bliver Snertinge helt klart stedet vi kommer fremadrettet

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Havde en tid til min hund kl. 8.45 til det årlige tjek og vacc.
Kommer 5 min før og får at vide der går lige 2 min, så er de klar.
Sidder og venter 20 min og kan så høre der bliver sagt imellem 2 mennesker ude bagved, jeg lige må vente 10 min mere.
Jeg får intet at vide herom, så beslutter det åbenbart ikke er vigtigt at informere "kunderne", så beslutter at køre med min hund igen. Vildt dårlig kundeservice.
Har vetplan til min hund og har kommet der i 5 år, men det bliver bestemt ikke der mere.
Den 17. juni kl. 9.00 kom jeg til Snertinge Dyrehospital med vores gravhund Happy, der havde haft opkast om natten og som jeg fandt kollapset om morgenen med meget hvide gummer.
De havde hende i behandling hele dagen og selv om de 3 ovenstående symptomer er kendetegnet ved et insektstik, behandledes hun ikke for det, der blev kun givet væske.
Der blev taget blodprøver og infektionstal der ikke viste noget, og ikke engang det, gav dyrlægen en indikation om at der måtte være noget andet galt.
Vi lagde mærke til da vi hentede hende kl. 16.00, at hun var hævet ved det ene øje, men troede måske det var fordi hun havde fået meget væske.
To timer efter, måtte vi ringe til Agrias akuthotline og tale med en dyrlæge da hele hendes ansigt nu hævede op. Denne dyrlæge bad os tage akut til et dyrehospital for at få en binyrebarkhormon injektion som heldigvis gjorde at Happy fik det godt igen.
Men ikke pga indsatsen fra Snertinge Dyrehospital så jeg undres over, at man ikke er kommet i tanke om at det kunne være en reaktion på et insektstik, når jeg fortalte at vi gik i haven hele dagen forinden samt at hun var meget interesseret i et insekt før nattetid og at alle symptomer passer samtidig med at de prøver der blev taget ikke viste nogen anden indikation.
Der er 2 dele af denne klage, idet jeg synes det er for dårligt at gå til dyrlægen og ikke få korrekt hjælp, men blot få hunden ubehandlet med hjem og undres over om I mon har dygtige nok dyrlæger?
Den anden del, er naturligvis at skulle betale for noget som ikke har haft nogen som helst virkning eller effekt, men decideret vil betegnes som en fejlbehandling.
Vi er godt tilfreds.
Vi bruger klinikken til vores kat og har altid haft let ved at få en tid og god hjælp.
Vi kan kun anbefale jer 🌸

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Min kat skulle kastreres, det endte med at da jeg hentede den var den oversvømmet i sit eget tis, samt den delikate creme påført på testiklerne efter operation der skulle virke bedøvende var tisset helt af.
Respekt til de gode dyrelæger der arbejde på denne klinik, og hvis denne hændelse bare var uheldig, men det for dårligt når man betaler den pris man gør.
Mange tak for hurtig og god service! En dejlig modtagelse i entrén, fine lokaler og
med stor kunskap / erfaringer hjælper dig som kunde. Anbefaler dette moderne og flotte dyrehospital !
bh Jenny og Kent

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Dorte Madsen er enestående dygtig, omsorgsfuld, empatisk og tålmodig. Når man står om aftenen med en kat der jamrer og ryster af smerte, kan man ikke møde en bedre og mere sympatisk dyrlæge til at hjælpe og lindre - både katten og dens mennesker. Stor tak, Dorte

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Væltede jo nærmest dyreklinikken med vores 2 teenagere rottweilere :-)), i forbindelse med årstjek og vaccine…..der var så meget DNA der skulle undersøges, folk der skulle snakkes med osv osv enormt spændende for de 2 banditter :-)
Tak til Jesper for at være rummelig og upåvirket - alt gik perfekt.

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Jeg er kommet på Snertinge dyrehospital siden år 2006 både med hund og kat og har altid været tilfreds igår blev min hund på 14 år hjemme aflivet af Jesper som var en fantastisk god støtte under aflivningen tusind tak for støtten

Søde dygtige medarbejder der har hjertet med i deres arbejde. 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Fantastiske søde og kompetente.
Har haft flere hunde tilknyttet ,og har været yderst tilfreds hver gang

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Jeg kan på det varmeste anbefale Snertinge dyrehospital. Vi skiftede fra Mørkøv i påsken 2020, og havde vi ikke lavet det skift havde vi i dag kun haft 1 hund. Trods det var hellige dage og de havde mega travlt, tilså Dorte vores hun hver eneste dag, havde ham 2 gange i dagtimerne og vi fik ham hjem om natten. Har aldrig oplevet de ikke har tid, ikke har lytter til os der kender vores hunde. Vi har fra dag 1 fået førsteklasses behandling, modsat den behandling vi fik i Mørkøv. Bruger aldrig andre dyrlæger, medmindre det er afkut og Snertinge ikke har vagten.

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Har brugt dem til vores 2 katte siden de var ganske små…
Ringede til dem i mandags kl ca 20:45 fordi min ene kan på 7 år kom ind og kunne ikke støtte på nogle af bagbenene, og havde svært ved at trække vejret.
Beskeden jeg fik var at de simpelthen ikke kunne tage flere ind den aften, men at jeg kunne køre til København.
Alt dette på trods af at vores kat var meget syg.
Vi måtte så ringe rundt til en masse dyrelæger der desværre viste sig stadig at være lukket pga. ferie.
Men da vi ringede til Frederiksberg (ved Sorø) dyrlæge, henviste de os til gimlinge dyreklinik.
Da vi fik fat i dem, kørte dyrlægen ned til hans klinik, så han var klar når vi kom.
Desværre var det for sent for vores elskede futte 😢😭
Men en ting er helt sikkert, vores anden kat kommer ALDRIG mere til Snertinge dyrehospital. Og jeg vil sprede vores oplevelse til alle dem jeg kan…..
For tænker på dyrene… gør de ihvertfald ikke

Fejl diagnosticerede 2 forskellige hunde
Fik tid til først min ene hund som pludselig havde problemer med at tygge og var dårlig.
Dyrlægen tog nogle blodprøver, og han fik noget medicin idet dyrlægen konklusion var, at det var betændelse i kæberne. Kort tid efter var jeg der med min anden hund som haltede på det ene bagben (akut opstået) - det konkluderede dyrlægen var en forstuvning.
Behandling hjalp ikke på den første hund med tyggekæbe betændelsen - så jeg opsøgte en anden dyrlæge som straks sagde at hunden var meget voldsomt hævet i halsen og derfor skulle scannes akut. Det viste sig at være Cancer i hele halsen.
Kort sagt - fuldkommen fejldiagnose fra dyrlægen i Snertinge - måtte lade min hund aflive akut.
Min anden hund som dyrlægen i Snertinge påstod havde en forstuvning - tog jeg også til en anden dyrlæge - det viste sig at være hans korsbånd og nu også menisk som var ødelagt, hvilket dyrlægen kunne konstatere bare ved at føle på hans ben.
Måske dyrlægerne har for travlt med andre ting - fx med børn som er med på arbejde og flere gange forstyrrede under den ene konsultation.
Jeg er så harm over den behandling mine dyr har fået på den klinik - at jeg også vil klage til Fødevarestyrelsen.
Jeg har naturligvis forelagt kritikken for klinikken!

Resposta da Snertinge Dyrehospital
Vi havde en kat der kom til skade og blev behandlet hos dem. Da det var sidst på måneden havde vi fået OK til at vente et par dage med betalingen. Da jeg hentede katten blev det alligevel (meget surt) forlangt at jeg betalte med det samme, Jeg trak derfor min konto over, men da jeg checkede regningen, var betalingsfristen én uge. Det var sidste gang jeg var der. Vi har brugt Mørkøv og Asnæs siden og været meget tilfredse.
Ikke særlig grundige, virker som om de helst vil have en ud af døren igen, snakker nedladende og flår dig for penge..
Kan ikke anbefales og kommer aldrig selv igen..
Min kat havde en kompliceret byld. Selve behandlingen hos Snertinge Dyrehospital, var jeg fint tilfreds med, men derudover synes jeg ikke de forstår at håndtere katte, hvilket man ellers får indtryk af, når man har læst på deres website. F.eks. synes jeg det er vigtigt at katten bliver mødt af en person, som er dæmpet i både tale og bevægelser, og det var bestemt ikke hvad vi blev mødt af, tværtimod, blev der talt, meget, og højt(!), til katten og i det hele taget 😉
Derudover oplevede jeg mangelfuld information om flere ting, som jeg var nød til senere at kontakte klinikken for at blive vejledt i, bl.a. generel info om halskrave og medicingivning , samt hvordan såret (som væskede og blødte en del) efterfølgende skulle renholdes.
Kan bestemt IKKE anbefale Snertinge Dyrehospital, til behandling af katte!
Hvor er jeg lykkelig for at have mødt Dyrlæge Marie og assistent Rie. Hvor er det rart at mærke at der nogen der går den ekstra mill for at hjælpe vores syge dyr. Når midlerne er små, og udfordringerne store.
Jeg har heldigvis min Søde lille Pige Kenneth (kanin) Fordi i blev ved med at se at der var løsninger som skulle afprøves.
Min kanin havde fået en byld i kinden, og det første sted jeg ringede hen, der sagde de at de kunne koste fra 3000-12.000kr. Og det er bare ikke alle der har råd til at hoste op med den slags penge....
Men i tænkte bare på at hjælpe min Lille kanin, og hjalp mig med at kunne holde jul med mine børn og kaniner ❤ Af hjertet tak. I får Max stjerne regn af mig.
Kan desværre ikke anbefale Snertinge dyrehospital efter en rigtig ubehagelige oplevelse onsdag d. 15-04-2020.
Vores elskede kat var blevet påkørt på vores p’plads, vi skyndte os afsted med ham. Modtagelse var fin og vi var i fin dialog. Senere blev så vi kontaktet om han var stabil nok til at få hjem til natten og udtalelsen om han havde været på kattebakke. Det skal lige nævnes vores kat havde brækket hans bækken.
Aftalen var så vi hentet ham og skulle komme med ham næste morgen.
Vi fik smertestillende med til ham, så vi kunne komme igennem aften/natten uden smerter.
Men kun få timer efter vi havde hentet ham, lå han og skreg på gulvet af smerter. Vi kunne simpelhen ikke se på det, da det var direkte dyremishandling.
Og den såkaldte kattebakke der blev nævnt havde han aldrig været på. Da han pisset udover sig selv da han ikke kunne bruge sine bagben.
Vi valgte derfor da klokken var 22:00 at starte bilen op og køre mod København, hvor vi fandt et dyrehospital der kunne tage ham akut. Hvor han så blev indlagt klokken 23:30 samme onsdag. Med en indlæggelse pris på 5.000kr,- hvilket var den eneste løsning da han havde så mange smerter og var i chok tilstand.
Havde vi ikke indlagt ham havde han ikke været hos os mere..
Vi køre ned til jer dagen efter for at aflevere transportkasse og betale udstånede. Hvilket vi ikke kan komme til fordi i ikke er færdige med regningen.
I ringer så senere samme dag for at høre hvordan han har det? Vi har fortalt jer vi måtte indlægge ham fordi det var direkte dyremishandling idet han havde så ondt. Og at sende ham hjem som stabil var så uprofessionelt ..
Dagene efter sender i en regning på godt 4.600kr,- Jeg var lidt i chok må jeg indrømme, at behandle os og vores kat på denne måde også sende os så stor en regning. Han var hos jer i 4,5 time! Kawa blevet indlagt onsdag aften til en indlæggelse pris på 5.000kr,- blev skannet, fik taget røgten, var i narkose 2 gange, blevet syet 2 gange og var indlagt fra onsdag aften til mandag klokken 17:00 for 15.000kr,-
Jeg har betalt min regning hos jer, og som jeg skrev til jer, er den betalt i protest, fordi jeg synes virkelig i har været dybt uprofessionelle i denne sag, har endda skrevet en mail til jer omkring denne regning i har tilsendt os. Men intet svar fået tilbage fra jer, så derfor vælger jeg at fortælle om vores oplevelse hos jer.
Og efter den her behandling kan jeg desværre ikke anbefale jer til nogen.
Med venlig hilsen Henriette & Kawa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.